irma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Perro nie wiedziałam, że flagę mam na Twój przyjazd szykowac, ale co tam może się udaja zdobyć - wszystko inne już gotowe (wet też czeka) Quote
pajunia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ewuniu , to nie tylko polska szynka, ale i polska wodka by sie przydala, ale za to juz na poczet pare Perreskow a reszte moze jutro, bo mi sie limit wyczerpal, musze innym adresem sie zameldowac. No to na razie Quote
asiaf1 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dziweczyny tak się cieszę,że Perro jest juz 'na wczasach", teraz na pewno odzyje i już musi byc tylko lepiej. :D Quote
Ewkaa Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Wiecie co ten dom przy lesie wyglada jak agroturystyka.. Perro normalnie ma wczasy że hej. A jakie towarzystwo... Łabędź, kaczki, gęsi, jakieś kaczory ozdobne, latajace koty (centralnie przelecieł z dachu nad naszymi głowami kociak mały :o ) Pajunia ja ci powiem, że jak patrze na fotki to mam wrazenie że Cimi coś :drinking: :P takie lekko za mgła, zamazane.....Ja nie wiem co ona robiła w aucie z tyłu.... Ale najlepsza była jazda droga szybkiego ruchu... lało jak diabli, zamierzałam cos wyprzedzić (spoko nie rowerzystę, jeżdże troche szybciej) patrze do lusterka a tam........ otwarta japa Perro, i nic siedział tak dobre 5 min a ja zamiast aut ogladałam jego uzębienie :bigcool: A najciekawiej wygladało jak sie zwijał w kłebek na tylnim siedzeniu.. co chwil e jego zad lądował na wysokości głowy Cimi :laugh2_2: Małe to to nie jest więc wiadomo jak komicznie wygladalismy w aucie :roll: Quote
czarna_hancza Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Faniusio ze Perro nie siedzi juz w schronisku :angel: Cimi...znam ten bol z rozmazanymi fotami...z lampa brzydkie i nie takie a bez rozmazane,..tak to jest w taka pogode :-? Uciumciajcie Perrusia od cioci hańczy :buzi: Quote
Cimi Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Czarna będziesz jutro w schronisku? Nie wiem ten aprat jakiś dziwny jest. Czasem to całkowicie są zamazane. Chyba, że ja jestem gUpia :lol: i nie umiem obsługować. PS. Jest ktoś zarejestrowany na kocim forum? Quote
czarna_hancza Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no wlasnie nie wiem :bigcry: zalezy o ktorej... Bo mam chorego konia :( Napiszcie o ktorej i gdzie bysmy sie umowily to dam znac czy jade...b. bym chciala!!! Quote
Ewkaa Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 No dziewczynki bez jaj proszę, Cimi wex aparat bo mojej mamie się zepsuł i klops... A ktoś musi naszemu mix labkowi foteczki zrobić :wink: Dziewczyny wszystko zalezy od godziny przyjazdu Lavini do Gliwic.... ja myślę że do 10 musimy być w schronisku! Czarna nie rób nam tego...przyturlaj się! Quote
Cimi Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jasne, wezmę wezmę. Będą nawet dwa :D. Bo Olekq18 będzie, a Ewa jak bedziesz mogła wyślesz mu PW, o której będziemy dokładnie, wtyedy kiedy bedzie już wiadomo? Quote
Ewkaa Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Dam dam....jak coś nawet smsa wyślę, wstawaj rano i zabieraj się za gotowanie :wink: Quote
Cimi Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Już mam ugotowane:lol:- w sobotę rano nie mam czasu 8), lubię pospać :lol: Quote
Ewkaa Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 OO cwana, że ja na to nie wpadłam....ale mam qrde szczeniaczka w domu i musze go pilnować więc nie mam jak gotować dzisiaj.. jutro od rana zacznę.. pajunia prosze nie spac i nie :drinking: ... po 24 możesz jakieś foteczki wrzucić 8) Quote
pajunia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Efka, ty malpiszonie, kto opijal Gringa w Aachen i jeszcze szaszlyczki mi telefonicznie chcial wysylac. Ja to przynajmniej jeszcze o 12 w nocy zdjecia wstawialam, i mi nawet wyszly. Hej, Ty Madonno. :evilbat: No to czekam do po 24, ale jesli zdjec nie bedzie to ojojojoj. A tak a propos, wysylam Ci zaraz priva. Jesli nie spisz, to ev. odpisz, ale chyba juz smacznie chrapiesz ze szczeniaczkiem, a Pawel spi z Mojra. Na razie Calujemy Pajuniowa Sforka Quote
Ewkaa Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Pajunia ja nie :drinking: ja degustuje :drink1: 8) Nosz zaspałaś czy cuś... gdzie nasz Perraszek...... Tylko nie wstawiaj zdjęcia jak Perro zaznacza teren, jest dość "nietypowe" :lol: Albo sama się naucze wstawiać... bo mi potem rachunek wystawisz za te zdjęcia (2kg szyneczki, 2 litry woodeczki i polskie ogooreczki :drinka: ) Quote
