Camara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 tarantino100 napisał(a):Baby kochane! Pojawiła się szansa na dobry dom dla psiaka. Proszę opiekunki Perraszka o opis konkretny, acz ociekliwy. ... :lol: tarantino - po prostu prześlij panu plakacik Perraszka - link jest parę postów wyżej... jeżeli pan wybierze Perraszka... to zamienię się w złotą rybkę... no dobra, przynajmniej spróbuję :roll: :lol: Quote
irma Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 tarantino juz pisze Ci na pw moje ostatnie obserwacje Quote
irma Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 chyba cos wyczuł bo stoi obok komputera z łbem na moich kolanach i patrzy co piszę o nim oj Perraszku oby sie udało i oby domek był cudowny bo na taki zasługujesz Quote
Lucy* Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 I co i co i co ?? jest domek ??? :roll: :roll: Quote
ania14p Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :kciuki: :kciuki: :kciuki: . Może pociągnie za sobą Wilczusia i Irma będzie znowu miała wolne, szczęśliwe miejscówki! Quote
Ewkaa Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 no ja juz na wybrzezu 8) czyli z wizyta u perraszka wilczaka i calej reszty ...... perraszek zmienil sie nie do poznania..ah ta irma ma dar jakis :roll: dzisiaj dzwonila pani , ktora umiescila perra na stronce www.podhalan.pl. Okazuje sie, ze perro i reszta podhalanow w potrzebie trafi do gazety ...moj przyjaciel pies czy pies moj przyjaciel :wink: to zawsze kolejna szansa dla niego............ Quote
Ewkaa Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 czy wszyscy juz zapomnieli o naszej łofieczce? Perraszek taki smutny bo cos mija sie z jego człowiekiem, jeszcze na siebie nie trafili..........pajunia podesle ci zdjęcia wstaw ok :) TAKIE CUDNEEEE-- jak mozna nie chcieć Perraszka ja sie pytam............. KOMU KOMU.........BO JADE DO DOMU!!! 8) Quote
Ewkaa Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 KOMU KOMU ----- zanim stracę cierpliwość 8) Halo jak ktos czyta ten wątek i sie nadal waha to pomoge podjac decyzje..................prosze brac :) drugiej takiej szansy nie będzie! pajunia...............ty wiesz :wink: Quote
pajunia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ty koneffka, juz wstawiam, wstawiam,. tylko mnie nie bij. Jej, jaka ta baba natarczywa: A zdjecia sliczniutkie, Perraszek cudowny, ( tylko mu sie jakos ta siersc przyrudzila, moze marcheffka z niego Goldenka robi= Dziewczyny, Peraszek jest nacudowniejszym psem kanapowym, czyli szukajcie dalej jak najelpszego domku dla " malutkiego" kanapowca Quote
Ewkaa Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Tia..prosze wstawic Perraszka na Retrivery :wink: Perraszek to grupa FCI XIX czyli wielkie leniwce kanapowe, jodłujące jak Basenji, cechy charakterystyczne.....rasa wyjąco zawodząca..............wyje i zawodzi jak pani/pana blisko nie ma. Słowem duży pluszak, ktorego ciężko nosić na rękach jak maskotkę, ale który pretenduje do tego jak tylko może. Ale czy on nie jest cudny? :oops: Pajunia merci beaucoup :modla: :beerchug: masz u mnie piffko....imbirofe :wink: Quote
Camara Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ewkaa napisał(a):... Słowem duży pluszak, ktorego ciężko nosić na rękach jak maskotkę, ale który pretenduje do tego jak tylko może. Ale czy on nie jest cudny? :oops: no wiesz Ewa.. niektórzy ludzie płaca ciężką forsę za siłownię... a przecież mogliby nosić Perraszka na rękach... bo to o wiele przyjemniejsze a na dodatek słuszne moralnie :lol: Quote
ania14p Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Jest prawie najcudowniejszy, bo Wilczak ma w moim organie sercowym pierwsze miejsce! Quote
irma Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 to dowód na to, że moja Oliwka ufa każdemu psu no i dowód na to, że mnie Perraszkowi dzieci mogą ufac a poniżej dowod na to, ze psy też lubię Quote
Kasie Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Ale cudowne zdjecia! Jak wystawicie te zdjecia z Oliwia i Perraszkiem to nie ma mocnych... Przeciez to najłagodniejszy psiak swiata! Nawet mój Ares by nie wytrzymał jeżdżenia samochodzikiem po brzuchu, tylko by poszedł sobie do innego konta. A Perraszek jeszcze śpi! Quote
da-NUTKA Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Jaki on cudny :D I dalej nikt go nie chce :evil: ????????????????? Danka Quote
Ewkaa Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Na pierwszym zdjęciu z Oliwką wygląda bajecznie .................I te zdjęcia nie były na siłę pozowane i pies nie był pod wpływem żadnych środków :wink: Jak się Oliwia rozkręciła to bawiła się z Perraszkiem na całego. Ale najrozkoszniejszy widok był taki , kiedy podszedł do 3letniego Jureczka i liznął go po policzku. I tak stał i patrzył na dziecko :D Sama nie wiem czemu własnie ten pies ma tyle pecha............. :( Dodam, że kiedy byliśmy u weterynarza to tam w gabinecie już wisiały ogłoszenia :o tylko nie wiemy kto je rozwiesił :o Może jakiś anonimowy dogomaniak? Zatem dziękujemy......... :modla: A co do zabawki...Oliwia nie jeździła mu samochodzikiem po brzuszku a laleczką :wink: Perro lubi laleczki i blondyneczki :wink: Quote
czarna_hancza Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 cudowny perraszek :D Kurcze tak wyładniał...myslę ze dzieki tej gazecie znajdzie domeczek.Wielu ludzi nie ma neta a jak nie mają psa to po wetach tez nie chodza-wiec ogloszen nie widza. Misiokrolik tez byl w gazecie...i domeczek ma ;) trzymamy kciuki!!!! Quote
Camara Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 irma, ewkaa... czy dalej nic nie słychać z domkiem dla Perraszka???? ja po prostu uwierzyć nie mogę???? dlaczego???? Quote
supergoga Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Perraszku - cioteczka sie martwi, że jeszcze tu jesteś. Ale nic, domek gdzieś się szykuje na pewno, tylko człowiek w tym domku jeszcze pewnie o tym nie wie. Jak zobaczy cię w gazecie, to sobie przyppomni, że właśnie o ciebie mu chodziło. Quote
ania14p Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wracaj na pierwszą stronę, białe Słoneczko! Quote
pajunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Irmus, malenkie swiatelko w tunelu sie jarzy, ale jeszcze nic dokladnie nie wiem, moze cos wieczorem, albo jutro bede wiedziala. Nie chce peszyc. :roll: Quote
Recommended Posts