BoJa2 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ona Ci chyba buduje garaż na samochód :roll: Quote
Lucy* Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Ano właśnie :o to może być to 8) a jak skakała po dachu to napewno brała miarę.. wysokość garażu :hmmmm: trzy średnie podskoki ... szerokość :hmmmm: dwa średnie okrążenia.. :roflt: :roflt: Quote
Lucy* Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Gabryjella napisał(a):No widzisz sucz chciala Ci pomoc a Ty ją posądzasz niewiadomo o co :nono: wstdx się tak pieska podejrzewać :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: trzeba jej będzie jakąś kostkę za to ufundować :wink: Quote
Alka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Lucy* napisał(a):Ano właśnie :o to może być to 8) a jak skakała po dachu to napewno brała miarę.. wysokość garażu :hmmmm: trzy średnie podskoki ... szerokość :hmmmm: dwa średnie okrążenia.. :roflt: :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: zaradna sunia z tej Sary :wink: :D Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Lucy a Ty nie masz wgnieciec na tym swoim orange? :) Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 zaba14 napisał(a):Lucy a Ty nie masz wgnieciec na tym swoim orange? :) No dziwne to nieco :evilbat: ale jakoś nie ma.. musiała być ostrożna :evilbat: Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Kilka zdjątek zimowej okolicy :D ] :D :D :D Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gabryjella napisał(a):Ślicznie. Ja też bym tak chciala, a tu nic plucha tak... Lucy pewnie te zdjecia skads sciagnela.. bo u mnie tez ciapa masakryczna :cry: Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 zaba14 napisał(a):Gabryjella napisał(a):Ślicznie. Ja też bym tak chciala, a tu nic plucha tak... Lucy pewnie te zdjecia skads sciagnela.. bo u mnie tez ciapa masakryczna :cry: Nie ściągneła :motz: to ze wczoraj... a teraz za oknem to samo co u Was.. :placz: że też musiałyście te deszczowe chmury przepchać nad Sosnowiec :placz: :lol: Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Lucy* napisał(a):zaba14 napisał(a):Gabryjella napisał(a):Ślicznie. Ja też bym tak chciala, a tu nic plucha tak... Lucy pewnie te zdjecia skads sciagnela.. bo u mnie tez ciapa masakryczna :cry: Nie ściągneła :motz: to ze wczoraj... a teraz za oknem to samo co u Was.. :placz: że też musiałyście te deszczowe chmury przepchać nad Sosnowiec :placz: :lol: HaHaHa!! :grins: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jak posuwa sie budowa garażu :wink: :lol: Quote
anetta Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 :o wspaniala zima u was :D Przesliczne foty :D Quote
asiunia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Hej!! Za jakies 2 godzinki wyruszamy na spacerek :angel: Quote
zaba14 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 aa.. gdzie sa zdjecia co? nie moglam byc dzis z wami, ale chociaz wirtualnie bym chciala :P Quote
Daga_i_Oskar Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 śliczne zimowe fotki :angel: szkoda, że już go brak bo chętnie by się pocykało ładne krajobrazy na czele z naszymi pupilkami :lol: Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 No i proszę ... zaczynam wklejać foty ze "zlotu" dogomaniaczek sosnowieckich :lol: W rolach głównych : Metka , Rocky , Sara , role drugoplanowe -dwa wyżły i role zupełnie epizodyczne ja i Asia :lol: Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 rzucamy piłeczki ... zobaczmy co robi wyżeł ?? Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 bawimy się w pociąg ?? Rocky ..co wyniuchałeś ?? Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 lubię sobie czasem podumać :lol: jak ja nie lubie mojego kagańca... Rocky.. no co Ty .. jestem sucz.. naprawde !! Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 C.D.N. Oooo mamy zieloną piłeczkę... kto pierwszy... Quote
Majka_Gizmo Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 :angel: :angel: Jaskie fajowe śniegowe potforeczki :wink: :lol: Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 ooo wyżeł przyleciał ukraść :evilbat: piłkę... nie damy :evilbat: łapać uciekiniera !!! Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 dajcie coś Pieskowi Tresowanemu :lol: Oooo ciocia Asia ma coś dobrego :D spróbuję poprosić jak Rocky.. może coś też dostanę :lol: może z wyskokiem nie wyszło.. ale za to jak nikt umiem wystawiać języczek :lol: 8) .. a jaka przy tym jestem śliczniutka :D a ja ?? a ja ?? mogę konkurować z Metką na języczki ?? THE END OF PICTURES 8) filmik jeszcze bedzie :lol: Quote
Recommended Posts