Lucy* Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Lucy* napisał(a):No zaś takie zgodne nie są :lol: tolerują się i tyle :evil_lol: a nawet czasem bawią :crazyeye: :lol: No ale akurat tym razem były dwa zgrzyty :oops: obyło się bez ran.. stanęło na szczerzeniu kłów i warkotach :evil_lol: i muszę sie przyznać że dwa bokserki powaliły kaukaza :roflt: :roflt: :roflt: hehe :lol: a na tylku kaukaza wylądował rottek, ale nie było najgorzej towarzystwo szybko sie rozeszło ;) Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ale fajne spotkano mieliście ,sporo osób i piechów ...:loveu: Z przyjemnością oglądnęłam fotorelację:multi: Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hej!! Dodajmy dwa chude bokserki:evil_lol: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dealer napisał(a):halo byłam tu:) nie powiem ze sliczna tu bo jej osobiscie to powiedziałam :) puchatek kochany:) Zgadza sie!! Taka Pani niedzwiadkowa kochana :loveu: :loveu: :multi: Nie licząc tego, że chciala upolowac moja bestyje :lol: :lol: Sliczne foteczki Lucy :loveu: DZIEKUJEMY ZA SPACEREK!!! :multi: :multi: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Lucy*']No zaś takie zgodne nie są :lol: tolerują się i tyle :evil_lol: a nawet czasem bawią :crazyeye: :lol: No ale akurat tym razem były dwa zgrzyty :oops: obyło się bez ran.. stanęło na szczerzeniu kłów i warkotach :evil_lol: i muszę sie przyznać że dwa bokserki powaliły kaukaza :roflt: :roflt: :roflt: Nie dodałas na kogo Lucy! :roll: Oczywiście na mojego Mejka.. Biedny musial uwazac by nie wkraczac w strefe zagrozenia :evil_lol: :evil_lol: Bo od razu warkot i o dziwo Sara rozrozniala Dealerka od Mejka :lol: Dodajmy dwa chude bokserki:evil_lol: Jakie chude? :mad: Ja Ci dam siostra chude! :mad: :lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ekstra kielki :evil_lol: anioleczek :loveu: Quote
Lucy* Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='mrowka']Zgadza sie!! Taka Pani niedzwiadkowa kochana :loveu: :loveu: :multi: Nie licząc tego, że chciala upolowac moja bestyje :lol: :lol: Sliczne foteczki Lucy :loveu: DZIEKUJEMY ZA SPACEREK!!! :multi: :multi: Mrówka , Dealerka dziękujemy za takie miłe słowa :evil_lol: :buzi: A za polowanie na czarownice ;) bardzo przepraszamy :oops: :lol: oczywiście żaruję :lol: bo OBA BOKSIE SUPER !! TAKIE GŁADKIE W DOTYKU :crazyeye: :lol: A to jak Sara rozróżniała Mejka od Dealera pozostanie dla mnie zagadką :niewiem: :hmmmm: Musimy częściej urządzać takie spacerki to się nauczę :eviltong: Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Lucy*']Mrówka , Dealerka dziękujemy za takie miłe słowa :evil_lol: :buzi: A za polowanie na czarownice ;) bardzo przepraszamy :oops: :lol: oczywiście żaruję :lol: bo OBA BOKSIE SUPER !! TAKIE GŁADKIE W DOTYKU:crazyeye: :lol: A to jak Sara rozróżniała Mejka od Dealera pozostanie dla mnie zagadką :niewiem: :hmmmm: Musimy częściej urządzać takie spacerki to się nauczę :eviltong: Hej!! I takie kosciste:evil_lol: Quote
agbar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 kosciste??? buuuuu ja naprawde go karmie................czasem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłego dnia:) Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej!! Lucynka jak tam Sarcia?:evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Hej Laski !!! :loveu: A ma się nawet dobrze dzięki !!! Coś dziwnego... coś mi powiadomenia nie przyszły :hmmmm: Zaraz coś wam wkleje :p Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Lucy* napisał(a):Hej Laski !!! :loveu: A ma się nawet dobrze dzięki !!! Coś dziwnego... coś mi powiadomenia nie przyszły :hmmmm: Zaraz coś wam wkleje :p:evil_lol: czyli przyspałaś Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Asik kochana :mad: Lucy :hmmmm: zaraz powiadasz?? :hmmmm: interesujace, jak dla mnie fotki po godzinie czasu juz powinny byc :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Lucy* napisał(a):Hej Laski !!! :loveu: A ma się nawet dobrze dzięki !!! Coś dziwnego... coś mi powiadomenia nie przyszły :hmmmm: Zaraz coś wam wkleje :p Zaraz to jak widac pojęcie względne.. :roll: :lol: Quote
BoJa2 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Bo Lucy ZARAZ napisała nie w sensie zaraz=teraz tylko zaraz=potem:evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Wybaczcie :modla: :oops: To wszystko wina Żaby :evil_lol: bo to ona mnie wczoraj zagadała :evil_lol: :evil_lol: Jak przyjdę do domu to wkleje na bank !! Quote
asiunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Lucy* napisał(a):Wybaczcie :modla: :oops: To wszystko wina Żaby :evil_lol: bo to ona mnie wczoraj zagadała :evil_lol: :evil_lol: Jak przyjdę do domu to wkleje na bank !! Hej!! Zaba...:mad:;) Quote
zaba14 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Zaba...:mad:;) Co ja co ja? To tyś sie rozgadała !! Odezwała się i mowi, ze jest tylko na chwile a ta chwila zamieniła się chyba w godzinną rozmowe o... snach :lol: :lol: Lucy ale co tam było warto przynajmniej sie posmiałysmy :eviltong: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Bo Lucy ZARAZ napisała nie w sensie zaraz=teraz tylko zaraz=potem:evil_lol: ZARAZ to taka wielka bakteria :diabloti: Quote
Lucy* Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='zaba14']Co ja co ja? To tyś sie rozgadała !! Odezwała się i mowi, ze jest tylko na chwile a ta chwila zamieniła się chyba w godzinną rozmowe o... snach :lol: :lol: Lucy ale co tam było warto przynajmniej sie posmiałysmy :eviltong: Pewnie że było warto :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts