moni71 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 My wszyscy mocno trzmamy! I ja i TZ i Misia i Gapcio i Krolis tez! Quote
supergoga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ja też trzymam bo ci od Bulusia milczą jak zaklęci. :thumbs: Quote
Lucy* Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Trzymamy , nie popuszczamy :kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ewkaa Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 :modla: :modla: :modla: Od tej ilości modlitw od wczora to chyba będę w poczet świętych wzięta............(pajunia tylko bez złosliwych uwag :P) tak strasznie bym chciala żeby się powiodło i Perro miał swojego człowieka! A Irma mogłaby troszkę odpocząć.........zanim przechowa jakąś następną bidę :wink: Quote
irma Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 jutro mamy mieć wizytę aż z dalekiego Włocławka - więc chyba zamiary są poważne bo to kawał drogi to zasługa Ewki i Camary -m takiej akcji plakatowo ogłoszeniowej to ja jeszcze w życiu nie widziałaqm a jeżeli nie ... to trudno (jak napisal jeden z naszych wielkich poetów) a Perraszek coraz piekniejszy i zdrowszy panienki mu w głowie - dobrze, ze te moje dwie nie wiedza o co mu chodzi i totalnie ignoruja zaloty Perraszka a za godzinę zaczynamy sesje zdjęciową Quote
Ulka18 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Trzymamy mocno kciuki !! Najmocniej jak umiemy !! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
irma Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 :( :( :( :( :( :( :( :( :( państwo sie rozmyslili i ... dalej szukamy Perraszkowi domku albo ... uruchamiamy PLAN B Quote
Dika Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Perro w górę !!!!! Bardzo proszę dać znać czy wpłata doszła, nie była to bajońska suma ale mała cegiełka jednak istotna bo była dla Perro :D Quote
Ewkaa Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Dika masz PW, patrz strona 9, jesteś wpisana że doszły pieniądze ..... A ja jestem załamana......................................... :( Quote
supergoga Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ja też, bo ci którzy chcieli Bulusia nie odzywaja się a Wanda nie może znaleźć ich telefonu. Mieli dzwonić ale milczą. Quote
irma Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ewa nie załamuj sie cudowna kobieto akcja plakatowo-ogłoszeniowa trwa i z pewnościa beda tego efekty życie mnie nauczyło, ze jak się czegos bardzo chce i robi wszystko co można a przynajmnie duzo to sie to cos osiąga no i jeszcze jedno - w życiu na 'DOBRE' trzeba czasem poczekac a więc Perraszek bedzie czekał a czekając będzie piekniał i zdrowiał - najwyraźniej to nie był dom dla niego i to nie byli CI ludzie Quote
irma Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 z tego wszystkiego to sesje zdjęciową Perraszka przełożyłam na jutro tak więc drogie Ciocie i drodzy Wujkowie jutro Perraszek pokaże swoje nowe oblicze buziaki na dobranoc dla cioć i wujków i pomizianka dla wszystkich psiaczków i koteczków i innych stworzonek dużych i małych Quote
Ewkaa Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Oj irmeczko.....mnie podnosisz na duchu a sama pewnie też dołka masz i nie dziwię się........ :( :wallbash: Quote
Camara Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='XWegaX']http://upload.miau.pl/1/32768.doc Smutny PERRO w potrzebie- zapraszam do ściągania Plakacik Perraszka jest w wątkach przyklejonych w PwP w temacie "różne plakaty do druku" a za umieszczenie go tam - ślicznie dziękuję XwegaX :P i mam nadzieję, że pomożecie rozwieszać - niech wszyscy wiedzą, że Perraszek szuka domu! to się musi udać... po prostu musi i już !!! Quote
ania14p Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Irmo :angel: , trzymaj się, muszą znaleźć się domy dla Twoich podopiecznych, nie ma wyjścia! Quote
Monia70 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ja też trzymam kciuki ,mooooooooceee kciuki :bigok: za Perraszka . Quote
irma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 kochane cioteczki i kochani wujkowie oto ja Perraszek zaraz bedą zdjęcia z dzisiejszej sesji w ogrodzie Quote
irma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 muszę zatrzeć slady po jaskrze i Wilczaku no i potem biegam i sprawdzam co tam w trawie piszczy i nie tylko w trawie a tak wyglądam 'w całości' pa pa drogie ciotki i wujkowie jutro będzie nowy dzień i moze w końcu znajde domek Quote
Camara Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 irma... :o coś ty zrobiła z Perraszkiem???? to jest jakiś piękny podhalan, a nie bidula Perrunio :lol: no rewelacja!!!! Quote
irma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 czy ja nie jestem slicznym Perraszkiem-Fistaszkiem-Przytulaskiem tylko czemu nikt mnie nie chce ???? auuuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Ulka18 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 TO NIE TEN SAM PIES!!!!!!!!!!!! NA PEWNO HANIA PODMIENILA PSY :) Domki znajdujcie sie szybko !!!!!!!! Quote
Cimi Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 O jacie.. jaki piękny i te oczka :loveu:. I jak wymłodział .. łoł. Perraszku fistaszku za domke :kciuki: Quote
irma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Camara ja też chcę taka ikonke w podpisie i jeszcze Wilczaka baaaaaaaaaaardzo poprosze :modla: :modla: :modla: Quote
Cimi Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Irma poproś coztego to zrobi z przekierowaniem na topic. Quote
Recommended Posts