irma Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 to znowu ja, Perraszek-Fistaszek boję się, że teraz jak już jestem w tym zastępczym domku to wszystkie ciocie o mnie zapomną :cry: i co ja wtedy zrobię? :cry: Quote
czarna_hancza Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Nie zapomną Perraszku ;) Mogę Ci to obiecać. Napewno wszystkie ciocie tęsknia i myślą o Tobie! Buziaki kochany!!! Quote
irma Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 hej cioteczi Wy nie tylko pamiętajcie ale mi domku szukajcie czy któraś z cioteczek może mi plakacik zrobić? tylko ładny, zeby wszyscy do yrminki dzwonili i żebym mógł pańciów sobie wybrac najlepszych pozdrawim ciocie perraszek-smutasek Quote
Ulka18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Perro, ciocia Aga plakacikow nie umie robic, ale trzymam kciuki za Ciebie i Wilczaka, zebyscie szybko domki znalezli. Wysylam Cioci Hani kolorowe fluidy, zeby wyszla z dolka jak najpredzej. Domki sie znajda, tylko trzeba zapukac w odpowiednie drzwi do kochanych ludzikow, ktorzy marzyli zawsze o takich psach jak Ty i Wilczysko. Quote
Camara Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Perrusiu, nie martw się nikt o tobie nie zapomni :P W czwartek ciotka Camara złapie oddech a z nim choć troszkę czasu (mam nadzieję :-? ) i wyśle twoje zdjęcia do zaprzyjaźnionych hodowli podhalańczyków z prośbą o umieszczenie na swoich stronach internetowych. Gbyby jeszcze wiedziała jak taki plakacik (o który cioci irmie chodzi) wygląda to pewnie by zrobiła... ? Nie wiem, która z was dziewczynki ma zdjęcia Perra bo będę potrzebowała do ogłoszeń... w każdym razie bardzo proszę o przysłanie ładnej podobizny białaska na adres: camara1@gazeta.pl + namiary do ciebie irmo w celu umieszczenia w ogłoszeniach. Bo nie był jeszcze nigdzie ogłaszany??? Quote
Dika Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: mnóstwo drapanka za uszkiem dla Perro Czy moja wpłata doszła ? Czy dalsze wpłaty na ten sam numer czy do kogoś innego ? Quote
irma Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 kochane ciocie minął kolejny dzien troche smutno bo chcialbym, zeby hania albo jakiś ktoś był ze mna caly czas ale tez trochę fajnie - dostałem pachnąca kość - mniam i wszystko co miałem w miseczce zjadłem biegalem po ogrodzie i była u nas w odwiedzinach taka fajna Mika z Gdyni i nas miziała a tak sobie mieszkam z kumplem Wilczakiem Quote
_mika_ Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Perro - rewelacyjna przytulanka, naprawde slodki piesek, mam nadzieje, ze wkrotce ktos sie w nim zakocha. Jestem pod wrazeniem Twojej posiadlosci, no i wszystkich mieszkancow......Irma i Lotnik skradly mi serce :) Miesko i kostki pojechaly ze mna z powrotem do domu, mloda jestem, a juz mam skleroze. Szkoda, bo by chlopaki sobie pochrupaly... Quote
irma Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 _mika_ napisał(a):Perro - rewelacyjna przytulanka, naprawde slodki piesek, mam nadzieje, ze wkrotce ktos sie w nim zakocha. Jestem pod wrazeniem Twojej posiadlosci, no i wszystkich mieszkancow......Irma i Lotnik skradly mi serce :) Miesko i kostki pojechaly ze mna z powrotem do domu, mloda jestem, a juz mam skleroze. Szkoda, bo by chlopaki sobie pochrupaly... Mika kostki i mięsko wsadź do zamrażarki i przywieź w sobotę - zapraszamy na spacerek Quote
Bea1 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Irmo ale stworzyłaś im warunki :buzi: w butach pójdziesz do nieba..i wielki buziak dla Twojego TZ ,że Cię wspiera i nie robi problemów z małego przytuliska w ogrodzie :wink: Quote
czarna_hancza Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 oo tak...wielkie :modla: dla TZ . Wspaniały masz domeczek Perraszku! Buziaki dla Ciebie i cioci Hani ze tak dobrze się Toba opiekuje. Quote
