Jump to content
Dogomania

Perraszku - gdzie jesteś? - pytanie bez odpowiedzi....

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i następne

i przy okazji - moja Bajeczka - nie mogę sobie odmówić pochwalenia się maleńką

i znowu Perraszek - tym razem w trakcie zabawy

i znowu z Oliwką

z Panem-tymczasowym

i to na dzisiaj koniec drodzy moi
Perraszek wszyskim życzy dobrej nocy

a jutro sesja zdjęciowa Wilczaka (jakaś sprawiedliwość musi byc i Śmieszek też będzie miał swoją galerię)

Posted

:bigcry: boshe jakie zdjęcia............jaki on cudny..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Irma no full wypas fotki jak to mówią.....miodzio cukiereczki mmm
Ta a twoja Bajeczka vel śmieciara tys pikna :wink:

Posted

Irma, Ty na pewno chcesz oddac Perraszka?

A co na to Oliwka - przecież tu miłośc po prostu powala na kolana. Muszę się przyznac, że łza mi się zakręciła w oku, kiedy ogladałam Oliwkę z Perraszkiem.

Danka

Posted

gdyby nie mój Jaskier (10 letni prawie ON), który nie akceptuje żadnego dużego samca w swoim stadzie to Perraszek zostałby u nas (Jaskier rzuca się na każdego intruza, z Lotnikiem już były problemy ale udało mi sie doprowadzić do jako takiej zgody)
nie mogę Jaskierka skazywać na wieczne wygnanie, a w tej chwili musiałam go wywieźć do córki na przechowanie

Posted

Irmo
wzruszylam sie jak rzadko, to cudowny, piekny pies ze wspanialym charakterem. Oby mu tam dobrze bylo. Zasluzyl na to . Dzieki Irmo za wszystko!!!!!!!
A Effka wredota , - wycofuje sie z obietnicy o niewydawaniu zlosliwych komentarzy. Zemsta jest rozkosza nie tylko bogow.

Posted

8) tęsknimy już droga Yrmo...............
Pocieszające jest to , że może jak kiedyś znowu zrobimy wypad w góry i na szlaku się zgubimy zajdziemy do Perraszka, Pani Sawicka pisała że często trafiają do nich turyści :roll:
Irmo korzystaj z okazji wymiziania Perraszka :wink:

Posted

Jak tak patrze na zdjęcia to jestem w szoku poprostu........Ten pies daje ze soba wszystko robić.....Oaza spokoju.........
Poprostu piekne zdjęcia............aż się łezka kręci w oku. Irma z jednej strony zazdroszcze ci tego że mialaś trochę Perra u siebie ale z drugiej nie zazdroszczę pożegnania....Jak on mi odjeżdżał w Mielcu to wyłam jak Bóbr.

Posted

ja już wyję
ale, ale ... ale sobie przypomniałam, że Pani Sawicka mówiuła, że w weekendy jeździ do tej swojej posiadłości i tam często zasięgu nie ma więc prosi wtedy sms'y wysyłac a jak zasięg się objawi to ona oddzwoni - to w sprawie Śnieżki

Posted

ty wiesz...........nie chcę robić z siebie mega ętelektualistki ale o tym samym pomyslałam...że może tam zasięgu nie ma :roll: ..........

I mała prosba...zrob jeszcze jakąs sesję przed wyjazdem Perraszka OK

Posted

ja mu codziennie robię sesję zdjęciową
on w roli głównej ... no na równi z Oliwką
Irma, Bajka i Lotnik jako statyści sie czasem załapują