Jump to content
Dogomania

Czy wasze psy lubią kości?  

465 members have voted

1. 1. Czy wasze psy lubią kości?

• uwielbiają
    • lubią
    • nie przepadają za nimi
    • nie znoszą ich

Recommended Posts

Posted

Koma bardzo lubi kości ale ich nie trawi więc ich nie dostaje, bo co to za chwilowa przyjemność, że zje a potem się męczy i zwraca? :hmmmm: Chyba żadna.

• 2 weeks later...
Posted

Czika bardzo lubi kości.Praktycznie kiedy ma kść to ciągle z nią chodzi lub podgryza,leży z nią całymi dniami.Albo zakopuje w ogrodzie albo wykopuje i tak historia się toczy...

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

MOja kamcia uwielbia ale nie dostaje zbyt dużo

• 2 weeks later...
Posted

Jestem tym zaszokowana, ale mój psiak nie przepada za kośćmi :crazyeye: Wczoraj dostała ogromną kostkę, a dzisiaj trzeba było ją już wyrzucić, bo zaczynała śmierdzieć... A Nuna tylko trochę ją podgryzła i tyle.

Posted

Zależy jakie kości, prasowane kupowane ze sklepu czy ugotowane?
Moja Zuzia je lubi. Kość prasowaną, kupioną ze sklepu uwielbia,a te gotowane lubi. Od czasu do czasu mama je jej gotuje.

• 3 months later...
Guest Kamcia_14
Posted

Kama lub kości ze sklepu z wapniem :p. Innych nie tknie. jakiego ja mam wybrednego psa :shake:

Posted

moj ogarek uwielbia, kosci prawdziwe, kosci ze skory wolowej bez nadzienia i z jest nadzieniem, jest bardzo dumny jak mu sie uda jakas kosc odemnie wyprosic!

• 3 weeks later...
  • 2 months later...