Błyskotka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Moje psiaki uwielbiają kości ale tylko te wędzone. Nie dostają ich jednak zbyt często. Quote
Jotbe Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Mój Bastek uwielbia gryźć kosci. Za często nie daję, gdyż słyszałam, że w nadmiarze powodują problemy z przewodem pokarmowym. Quote
Evelina Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No i jak ja mam zaglosowac w tej ankiecie ? :obrazic: Moja Talka lubi kosci prasowane a na cielece i inne naturalne nie spojrzy :p Quote
violka49 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 moje obie sunie bardzo lubią kości....raz na czas kupuję im surowe cielęce takie z nogi ....nie zjedza w całości ale mają z tym sporo zabawy, mlaskania i lizania Quote
Macho Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Moja Nowina lubi ;) ale t zalezy jaki ma humor- albo zje cala albo zakopie i nastepnego dnia wyciaga ;) Quote
haker11 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dwa moje psy dostają od czasu do casu kości gdyż lubią sobie po chrupać, trzeci ze względu na swój nie najzdrowszy układ pokarmowy ma surowo zabronione przez weta kości:-( więć najczęściej wszyscy dostakją prasowane! Quote
Martens Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Lubić lubi (podobnie jak wszystko inne co da się zjeść), ale kości nie dostaje, bo po nich wymiotuje. Zwraca takie pokruszone kawałki, może dlatego, że pożera je jak najszybciej i niedokładnie gryzie? :roll: I tak ma juz 8 latek, a w tym wieku tak czy siak kosteczki juz niewskazane. Więc zadowala się miększymi smakołykami Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jeden lubi kości a druga nie znosi :evil_lol: Quote
Dariette. Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ups kochał każdy rodzaj kości, aż mnie łobuz dobijał jak znosił jakieś stare, chyba jeszcze z ery dinozaurów śmierdzące moczem, nie nadążałam za ich wyrzucaniem. :mad: Ale kupowałam mu takie w mięsnym, dość duże i chrupiące, ale nie za twarde i ostre. a Drops? jest dopiero szczeniakiem, ale już zaczyna okazywać swoją miłość do kostek. :razz: Quote
Martens Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Martens napisał(a):Lubić lubi (podobnie jak wszystko inne co da się zjeść), ale kości nie dostaje, bo po nich wymiotuje. Zwraca takie pokruszone kawałki, może dlatego, że pożera je jak najszybciej i niedokładnie gryzie? :roll: I tak ma juz 8 latek, a w tym wieku tak czy siak kosteczki juz niewskazane. Więc zadowala się miększymi smakołykami W sumie powinnam się teraz pośmiać z tego starego posta, bo od półtora roku barfujemy i kości idą w ruch prawie codziennie :) Quote
Balbina. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mój piesio uwielbia kości:loveu:Tylko nie raz sa większe od niego:evil_lol: Quote
yuki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Moja uwilebia :loveu: ostatnio dostała ogromnego gnata to jej tylko dooopa z radości latała :eviltong: Quote
katik Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 moja lubi tylko jak sama znajdzie na spacerze. Najczesciej sa to kosci z kurczaka lub jakies bardzo stare, nienadające się do jedzenia. :mad: Jak kupie jej świeże kości cielęce to nie bardzo jest nimi zainteresowana, robi się wtedy bardzo smutna, bo jeść nie chce a pilnować zdobyczy musi. :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lubi , ale czasami ich nie je :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mój pies kiedyś jadł kości,a teraz nie chce żadnych z wyjątkiem kości z kurczaka wyjętych ze śmietnika :mad: Quote
Onomato-Peja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Uwielbia, ale już nie je bo wymiotuje sporymi niestrawionymi kawałkami :roll: Jadł przez całe życie :lol: Quote
paulina2904 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 lubi ,ale dostaje tylko daję mu imitację kosci ze skóry;) Quote
jj.julka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 uwielbia. najbardziej wołowe i wielkie kości cielęce... ma zajęcia na pół dnia i lśniące zębiska ;) no i czerwony pysk - wygląda jak morderca hihihi Quote
Niebieska713 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Lubi,szczegolnie kosci cielece/Ale nie dostaje ich za czesto,bo potem ma zatwardzenie. Quote
Vion Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 moje lubia i dostaja w celu czyszczenia sobie zebow. Jezdzimy na farme i tam zabieramy kosci ktore jeszcze godzine temu chodzily po polu. Zajecia i jedzenia na dwa tygodnie ;-) Quote
borysova Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Niestety tak... :( A najbardziej te podwórkowe świństwa ;/ Quote
Recommended Posts