Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucy* napisał(a):
No zaś takie zgodne nie są :lol: tolerują się i tyle :evil_lol: a nawet czasem bawią :crazyeye: :lol:

No ale akurat tym razem były dwa zgrzyty :oops: obyło się bez ran.. stanęło na szczerzeniu kłów i warkotach :evil_lol: i muszę sie przyznać że dwa bokserki powaliły kaukaza :roflt: :roflt: :roflt:

hehe :lol: a na tylku kaukaza wylądował rottek, ale nie było najgorzej towarzystwo szybko sie rozeszło ;)

Posted

dealer napisał(a):
halo byłam tu:) nie powiem ze sliczna tu bo jej osobiscie to powiedziałam :) puchatek kochany:)

Zgadza sie!! Taka Pani niedzwiadkowa kochana :loveu: :loveu: :multi:
Nie licząc tego, że chciala upolowac moja bestyje :lol: :lol:

Sliczne foteczki Lucy :loveu:

DZIEKUJEMY ZA SPACEREK!!! :multi: :multi:

Posted

[quote name='Lucy*']No zaś takie zgodne nie są :lol: tolerują się i tyle :evil_lol: a nawet czasem bawią :crazyeye: :lol:

No ale akurat tym razem były dwa zgrzyty :oops: obyło się bez ran.. stanęło na szczerzeniu kłów i warkotach :evil_lol: i muszę sie przyznać że dwa bokserki powaliły kaukaza :roflt: :roflt: :roflt:
Nie dodałas na kogo Lucy! :roll: Oczywiście na mojego Mejka.. Biedny musial uwazac by nie wkraczac w strefe zagrozenia :evil_lol: :evil_lol: Bo od razu warkot i o dziwo Sara rozrozniala Dealerka od Mejka :lol:

Dodajmy dwa chude bokserki:evil_lol:

Jakie chude? :mad: Ja Ci dam siostra chude! :mad: :lol:

Posted

[quote name='mrowka']Zgadza sie!! Taka Pani niedzwiadkowa kochana :loveu: :loveu: :multi:
Nie licząc tego, że chciala upolowac moja bestyje :lol: :lol:

Sliczne foteczki Lucy :loveu:

DZIEKUJEMY ZA SPACEREK!!! :multi: :multi:

Mrówka , Dealerka dziękujemy za takie miłe słowa :evil_lol: :buzi:

A za polowanie na czarownice ;) bardzo przepraszamy :oops: :lol:

oczywiście żaruję :lol: bo OBA BOKSIE SUPER !! TAKIE GŁADKIE W DOTYKU :crazyeye: :lol:

A to jak Sara rozróżniała Mejka od Dealera pozostanie dla mnie zagadką :niewiem: :hmmmm: Musimy częściej urządzać takie spacerki to się nauczę :eviltong:

Posted

[quote name='Lucy*']Mrówka , Dealerka dziękujemy za takie miłe słowa :evil_lol: :buzi:

A za polowanie na czarownice ;) bardzo przepraszamy :oops: :lol:

oczywiście żaruję :lol: bo OBA BOKSIE SUPER !! TAKIE GŁADKIE W DOTYKU:crazyeye: :lol:

A to jak Sara rozróżniała Mejka od Dealera pozostanie dla mnie zagadką :niewiem: :hmmmm: Musimy częściej urządzać takie spacerki to się nauczę :eviltong:

Hej!!

I takie kosciste:evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Hej Laski !!! :loveu:

A ma się nawet dobrze dzięki !!! Coś dziwnego... coś mi powiadomenia nie przyszły :hmmmm:

Zaraz coś wam wkleje :p
:evil_lol: czyli przyspałaś

Posted

Lucy* napisał(a):
Hej Laski !!! :loveu:

A ma się nawet dobrze dzięki !!! Coś dziwnego... coś mi powiadomenia nie przyszły :hmmmm:

Zaraz coś wam wkleje :p

Zaraz to jak widac pojęcie względne.. :roll: :lol:

Posted

Wybaczcie :modla: :oops:
To wszystko wina Żaby :evil_lol: bo to ona mnie wczoraj zagadała :evil_lol: :evil_lol:

Jak przyjdę do domu to wkleje na bank !!

Posted

Lucy* napisał(a):
Wybaczcie :modla: :oops:
To wszystko wina Żaby :evil_lol: bo to ona mnie wczoraj zagadała :evil_lol: :evil_lol:

Jak przyjdę do domu to wkleje na bank !!

Hej!!

Zaba...:mad:;)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Zaba...:mad:;)
Co ja co ja?
To tyś sie rozgadała !! Odezwała się i mowi, ze jest tylko na chwile a ta chwila zamieniła się chyba w godzinną rozmowe o... snach :lol: :lol:

Lucy ale co tam było warto przynajmniej sie posmiałysmy :eviltong:

Posted

[quote name='zaba14']Co ja co ja?
To tyś sie rozgadała !! Odezwała się i mowi, ze jest tylko na chwile a ta chwila zamieniła się chyba w godzinną rozmowe o... snach :lol: :lol:

Lucy ale co tam było warto przynajmniej sie posmiałysmy :eviltong:

Pewnie że było warto :cool3: :cool3: