irma Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 i następne i przy okazji - moja Bajeczka - nie mogę sobie odmówić pochwalenia się maleńką i znowu Perraszek - tym razem w trakcie zabawy i znowu z Oliwką z Panem-tymczasowym i to na dzisiaj koniec drodzy moi Perraszek wszyskim życzy dobrej nocy a jutro sesja zdjęciowa Wilczaka (jakaś sprawiedliwość musi byc i Śmieszek też będzie miał swoją galerię) Quote
irma Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 zauważcie jak Perraszkowi sierści przybyło, że o sadełku nie wspomnę Quote
Ulka18 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Irma, wg mnie nie to nie jest ten sam pies, Ty go na pewno podmienilas... :D :D :D Ja w Mielcu pakowalam z Panem Andrzejem zupelnie innego psa... :ylsuper: Quote
Ewkaa Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 :bigcry: boshe jakie zdjęcia............jaki on cudny..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Irma no full wypas fotki jak to mówią.....miodzio cukiereczki mmm Ta a twoja Bajeczka vel śmieciara tys pikna :wink: Quote
avii Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Fakt >>> ten pies zmienił się nie do poznania :o Cudowne zdjęcia Irmo :P Quote
da-NUTKA Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Irma, Ty na pewno chcesz oddac Perraszka? A co na to Oliwka - przecież tu miłośc po prostu powala na kolana. Muszę się przyznac, że łza mi się zakręciła w oku, kiedy ogladałam Oliwkę z Perraszkiem. Danka Quote
Ulka18 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Jeju, nie moge sie napatrzec, szczegolnie na zdjecia z Oliwia w objeciach...przecudne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Camara Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 da-NUTKA napisał(a): ...Muszę się przyznac, że łza mi się zakręciła w oku, kiedy ogladałam Oliwkę z Perraszkiem. Danka nie tylko tobie Danuś :fadein: Quote
irma Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 gdyby nie mój Jaskier (10 letni prawie ON), który nie akceptuje żadnego dużego samca w swoim stadzie to Perraszek zostałby u nas (Jaskier rzuca się na każdego intruza, z Lotnikiem już były problemy ale udało mi sie doprowadzić do jako takiej zgody) nie mogę Jaskierka skazywać na wieczne wygnanie, a w tej chwili musiałam go wywieźć do córki na przechowanie Quote
pajunia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Irmo wzruszylam sie jak rzadko, to cudowny, piekny pies ze wspanialym charakterem. Oby mu tam dobrze bylo. Zasluzyl na to . Dzieki Irmo za wszystko!!!!!!! A Effka wredota , - wycofuje sie z obietnicy o niewydawaniu zlosliwych komentarzy. Zemsta jest rozkosza nie tylko bogow. Quote
da-NUTKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 A........., tak tylko podnoszę temat w górę :lol: Danka Quote
Ewkaa Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Buenos dias Perrito! Como estas.....mi pequeno 8) Pajunia.........ty mi grozisz czy obiecujesz 8) Quote
pajunia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Effka, wybierz, co Ci bardziej odpowiada, ale to raczej obietnica :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Perrus do domu??? :o AAAAA o boze jak sie ciesze!!!1 :cry: :lol: :B-fly: :BIG: :new-bday: Nie moge...wspaniale!!!! Quote
irma Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :bigcry: :bigcry: :bigcry: mój mały pieseczek odjeżdza do domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
irma Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a to jako dowód na jego wręcz nie do opisania cierpliwość i miłość do dzieci a co najmniej do jednej małej blondynki Quote
Ewkaa Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 8) tęsknimy już droga Yrmo............... Pocieszające jest to , że może jak kiedyś znowu zrobimy wypad w góry i na szlaku się zgubimy zajdziemy do Perraszka, Pani Sawicka pisała że często trafiają do nich turyści :roll: Irmo korzystaj z okazji wymiziania Perraszka :wink: Quote
Ewkaa Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Irma! Ja przez te zdjęcia się rozklejam i się zaraz rozbeczę! Brak słow żeby skomentować............... Quote
irma Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 to pierwszy pies w moim życiu, który tak pozwala dzieciakom wchodzić sobie na głowę (i to dosłownie) Quote
Ewkaa Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Jak tak patrze na zdjęcia to jestem w szoku poprostu........Ten pies daje ze soba wszystko robić.....Oaza spokoju......... Poprostu piekne zdjęcia............aż się łezka kręci w oku. Irma z jednej strony zazdroszcze ci tego że mialaś trochę Perra u siebie ale z drugiej nie zazdroszczę pożegnania....Jak on mi odjeżdżał w Mielcu to wyłam jak Bóbr. Quote
irma Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 ja już wyję ale, ale ... ale sobie przypomniałam, że Pani Sawicka mówiuła, że w weekendy jeździ do tej swojej posiadłości i tam często zasięgu nie ma więc prosi wtedy sms'y wysyłac a jak zasięg się objawi to ona oddzwoni - to w sprawie Śnieżki Quote
Ewkaa Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 ty wiesz...........nie chcę robić z siebie mega ętelektualistki ale o tym samym pomyslałam...że może tam zasięgu nie ma :roll: .......... I mała prosba...zrob jeszcze jakąs sesję przed wyjazdem Perraszka OK Quote
irma Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 ja mu codziennie robię sesję zdjęciową on w roli głównej ... no na równi z Oliwką Irma, Bajka i Lotnik jako statyści sie czasem załapują Quote
Dika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ależ On wypiękniał, był cudny teraz jest przecudny !!!!! :angel: 8) :Dog_run: :klacz: :kciuki: BRAVO !!!!! Quote
Recommended Posts