Jump to content
Dogomania

Perraszku - gdzie jesteś? - pytanie bez odpowiedzi....

Recommended Posts

Posted

tarantino100 napisał(a):
Baby kochane! Pojawiła się szansa na dobry dom dla psiaka. Proszę opiekunki Perraszka o opis konkretny, acz ociekliwy. ... :lol:

tarantino - po prostu prześlij panu plakacik Perraszka - link jest parę postów wyżej... jeżeli pan wybierze Perraszka... to zamienię się w złotą rybkę... no dobra, przynajmniej spróbuję :roll: :lol:

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba cos wyczuł bo stoi obok komputera z łbem na moich kolanach i patrzy co piszę o nim
oj Perraszku oby sie udało i oby domek był cudowny bo na taki zasługujesz

Posted

no ja juz na wybrzezu 8) czyli z wizyta u perraszka wilczaka i calej reszty ......
perraszek zmienil sie nie do poznania..ah ta irma ma dar jakis :roll:
dzisiaj dzwonila pani , ktora umiescila perra na stronce www.podhalan.pl. Okazuje sie, ze perro i reszta podhalanow w potrzebie trafi do gazety ...moj przyjaciel pies czy pies moj przyjaciel :wink: to zawsze kolejna szansa dla niego............

Posted

czy wszyscy juz zapomnieli o naszej łofieczce? Perraszek taki smutny bo cos mija sie z jego człowiekiem, jeszcze na siebie nie trafili..........pajunia podesle ci zdjęcia wstaw ok :) TAKIE CUDNEEEE-- jak mozna nie chcieć Perraszka ja sie pytam.............
KOMU KOMU.........BO JADE DO DOMU!!! 8)

Posted

KOMU KOMU ----- zanim stracę cierpliwość 8)
Halo jak ktos czyta ten wątek i sie nadal waha to pomoge podjac decyzje..................prosze brac :) drugiej takiej szansy nie będzie!

pajunia...............ty wiesz :wink:

Posted

Ty koneffka, juz wstawiam, wstawiam,. tylko mnie nie bij. Jej, jaka ta baba natarczywa:
A zdjecia sliczniutkie, Perraszek cudowny, ( tylko mu sie jakos ta siersc przyrudzila, moze marcheffka z niego Goldenka robi=

Dziewczyny, Peraszek jest nacudowniejszym psem kanapowym, czyli szukajcie dalej jak najelpszego domku dla " malutkiego" kanapowca

Posted

Tia..prosze wstawic Perraszka na Retrivery :wink:
Perraszek to grupa FCI XIX czyli wielkie leniwce kanapowe, jodłujące jak Basenji, cechy charakterystyczne.....rasa wyjąco zawodząca..............wyje i zawodzi jak pani/pana blisko nie ma. Słowem duży pluszak, ktorego ciężko nosić na rękach jak maskotkę, ale który pretenduje do tego jak tylko może.
Ale czy on nie jest cudny? :oops:
Pajunia merci beaucoup :modla: :beerchug: masz u mnie piffko....imbirofe :wink:

Posted

Ewkaa napisał(a):
... Słowem duży pluszak, ktorego ciężko nosić na rękach jak maskotkę, ale który pretenduje do tego jak tylko może.
Ale czy on nie jest cudny? :oops:

no wiesz Ewa.. niektórzy ludzie płaca ciężką forsę za siłownię... a przecież mogliby nosić Perraszka na rękach... bo to o wiele przyjemniejsze a na dodatek słuszne moralnie :lol:

Posted

to dowód na to, że moja Oliwka ufa każdemu psu

no i dowód na to, że mnie Perraszkowi dzieci mogą ufac
a poniżej dowod na to, ze psy też lubię

Posted

Ale cudowne zdjecia! Jak wystawicie te zdjecia z Oliwia i Perraszkiem to nie ma mocnych...
Przeciez to najłagodniejszy psiak swiata!
Nawet mój Ares by nie wytrzymał jeżdżenia samochodzikiem po brzuchu, tylko by poszedł sobie do innego konta.
A Perraszek jeszcze śpi!

Posted

Na pierwszym zdjęciu z Oliwką wygląda bajecznie .................I te zdjęcia nie były na siłę pozowane i pies nie był pod wpływem żadnych środków :wink: Jak się Oliwia rozkręciła to bawiła się z Perraszkiem na całego.
Ale najrozkoszniejszy widok był taki , kiedy podszedł do 3letniego Jureczka i liznął go po policzku. I tak stał i patrzył na dziecko :D
Sama nie wiem czemu własnie ten pies ma tyle pecha............. :(
Dodam, że kiedy byliśmy u weterynarza to tam w gabinecie już wisiały ogłoszenia :o tylko nie wiemy kto je rozwiesił :o
Może jakiś anonimowy dogomaniak? Zatem dziękujemy......... :modla:

A co do zabawki...Oliwia nie jeździła mu samochodzikiem po brzuszku a laleczką :wink: Perro lubi laleczki i blondyneczki :wink:

Posted

cudowny perraszek :D Kurcze tak wyładniał...myslę ze dzieki tej gazecie znajdzie domeczek.Wielu ludzi nie ma neta a jak nie mają psa to po wetach tez nie chodza-wiec ogloszen nie widza. Misiokrolik tez byl w gazecie...i domeczek ma ;)
trzymamy kciuki!!!!

Posted

Perraszku - cioteczka sie martwi, że jeszcze tu jesteś. Ale nic, domek gdzieś się szykuje na pewno, tylko człowiek w tym domku jeszcze pewnie o tym nie wie. Jak zobaczy cię w gazecie, to sobie przyppomni, że właśnie o ciebie mu chodziło.