Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 waldi481 napisał(a):Dalej nic?Perraszku co z Tobą??????????????????????????/ Elżbieta cisza....... :roll: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Pamietamy i zadajemy znowu pytania: co z Tobą psino?Jaki los przypadł Tobie w udziele? Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 I nic..Jaki człowiek jest w gruncie rzeczy bezsilny:-(:shake: E Quote
dorocia8 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dziewczyny napiszcie coś :( Nie udało się dowiedzieć? Czy nadal próbujecie? Minęło już tyle czasu :( Napiszcie COKOLWIEK... Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mój ukochany poeta napisał kiedyś pełen bólu: ,,Ty-który skrzywdziłeś,,... Powiem tak: ,,Ty,ktory skrzywdziłeś tego psa czując się całkowicie bezkarny.Pełen pychy i samozadowolenia wiedz jedno-ludzie pamiętają Perraszka i jego tajemniczą nigdy niewyjaśnioną historię. My pamiętaliśmy,pamiętamy i będziemy pamiętać!.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 List do PERRASZKA Kochany Przyjacielu-nigdy nie dowiedziałam się jaki naprawdę był Twój los.Ty wiesz,że nikt na pytania nie odpowiedział.Pytałam-pisałam wszyscy milczą..:shake: Czy wiesz może dlaczego niektórzy uważają,że inni ludzie zapomną i nie spytają? Intuicja moja nigdy mnie nie zawiodła i mówi mi wyrażnie,że dawno przekroczyłeś Tęczowy Most. Pilnuj mojego Gucia,a poznane na niebieskich łąkach psy pozdrów od nas.Głęboko wierzę,że skoro nie ma na świecie sprawiedliwości to winnych ukarze los.Krzywda będzie zadośćuczyniona. Będziemy pamiętać i obiecuję,ze nigdy żaden pies na,którego los mamy wpływ nie zostanie wyadoptowany poza granice kraju.Tu możemy jechać z pomocą-tam nie.Nie stać nas na jazdy do Berlina,Kopenhagi czy do innych miast.Bądż patronem naszych adopcji. Czuwaj nad biednym Partyzantem,niech dla niego niebo będzie łaskawe. Czasemi wiesz zastanawiamy się nad jednym-czy tacy ludzie nie zdają sobie sprawy ile złego robią takie niejasne sprawy?Że traci się bezcenne zaufanie tak potrzebne w adopcjach? I jeżeli czytany jest ten wątek przez cudowne dziewczyny które miały próbować wyjaśnić sprawę Perraszka-proszę odezwijcie się do nas.My zoobowiązujemy się,że jeśli zostaną nam przedstawione jakieś informacje dot tej sprawy zachowamy je dla siebie.Myśmy przyszyli na dogo za Perraszkiem.Umiemy być dyskretni,ale jego sprawa utknęła w sercu boleśnie i dlatego prosimy o kontakt. Czekamy na informacje-dyskrecja zapewniona. Elżbieta i Waldemar Rumia Quote
ivette3 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Po zapoznaniu się z tym wątkiem nie potrafię zredagować zdania...:( wiem jaki ból noszą w sercach Ci,którzy pytają o prawdziwy los kochanego psa...:( Zszokowana jestem,że historia Partyzanta ,za którym tęsknię od kilku miesięcy i staram się odkryć tajemnicę....nie jest wyjątkiem na forum,które podobno służy dobru zwierząt...:( Zacytuję więc słowa z powyższego postu.... "........... skoro nie ma na świecie sprawiedliwości to winnych ukarze los.Krzywda będzie zadośćuczyniona......." . Dodam jeszcze,że podobnych wątków odkryłam kilka...np.Tosiek,Tytan.... Quote
wellington Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ivette3 napisał(a): . Dodam jeszcze,że podobnych wątków odkryłam kilka...np.Tosiek,Tytan.... Bingo i Funka wywiezieni w ubieglym roku narazie tez przepadli bez sladu :( Quote
