Jump to content
Dogomania

Perraszku - gdzie jesteś? - pytanie bez odpowiedzi....

Recommended Posts

Posted

to znowu ja, Perraszek-Fistaszek
boję się, że teraz jak już jestem w tym zastępczym domku to wszystkie ciocie o mnie zapomną :cry:
i co ja wtedy zrobię? :cry:

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej cioteczi
Wy nie tylko pamiętajcie ale mi domku szukajcie
czy któraś z cioteczek może mi plakacik zrobić?
tylko ładny, zeby wszyscy do yrminki dzwonili i żebym mógł pańciów sobie wybrac najlepszych
pozdrawim ciocie perraszek-smutasek

Posted

Perro,
ciocia Aga plakacikow nie umie robic, ale trzymam kciuki za Ciebie i Wilczaka, zebyscie szybko domki znalezli.
Wysylam Cioci Hani kolorowe fluidy, zeby wyszla z dolka jak najpredzej.
Domki sie znajda, tylko trzeba zapukac w odpowiednie drzwi do kochanych ludzikow, ktorzy marzyli zawsze o takich psach jak Ty i Wilczysko.

Posted

Perrusiu, nie martw się nikt o tobie nie zapomni :P

W czwartek ciotka Camara złapie oddech a z nim choć troszkę czasu (mam nadzieję :-? ) i wyśle twoje zdjęcia do zaprzyjaźnionych hodowli podhalańczyków z prośbą o umieszczenie na swoich stronach internetowych. Gbyby jeszcze wiedziała jak taki plakacik (o który cioci irmie chodzi) wygląda to pewnie by zrobiła... ?

Nie wiem, która z was dziewczynki ma zdjęcia Perra bo będę potrzebowała do ogłoszeń... w każdym razie bardzo proszę o przysłanie ładnej podobizny białaska na adres: camara1@gazeta.pl + namiary do ciebie irmo w celu umieszczenia w ogłoszeniach. Bo nie był jeszcze nigdzie ogłaszany???

Posted

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: mnóstwo drapanka za uszkiem dla Perro

Czy moja wpłata doszła ? Czy dalsze wpłaty na ten sam numer czy do kogoś innego ?

Posted

kochane ciocie
minął kolejny dzien
troche smutno bo chcialbym, zeby hania albo jakiś ktoś był ze mna caly czas
ale tez trochę fajnie - dostałem pachnąca kość - mniam
i wszystko co miałem w miseczce zjadłem
biegalem po ogrodzie i była u nas w odwiedzinach taka fajna Mika z Gdyni i nas miziała
a tak sobie mieszkam z kumplem Wilczakiem

Posted

Perro - rewelacyjna przytulanka, naprawde slodki piesek, mam nadzieje, ze wkrotce ktos sie w nim zakocha.
Jestem pod wrazeniem Twojej posiadlosci, no i wszystkich mieszkancow......Irma i Lotnik skradly mi serce :)
Miesko i kostki pojechaly ze mna z powrotem do domu, mloda jestem, a juz mam skleroze. Szkoda, bo by chlopaki sobie pochrupaly...

Posted

_mika_ napisał(a):
Perro - rewelacyjna przytulanka, naprawde slodki piesek, mam nadzieje, ze wkrotce ktos sie w nim zakocha.
Jestem pod wrazeniem Twojej posiadlosci, no i wszystkich mieszkancow......Irma i Lotnik skradly mi serce :)
Miesko i kostki pojechaly ze mna z powrotem do domu, mloda jestem, a juz mam skleroze. Szkoda, bo by chlopaki sobie pochrupaly...

Mika
kostki i mięsko wsadź do zamrażarki i przywieź w sobotę - zapraszamy na spacerek

Posted

Irmo ale stworzyłaś im warunki :buzi: w butach pójdziesz do nieba..i wielki buziak dla Twojego TZ ,że Cię wspiera i nie robi problemów z małego przytuliska w ogrodzie :wink:

Posted

irmo, przepraszam, jestem nie na bieżąco...
bo u mnie też "na stancji" :wink: pomieszkuje psina szukająca domu i sporo czasu zajmuje mi pilnowanie żeby jej moje psinki na kolacje nie wtążaliły :-?
...ale pytałam czy mam zrobić plakacik i pomóc w umieszczaniu ogłoszeń??? jeżeli tak, to potrzebuję zdjęcia i namiarów !
Poczochraj Perraszka za ucholami :P

Posted

Perraszku-fistaszku: ogłoszenie o tym, że szukasz domu jest już w prawie wszystkich miejscach w necie w których ciotka camara była zerejestrowana (pozostałe miejsca też będą obstawione - ale niestety czasem trzeba czekać na potw. rej.)
Teraz pozostało czekać na telefony od wspaniałych ludzi, którzy marzą o Perrusiu i trzymać mocno :kciuki: a cioteczce irmie, żeby jej telefon dzwonił i dzwonił... i jeszcze dzwonił :wink:

Posted

hej, hej
to znowu ja Perraszek-Fistaszek z bolacymi uszkami
dzisiaj hania zawiozła mnie znowu do psiegodoktora
pan psidoktor był bardzo miły tylko czemu się tak moimi uszkami interesował
a uszka miałem bolące i gorące
i pan psidoktor mi jakąś straaaaasznie grubą igłę wbił do mojego uszka ale zanim to zrobił to mi takim zimnym popsikał i nic nie czułem i z uszka wyleciało duzo czegos i teraz juz mnie prawie nie bolą i nie są gorące
i hania mi daje ciągle kawałki pyyyyyyyyysznej kiełbaski i tak ciągle sprawdza czy ja tę kiełłbaske zjadłem i ta kielbaska ma w srodku takie dziwne białe chrupiace kawałki - ciekawe co to?
a potem pobiegałem po ogrodzie i hania nawet sie nie złosciła, że wlazłem do stawu i dała mi kolacyjkę pyszotkowa a teraz idę spać, tzn. pilnowac budy
buziaki
perraszek

Posted

Te bolące uszka były spowodowane tym że była w nich "kopalnia" brudu i innych paproszków czy zrobiło się jeszcze z tego jakieś inne powikłanie ?

Posted

Perro ma obustronne zapalenie uszu
mój wet powiedział, ze pies był po prostu zaniedbany
ale wczoraj był juz z nas, tzn ze mnie i z psa zadowolony

Posted

no właśnie nikt o mnie nie pamięta a ja ciągle czekam na swoich ludzi i na domek
i bardzo już bym chciał ich mieć
lekarstwa na uszka ciągle dostaję i już coraz lepiej się czuję
pa pa wszystkim
i szukajcie mi domku
Perraszek

Posted

Perro musisz być dzielny facet - wujaszek ci to mówi. A domek dla takiego ślicznego białasa się znajdzie. Wiesz jak jest, czasem trzeba trochę poczekać. Więc cierpliwie się kuruj, a my szukamy.