Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 A teraz kilka fotek Szkrabika Małego (dziś jest słabiutka i nie może ustać na nóżkach a wczoraj taka była radosna i biegająca :roll: ) oraz kilka śnieżnych fotek Sarencji !!! ;) Taka jestem maleńka :grins: No co się gapisz ??!! Zabierz mnie z tej miski !! Czy ja mam to samo co ten maluch ?? :cool3: Rozmyślam nad minionym rokiem ...... Kto pozwolił zaglądać do mojego mieszkanka ?? :grins: Śpię w różnych pozycjach... a co tam !! :lol: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Śnieżne szaleństwo !!! Uwaga będę robić szusy na śniegu !!! Czy ja coś zakopałam na wiosnę ?? :hmmmm: Widać moje latary ?? :lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 A jak maleńka , jest już lepiej??Dał coś wet dla niej:roll: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A jak maleńka , jest już lepiej??Dał coś wet dla niej:roll: Dał dał.. i to dużo ... jeszcze jeden zaszczyk wzmacniający i sporo preparatów takich do rozpuszczania z wodą i karminia- co godzinę na zmianę jej podaję wodę z witaminami i takią papkę z Royala. W nocy też :crazyeye: jak przy dziecku normalnie :eviltong: Narazie jest słaba ale zrobiła w miarę normalną kupkę to niby dobrze.. ale i tak trzymam kciuki za nią :kciuki: :kciuki: bo taka kruszynka ... na nóżkach nie umie się utrzymać :roll: Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Oj bidulka , będzie dobrze .Znajoma miała 13 szczeniaczków na podchowaniu / suka nie wyrabiała z karmieniem i 1 maluch okazało się miał anemię , ale w porę to wyłapali i juz jest zdrowy w nowym domku :multi: . Także i wam się uda ;) .A nocne karmienia :p , przyda się trening na przyszłość :eviltong: Quote
Patka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Oj malyuszek słodki będzie dobrze jak ma taka troskilwą mamkę :) Lilith szepce zeby jej futra srebrnego ktosi urzyczył bo dziś na spacerku jej przewiewało i cycuszki zmarzły ;) :razz: Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Patka napisał(a):Oj malyuszek słodki będzie dobrze jak ma taka troskilwą mamkę :) Lilith szepce zeby jej futra srebrnego ktosi urzyczył bo dziś na spacerku jej przewiewało i cycuszki zmarzły ;) :razz:a futro nieczułe na szepty ;) :evil_lol: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Patka napisał(a):Oj malyuszek słodki będzie dobrze jak ma taka troskilwą mamkę :) Lilith szepce zeby jej futra srebrnego ktosi urzyczył bo dziś na spacerku jej przewiewało i cycuszki zmarzły ;) :razz: Niech Lilith przyjedzie.. to pogadamy :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Także i wam się uda ;) .A nocne karmienia :p , przyda się trening na przyszłość :eviltong: No ktoś mi to już dziś mówił.. i to nie raz :eviltong: :eviltong: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Oj Lucy, dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia i przeczytałam o maleństwie:roll: I ja też trzymam kciuki za malutką Sonię:kciuki::kciuki: Zdjęcia świąteczne super! A jak się Sara zadumała nad starym rokiem!:lol: Widzę, że podobnie spędzamy sylwestra?;) Mój mąż właśnie szykuje danie, a Bajanek przemieszcza się z miejsca na miejsce bo mu się nie podoba jak strzelają :shake: , a na razie to pojedyńcze strzały...co będzie o 12-tej :angryy: :cool1: Miłego wieczoru:hand:! Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 [quote name='mmbbaj']Oj Lucy, dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia i przeczytałam o maleństwie:roll: I ja też trzymam kciuki za malutką Sonię:kciuki::kciuki: Zdjęcia świąteczne super! A jak się Sara zadumała nad starym rokiem!:lol: Widzę, że podobnie spędzamy sylwestra?;) Mój mąż właśnie szykuje danie, a Bajanek przemieszcza się z miejsca na miejsce bo mu się nie podoba jak strzelają :shake: , a na razie to pojedyńcze strzały...co będzie o 12-tej :angryy: :cool1: Miłego wieczoru:hand:! Oj bardzo podobnie :lol: :grins: :lol: :grins: :lol: :grins: (no może oprócz męża :evil_lol:) A co do strzałów to Sarka też nawet nie chciała wyjść na siku :shake: To pozdrów rodzinkę ode mnie !! :buzi: Miłego wieczoru i fajnego witania Nowego Roku !!! Quote
Alka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Lucy, mam z Tuffim tak samo.Biedny tylko raz siknął na wieczornym"spacerku".I musiałam go nieść na rękach, tak się telepał... Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ala! co za miłe spotkanie u Lucy!:lol: A u nas ciągle jakieś strzały...Bajan już wypróbował łazienkę i miejsce pod stołem, żadne nie spełnia jego oczekiwań :shake: Tylko wiecie, że dziwne, ale na spacerze nie zwraca specjalnie uwagi na strzały, tylko w mieszkaniu...:niewiem:Ooooooooo! zaraz będę jadła pyszne danko, nareszcie bezmięsne :eating: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 No to wszystkim nam SMACZNEGO i FAJNEGO RODZINNO DOGOMANIACKOWEGO SYLWKA :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='Lucy*']No to wszystkim nam SMACZNEGO i FAJNEGO RODZINNO DOGOMANIACKOWEGO SYLWKA :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: No to szalejemy!:lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Juuu ale balanga , a ja teraz byłam na dogomaniackim czacie :Cool!: Fajnie pogadaliśmy . :BIG: :knajpa: :popcorn: :cunao: :drinka: :laola: :cool2: :gent: :klacz: :ylsuper: :Cool!: :laugh2_2: :multi: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Juuu ale balanga , a ja teraz byłam na dogomaniackim czacie :Cool!: Nawet nie wiedziałam, że taki jest...:hmmmm: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 No to dawajcie !!! No i potańczymy ;) :lol: Quote
Koma Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 o Lucy też na dogo :lol: to imprezujemy! :BIG: :knajpa: :laola: Quote
Lucy* Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Jaka fajna balanga w dogomaniackim gronie :bigcool::Cool!::BIG::cunao: :bigcool::Cool!::BIG::cunao::bigcool::Cool!::BIG::cunao::bigcool::Cool!::BIG::cunao: NO TO WSZYSTKIM !!! HAPPY NEW YEAR !!!! Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Lucy, sliczne zdjęcia maleństwa śpiącego. Jak się czuje w Nowym Roku? Quote
Lucy* Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Powiem krótko bo dziś nie był najlepszy dzień pod każdym względem (w domu wyłączyli mi chwilowo net :shake: ) że mała walczy... niestety ma nosówkę i czeka i mnie i ją kolejna cieżka noc :roll: Trzymajcie kciuki !! :kciuki: :kciuki: Jutro Wam opowiem bo wiecie... w domu braki netowe.. Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Lucy* napisał(a):Powiem krótko bo dziś nie był najlepszy dzień pod każdym względem (w domu wyłączyli mi chwilowo net :shake: ) że mała walczy... niestety ma nosówkę i czeka i mnie i ją kolejna cieżka noc :roll: Trzymajcie kciuki !! :kciuki: :kciuki: Jutro Wam opowiem bo wiecie... w domu braki netowe..:sad: :kciuki: trzymamy za powodzenie Twoje i Maleńkiej , mocno , mocno Quote
Recommended Posts