coronaaj Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 wellington napisał(a):Bingo i Funka wywiezieni w ubieglym roku narazie tez przepadli bez sladu :( Tak jak Mruczka w zeszlym roku...cisza... Quote
wellington Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 coronaaj napisał(a):Tak jak Mruczka w zeszlym roku...cisza... Podaj prosze linka do watku, coronaaj :) Quote
coronaaj Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='wellington']Podaj prosze linka do watku, coronaaj :)[/QUOTE] Mam stary link bez adresu ale tytul ...dokladnie... Odpowiedź na post 'ŁÓdź - Mruczka, przywróćmy jej wolność WYJECHAŁA do Niemiec' kopiuje post (ostatni) ---Cytat (Orginał przez hanka456)--- Ostatnia informacja z Niemiec na temat Mruczki. Mruczka ma nowy, wspaniały dom. Idzie jej bardzo dobrze. To może dość lakoniczne słowa, ale Hundehilfe Polen ma na "głowie" nie tylko Mruczkę ale dużo innych psów, które znalazły domy w Niemczech. ---Koniec Cytatu--- Ale na niektórych wątkach ta sama fundacja - Hundehilfe Polen - podsyła zdjęcia psów adoptowanych do Niemiec, chyba ostatnio widziałam na wątku schroniska w Mielcu, odnajdę i wkleję. Więc to nie problem żeby przesłać dwa zdjęcia psa z nowego domu *************** Quote
brazowa1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hundenhilfe chyba juz nie pamieta,która to Mruczka... Quote
coronaaj Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='wellington']Podaj prosze linka do watku, coronaaj :) stary adres z dogomani....moze ktos znajdzie. http://www.dogomania.pl/forum/f85/lodz-mruczka-przywrocmy-jej-wolnosc-wyjechala-do-niemiec-117745-new/ Quote
Neris Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przerobiłam adres i działa: http://www.dogomania.pl/threads/117745-A-A-dA-Mruczka-przywrA-AE-my-jej-wolnoA-AE-WYJECHAA-A-do-Niemiec Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czy ktoś wie coś nowego o Perraszku?Dlaczego odpowiada mi tylko głucha cisza? Nie zapomniałam!Gdzie jesteś?Czy faktycznie jesteś na TM? Znów zacytuję wiersz: ,,Pytam gdzie jesteś?wołam wróć! Słyszę dokoła martwą ciszę..,, Elżbieta Quote
wellington Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Neris']Przerobiłam adres i działa: http://www.dogomania.pl/threads/117745-A-A-dA-Mruczka-przywrA-AE-my-jej-wolnoA-AE-WYJECHAA-A-do-Niemiec Neris - przerabiaczka :lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Skoro nie można się dowiedzieć prawdy mimo pytań zadawanych z uporem-żegam dziś Ciebie Perraszku. Już nie przeszkadzam w wiecznym śnie. Dobranoc E/W Quote
wellington Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 waldi481 napisał(a):-żegam dziś Ciebie Perraszku. Już nie przeszkadzam w wiecznym śnie. Dobranoc E/W No cos Ty ? W jakim wiecznym snie ? Czemu tak myslisz ? Tylko na podstawie braku wiadomosci ? Ja jednak staram sie miec jakas nadzieje :shake: Quote
Neris Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 We mnie też nie ma już wiary, że Perraszek żyje. Gdyby żył nie byłoby potrzeby ukrywania faktów, wystarczyłoby info o miejscu pobytu i ze 2 zdjęcia :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dokładnie-gdyby żył to wystarczyłyby dwa słowa,ale po co komuś coś wyjaśnić? Ważni się nie tłumaczą prawda? Dobranoc kochany.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Pamiętamy.. Mnie to jest żąl,że zabrakło odwagi,by powiedzieć prawdę o losie PERRASZKA.. Nie znosze tchórzy,a o psie nie zapomnę...Śmiem twierdzić,że jego los uratował wiele innych psich istnień.. E/W Quote
Recommended Posts