beria Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Oj dobrze ci Perro u Cioci Irmy, ale żeby się chować przed nowym domkiem na 3 stronie, to już przesada. Goń Wilczaka :D Quote
Camara Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 irmo, przepraszam, jestem nie na bieżąco... bo u mnie też "na stancji" :wink: pomieszkuje psina szukająca domu i sporo czasu zajmuje mi pilnowanie żeby jej moje psinki na kolacje nie wtążaliły :-? ...ale pytałam czy mam zrobić plakacik i pomóc w umieszczaniu ogłoszeń??? jeżeli tak, to potrzebuję zdjęcia i namiarów ! Poczochraj Perraszka za ucholami :P Quote
Camara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Perraszku-fistaszku: ogłoszenie o tym, że szukasz domu jest już w prawie wszystkich miejscach w necie w których ciotka camara była zerejestrowana (pozostałe miejsca też będą obstawione - ale niestety czasem trzeba czekać na potw. rej.) Teraz pozostało czekać na telefony od wspaniałych ludzi, którzy marzą o Perrusiu i trzymać mocno :kciuki: a cioteczce irmie, żeby jej telefon dzwonił i dzwonił... i jeszcze dzwonił :wink: Quote
irma Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 hej, hej to znowu ja Perraszek-Fistaszek z bolacymi uszkami dzisiaj hania zawiozła mnie znowu do psiegodoktora pan psidoktor był bardzo miły tylko czemu się tak moimi uszkami interesował a uszka miałem bolące i gorące i pan psidoktor mi jakąś straaaaasznie grubą igłę wbił do mojego uszka ale zanim to zrobił to mi takim zimnym popsikał i nic nie czułem i z uszka wyleciało duzo czegos i teraz juz mnie prawie nie bolą i nie są gorące i hania mi daje ciągle kawałki pyyyyyyyyysznej kiełbaski i tak ciągle sprawdza czy ja tę kiełłbaske zjadłem i ta kielbaska ma w srodku takie dziwne białe chrupiace kawałki - ciekawe co to? a potem pobiegałem po ogrodzie i hania nawet sie nie złosciła, że wlazłem do stawu i dała mi kolacyjkę pyszotkowa a teraz idę spać, tzn. pilnowac budy buziaki perraszek Quote
Ewkaa Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 wlazł do stawu :o :o Coś ty Perro zaś narobił..........ja osiwieje przez ciebie. :wallbash: Quote
Camara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 wlazł do stawu??? moje górole to nawet łapek zmoczyć nie chcą :o :o a co z tymi Perraszkowymi ucholami??? zwykłe zapalenie czy cos poważniejszego? Quote
Lucy* Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Perro zdrówka.. :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Dika Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Te bolące uszka były spowodowane tym że była w nich "kopalnia" brudu i innych paproszków czy zrobiło się jeszcze z tego jakieś inne powikłanie ? Quote
irma Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Perro ma obustronne zapalenie uszu mój wet powiedział, ze pies był po prostu zaniedbany ale wczoraj był juz z nas, tzn ze mnie i z psa zadowolony Quote
Dika Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 :)))))))))))))))))))))))) :kciuki: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :great: Quote
Camara Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 no! co jest ??? wszyscy zapomnieli o Perraszku? Quote
irma Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 no właśnie nikt o mnie nie pamięta a ja ciągle czekam na swoich ludzi i na domek i bardzo już bym chciał ich mieć lekarstwa na uszka ciągle dostaję i już coraz lepiej się czuję pa pa wszystkim i szukajcie mi domku Perraszek Quote
wnusiu Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Perro musisz być dzielny facet - wujaszek ci to mówi. A domek dla takiego ślicznego białasa się znajdzie. Wiesz jak jest, czasem trzeba trochę poczekać. Więc cierpliwie się kuruj, a my szukamy. Quote
Recommended Posts