Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']Hahahaahahaha a to ??? :cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteś świetna :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Lucy świetnie poprzerabilas te fotki :lol: :lol: ja w roli miss tez niczego sobie - tylko troche blada :eviltong: :lol: Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='PIKA']Haha Lucy :roflt::roflt::roflt: eeeetam :evil_lol: Co e tam ?? Na dowód przesyłam galopującą Sarkę i obiektywnie prosze spojrzeć na fakt co może czuć staruszek widzący to ???? :cool3: :cool3: Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 DZIĘKUJĘ BARDZO WSZYSTKIM ZA TE KOMPLEMENTA !!!! :loveu: TO BYŁA ŚWIETNA ZABAWA I SUPER ŻE WAM SIĘ PODOBAŁO !!! ZAPEWNE COŚ JESZCZE WYMYŚLE :cool3: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']DZIĘKUJĘ BARDZO WSZYSTKIM ZA TE KOMPLEMENTA !!!! :loveu: TO BYŁA ŚWIETNA ZABAWA I SUPER ŻE WAM SIĘ PODOBAŁO !!! ZAPEWNE COŚ JESZCZE WYMYŚLE :cool3::evil_lol: nie wątpimy ;) Quote
beria Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ale masz fantazję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Masa Buraczana doskonała w galopie :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Lucy, nadrobiłam u ciebie w topicu i świetnie się bawiłam! :evil_lol: Ooooo! muszę częściej tu zaglądać! Śliczne zdjęcia i zachwycam się niezmiennie okolicą, w której mieszkasz, pięknie tam :multi: A ja muszę w tej wstrętnej Warszawie :placz: Quote
Lucy* Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Lucy, nadrobiłam u ciebie w topicu i świetnie się bawiłam! :evil_lol: Ooooo! muszę częściej tu zaglądać! Śliczne zdjęcia i zachwycam się niezmiennie okolicą, w której mieszkasz, pięknie tam :multi: A ja muszę w tej wstrętnej Warszawie :placz: Ooo jakie miłe słowa :loveu: Dziękuję i zapraszamy (razem z Sarcią) ponownie !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No więc jestem :evil_lol: przerobiłam cały topic kilka dni temu i powiem tak: Bardzo podobają mi sie Twoje zdjątka i zacięcie do świetnych przeróbek. Filmiki prześmieszne - uwielbiam jak psy dostają głupawki :lol: Czekam na śnieżynki :cool1: Quote
Lucy* Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Gosiek napisał(a):No więc jestem :evil_lol: przerobiłam cały topic kilka dni temu i powiem tak: Bardzo podobają mi sie Twoje zdjątka i zacięcie do świetnych przeróbek. Filmiki prześmieszne - uwielbiam jak psy dostają głupawki :lol: Czekam na śnieżynki :cool1: Witaj !!! Dziękuję i zapraszam ponownie :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Lucy* Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Gabryjella napisał(a):Niedźwieź, na wolności:-o :-o :-o A swoją drogą ludzie widzą co chcą, jedna pani próbowała mi wmóewić, że moja trzymiesięczna Roma chciała ją zaatakować:roll: No tak.. przecież to "Urodzony Morderca" ;) :lol: Quote
Lucy* Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Witajcie !!!! Najpierw kilka zdjęć Zimowego Niedźwiedzia :evil_lol: udaję że mnie nie widać...:evil_lol: Teraz trochę zdjęć mojego pierwszego bezpośrednio wyadoptowanego psiaka - oto Bob który trafił do mojej koleżanki!! (Żaba coś o tym wie :evil_lol: ) Następnie trochę Domowego Niedźwiedzia :evil_lol: z nową zabawką !! takie mam włochate ciżemki :lol: Quote
Lucy* Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Teraz trochę zimowej przyrody... :loveu: I kilka kompozycji świetlnych.. :p I kilka wolnych.. :p Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Hello :p ależ zdjęć przybyło :multi: bardzo wesoły ten niedźwiedź snieżny :lol: widać po fotach ze ma w sobie baaaardzo dużo energii - nie mylę sie chyba? A fotaski przyrody cudne :multi: i te dzienne i te "nocne" Oj Lucy* widze ze naprawdę uwielbiasz tak jak ja robić zdjęcia.... dziś z powodu mrozów nie wychodzę z aparacikeim na dwór :placz: ale postaram się w domku coś obfocić ;) a te świetlne foty bombowe - bardzo mi się podobają :cool1: miłego dzionka Quote
KaRa_ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Swietne zdjecia!!! Tak ladnie u Ciebie, a ile sniegu;) Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Lucy*'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lucy* jaka piękna śnieżynka!;) A zima u ciebie cudna! I okolica...okolica piękna! :lol: Quote
Patka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Lucy [SIZE="7"]CUDOWNE ZDDJĘCIA :modla: :sweetCyb: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 och Lucy :loveu: :loveu: :loveu: fotki rewelacyjne, bardzo miło i przyjemnie sie je oglada. Zima noca baaaardzo mi sie podoba, a zabawa ze swiatlem :shake: brak słów :klacz: no i jeszczee do tego Sarcia :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Filmiki sa genialne :D o fotach nie wspomne :fadein: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Lucy* :multi: ale slicznosciowe foteczki Quote
zaba14 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 http://img16.imageshack.us/img16/2144/tndsc046549pl.jpg masz to moze jeszcze w oryginalnym formacie? :P nadaje sie na tapete :) A Bobek jak zawsze śliczny, ale w rzeczywistosci to on jest jeszcze słodyszy :P Wydrap ode mnie Sarcie :) Quote
Recommended Posts