Jump to content
Dogomania

Perraszku - gdzie jesteś? - pytanie bez odpowiedzi....

Recommended Posts

Posted

hura, hura, hura
w końcu się znalazł wujaszek
bo do tej pory to same ciocie się odzywały i już myślałem, że na świecie są tylko ciocie a wujkowie to wymarły gatunek
i mogę coś jak facet do faceta napisać - OK będę twardzielem i czekam
Perraszek z prawie zdrowymi uszkami
(a ciocia hania to mi zastrzyki robi - czy ona mnie lubi?)

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perraszku nikt o tobie nie zapomina........bo ja już nie śpię przez ciebie...........
Prosze nie rób problemów Irmie i nie zaczepiaj WIlczaka........bo normalnie cie wykastruje :evil: :wink:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Perraszku nikt o tobie nie zapomina........bo ja już nie śpię przez ciebie...........
Prosze nie rób problemów Irmie i nie zaczepiaj WIlczaka........bo normalnie cie wykastruje :evil: :wink:

czyżby Perro miał śpiewać (tzn. wyć) sopranem

Posted

Z tego co czytalam to Supergoga miala naszykowany juz prawie domek dla Bulusia podhalanczyka, ktory niestety odszedl za TM. :( Moze Perraszka daloby sie tam umiescic na stale?

Posted

Z tego co czytalam to Supergoga miala naszykowany juz prawie domek dla Bulusia podhalanczyka, ktory niestety odszedl za TM. Moze Perraszka daloby sie tam umiescic na stale?

:o :o Byłoby cudownie...bo jak Perro będzie dalej cioci Irmie załaził za skórę to mnie ciocia irma "wykastruje" :wink:

A co do ciebie Perraszku...........jak sie nie poprawisz zaczniesz jodłować.....OBIECUJE CI TO!

Posted

Perraszku idę jeszcze powklejać ogloszenia o tobie..........
A co do bloku hmmmm.........Perraszek to czysty piesek i nadawałby się do miezkania gdyby ktoś zapewnil mu ruch bo tak naprawdę nie metry kwadratowe się liczą a serce..........

Posted

Perro znowu gdzieś się zaszył... coś mi się wydaje, że za dobrze mu u cioci irmy :roll: i chłopak nie ma ochoty pokazywać sie innym ludziom :wink:

irmo czekam na zdjęcia - co do tekstu na plakacik, to wydaje mi sie, że ten umieszczony na allegro jest bardzo dobry - mam nadzieję, że autor da mi pozwolenie na skopiowanie na plakat? Ewkaa to ty?
a co z leczeniem futra? czy znikły już (chociaz częściowo) te łyse placki?

Posted

Camaro masz pozwolenie na wsio ..............bierz każde zdjecie które potrzebujesz, z wczorajszej rozmowy z Irmą wywnioskowałam, że z sierścią coraz lepiej i nasz Perraszek ładnieje.........
Tylko domu mu trzeba szybciutko znależć :(

Posted

Perro był wczoraj z wizytą u Pana PsiegoDoktora
kontrola uszu i inne
Pan PsiDoktor był zdziwiony rewelacyjnymi postępami w leczeniu
Perro pieknieje z chwili na chwilę
uszy już w środku czyste, ale jeszcze dostaje antybiotyk
sierść coraz gęsciejsza i łapy pomalutku zarastają
ale największą zmianę zauważam (i nie tylko ja to widzę) w zachowaniu psa - inne spojrzenie, inny chód
no i skoro już wyładniał to szybko musi znaleźć dom - strasznie się boję, że mnie zbytnio pokocha mnie i moich i znowu będzie cierpiał

Posted

mam gotowy plakacik dla Perraszka

jeżeli ktoś sobie życzy, to prosze mi podesłać adres mailowy na pw - wieczorkiem prześlę mailem

o umieszczenie plakatu do sciągnięcia prosiłam XWegaX - mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzy moje podanie :wink: ja niestety nie mam możliwości technicznych na publikację w sieci

chyba, że jeszcze ktoś ma swoją stronkę www i mógłby Perraszkowi użyczyć trochę miejsca, to :modla: niech nam pomoże !!!!!

Posted

.................................. :modla: :modla: :modla:
Nie lubię wyprzedzać faktów ale proszę dogomaniakoof o trzymanie kciuków, niech wasze psy zaciskają łapki żeby się udało.......I tak prosze wytrwac w modłach do niedzieli!!!

Posted

:kciuki:
Ja wiernie trzymam. Za Perrusia i Wilczaka. (bo znając Haneczkę od psów, jak tylko znajdzie się domek dla tej dwójki to Hania przyjmie następną parę nieszczęśników do tej super-poczekalni do szczęścia).