czarna_hancza Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :o To jest ten Perraszek? Ten z Gliwic? Ten sam??? :o Irma co Ty z nim zrobiłaś? To nie mozliwe ze to ten sam pies! Cudownie wyglada. Szukamy domeczka!!!!Takie pieknosci nie mogą być bezpańskie :angel: Quote
Camara Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 irma napisał(a):Camara ja też chcę taka ikonke w podpisie i jeszcze Wilczaka baaaaaaaaaaardzo poprosze :modla: :modla: :modla: irmo - żadne modły nie pomogą :lol: wstawić do twojego podpisu nie mogę ale jeżeli w swoim profilu w górnej ramce skopiujesz tekst, który zaraz wyślę ci mailem - a na dole naciśniesz "wyślij" powinno zadziałać... chyba ???? :lol: Quote
Ewkaa Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Żadne słowa nie wyrażą tego co czuję i myślę w tej chwili o Perraszku :o :o :o Irmo czy ja cię odwiedze też ze mnie zrobisz taką zajebistą laskę? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
da-NUTKA Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 To jest po prostu niesamowite. Taka zmiana. Trzymam kciuki za psiaczka, oby szybko znalazł domek. Danka Quote
irma Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ewa oczywiście, że zrobię podkarmie, oczka Ci przestana ropieć i sierść się poprawi :wink: Quote
irma Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Camara wieeeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki a przy okazji czyż one nie sa cudowne te moje bidule Quote
Camara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 irma napisał(a):Camara wieeeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki a przy okazji czyż one nie sa cudowne te moje bidule :o zadziałało :o :lol: :lol: :lol: a bidule są cudne :P tylko niech to wreszcie ktoś zauważy!!!! Quote
irma Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 dziewczyny a może zdjęcia w plakatach możecie wymienic na nowe? Quote
Ewkaa Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 No chyba czas to zrobić.......ale to zdjęcie jego pyskaaaaaaaa boshe nie sądziłam że to tak piękny pies :o :o Perraszq U R so beautiful :oops: Quote
Camara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 nowa wersja plakaciku Perraszka gotowa do wysłania :P chętnych natychmiast proszę o pw z podaniem swojego adresu lub maila do mnie na camara1@gazeta.pl oczywiście prosiłam Dobrą Kobietę :P o umieszczenie w wersji do ściągania - mam nadzieję, że się nie wkurzy na mnie i umieści gdzie trzeba a ja nie potrafię :lol: Quote
irma Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 dziekuje za plakacik białaska camara jestes WIELKA no i teraz to chyba domki bedą stały w kolejce, prawda? Quote
Ewkaa Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 irmo ty wątpisz???????? Ja nadal spamuje informacjami o Perro.......... :roll: Ktoś musi się w nim zakochać!! Quote
Camara Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Niezawodna XWegaX podmieniła plakaciki o Perraszku na lepszą wersję: [quote name='XWegaX']"Podmieniam" plakat Perra na nowszą wersję: http://upload.miau.pl/1/33061.doc :) dziękujemy XWegaX !!!! oczywiście plakacik jest osiągalny także w temacie przyklejonym w PwP - "rózne plakaty" Quote
irma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Perro gdy zostaje sam "pięknie" jodłuje od razu można poznać, że to podhalański psiak tylko mnie serce boli gdy tego jodłowania słucham on czeka na swojego człowieka tak przykro, że nikt nie chce Perraszka ani Wilczaka niech to się już zmieni Quote
irma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 i jeszcze coś mi się przypomniało Perro wspaniale nadaje się do mieszkania - on chyba kiedyś musiał mieszkać w bloku schody są dla niego niestraszne i winda zresztą też, choć z tym trochę gorzej i zachowuje czystość bez zarzutu w małym mieszkaniu (pokój z kuchnią) spędził dzień i noc z suką setera irlandzkiego i małą kotką - i to Perraszek był najgrzeczniejszy z całej trójki Perro zdał egzamin - i ja mu wystawiam ocenę 'doskonałą' a teraz tylko niech ktoś juz zrozumie, że to pies jego życia Quote
Kasie Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wiesz Irmo, ja z moja sunią po wypadku zostałam juz miesiac. Wszuscy mówią, ze piekna i...nic. Cisza, pustaka, nic. Ona sie do nas przywiazała, traktuje nas jak stado, a nie moge dal niej znaleźdć domu. Ale wierzę, ze w końcu ktoś ja pokocha. I Perraszka, i Wilczaka. Są ludzie o wielkich sercach! Np TY Quote
irma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 filozoficznie podchodząc do problemu to chyba lepiej im u nas niż w schronisku najgorsza jest świadomość, że psy się do nas przyzwyczajają i potem będą cierpiały nie wiedząc dlaczego bo my to sobie popłaczemy ale wiemy jaka tego przyczyna Kasie trzymaj się masz wielkie serducho więc dasz radę i walczymy dalej o domki dla naszych podopiecznych Quote
Ewkaa Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Poruszamy już chyba niebo i ziemie , jak Perraszkowi jest jakiś czlowiek pisany to wcześniej czy później spotkają się (ale oby wczesniej :wink: ) 8) Quote
irma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dobrej nocy cioteczki i wujaszkowie nie zapominajcie o Perraszku tak bardzo bym chciał przytulic sie do moich panstwa będę w nocy śniło o moim domku Quote
Camara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Właśnie rozmawiałam z bardzo miłą panią z Działu Łączności Z Czytelnikami Dziennika Bałtyckiego przyjęli moje ogłoszenie ze zdjęciem Perraszka!!! mam nadzieję, że jak pójdzie do druku to mnie zawiadomią kiedy! Quote
Ulka18 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Camara, czy moglabys podac namiary na ta pania z Dziennika? Moze Wilczaka tez by zamiescili ? Dziekuje . Quote
Camara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Proszę bardzo! Dziennik Bałtycki tel. 058 - 30-03-221 - to jest dział ogłoszeń, poproś o połączenie z Działem Łączności z Czytelnikiem - będziesz rozmawiać z miłą panią :D a potem mail na adres opinie@prasabalt.gda.pl Ogłoszenie umieszczą bezpłatnie :P Quote
Ewkaa Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 A Perraszek nawet nie wie jaka go jutro niespodzianka czeka :o Ciekawe czy mnie pozna :wink: 8) Quote
tarantino100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Baby kochane! Pojawiła się szansa na dobry dom dla psiaka. Niejaka Aisza, reklamowana na tym forum, zawróciła w głowie panu z wawy. Niestety ciut wcześniej zgłosili się po nią inni państwo. Panu jest bardzo przykro i prosi o propozycje innego psa. Właśnie do niego zwoniłam i będę dziś przesyłać zjęcia. Proszę opiekunki Perraszka o opis konkretny, acz ociekliwy. Chwilę to może potrwać, ale jestem pełna obrych myśli... :lol: Quote
Ewkaa Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Tarantino pytaj a my odpowiemy bo opisów pojawia się mnóstwo , kazdego dnia irma nas czymś zasypuje :) Ja jestem pewnie nieobiektywna bo dla mnie to super hiper cudo :) Quote
Recommended Posts