Ewkaa Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Hop do góry biało- czerwony :terazpol: dzisiaj do niego jedziemy więc napiszemy jak się czuje psisko, sprawdzę też wpłaty na Perro i napisze na dogo ile uzbierało się :wink: Irmo my już przygotowane do drogi na sobote, ale gdzie nasz perro przenocuje z soboty na niedziele? Bo wy w niedziele ruszacie.... Quote
irma Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ewa najprawdopodobniej ruszamy w piątek - nocleg po drodze i w sobotę w Mielcu zabieramy psy - jeżeli się nie uda to spróbuję załatwić jakiś nocleg dla psa z Ulka18 zaraz do niej napiszę na pw Quote
Ewkaa Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Ja przepraszam że akurat niedziela nam nie pasuje ale akurat tego dnia siedze w komisji wyborczej 8) Też mi szkoda tego Perro, ale cięzko mu będzie znależc nocleg kto takiego konia przez noc przechowa? Może jakiś hotel dla psów tam macie? Bo nie wiem czy ktoś z dogomaniaków z okolic Mileca ma warunki na tego byczka. Irmo ja czekam na informacje od ciebie, my jesteśmy na sobote przygotowane...... planujemy wyjazd koło 6-7 rano. Quote
Camara Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ewkaa napisał(a): Też mi szkoda tego Perro, ale cięzko mu będzie znależc nocleg kto takiego konia przez noc przechowa? Może jakiś hotel dla psów tam macie? Bo nie wiem czy ktoś z dogomaniaków z okolic Mileca ma warunki na tego byczka. :o a tego to juz kochana Ewkoo nie rozumiem :roll: nasza koleżanka forumowa mieszka z pohalanem w zwykłym M-ileś i nie narzeka :D moje dwa burki spią z nami w sypialni - ok. 16 m2 i jeszcze dużo luzu jest - trzeci bez problemów by się zmieścił :wink: już nie mówiąc o tym, że znam wiele innych przypadków trzymania znacznie większych psów (np. Dogów) w mieszkaniach w blokach i nie wyglądają na pokrzywdzonych - ani psy ani właściciele :lol: Perro w bloku??? ja nie widzę problemów!!! myślę, ze i jemu to by się spodobało :P no... po lekcjach z zakresu czystości :wink: Quote
Ewkaa Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Irma dzięki :wink: Oj Camara widzisz różnie to bywa z ludźmi, też widziałam 2 dogi w kawalerce 8) Czy 11 wyżłow na 70 m2...... wyobraźnia ludzi nie zna granic. A ja zdaje sobie sprawe że wielu dogomaniaków ma wiecej psów niz ustawa przewiduje i nie zawsze da rade wcisnąć jeszcze dodatkowego na noc.... A moze pisałam to z perspektywy naszej.... bo tutaj poza tymi ludźmi to naprawde cięzko by było znależć nocleg dla Perro. Trzeba byc dobrej myśli mimo wszystko, najwazniejsze do dotrzec do Mielca a już zauwazyłam że on śpi w czasie jazdy i tylko przy hamowaniu i zakretach wstaje :roll: Camara jak znasz sie na podhalanach co dobrego można mu do jedzenia zrobić, bo zauwazyłam że on dość wybredny jest. Czort jeden mięso wybiera z miski a ryżu to nie łaska ostatnio..... 8) Czy podhalany maja jakies specjalne smaki? Oscypki w sosie czy baranina po turecku moze? :wink: Quote
Camara Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ewkaa napisał(a):Camara jak znasz sie na podhalanach co dobrego można mu do jedzenia zrobić, bo zauwazyłam że on dość wybredny jest. Czort jeden mięso wybiera z miski a ryżu to nie łaska ostatnio..... 8) Czy podhalany maja jakies specjalne smaki? Oscypki w sosie czy baranina po turecku moze? :wink: :lol: :lol: :lol: baranine po turecku to dla mnie proszę! a tak serio, tak jak ci pisałam na pw - podhalany nie są wymagające w żywieniu. Zjedzą wszystko i będzie dobrze. Natomiast Perro - podejrzewam, że jest mocno zarobaczony i stąd jego brak apetytu. Wybiera najbardziej apetyczne kąski - bo tym to już oprzeć sie nie mozna :wink: Trzeba by go odrobaczyć i zobaczymy co dalej... ale nie jest to na pewno typowe zachowanie. Trzymam :kciuki: za całą akcję! a z tym noclegiem to oczywiście wiem o co chodzi... maluchne wsadzi się pod fotel i nikt nie zauważy.. a Perro sie tam nie zmieści :wink: Quote
Ulka18 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Irma, Ewkaa, nocleg w Mielcu zalatwiony. Tak jak pisalam na pw do Hani, prosze o kontakt z Kasia nasza nowa wolontariuszka. Perro zanocuje u niej. A w niedziele bedziemy pakowac psiaki do drogi. Irma, a czy jakiegos maluszka wybralas z tych wyslanych przeze mnie? Quote
Recommended Posts