Jump to content
Dogomania

Perraszku - gdzie jesteś? - pytanie bez odpowiedzi....

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek sprawdź pocztę :wink:
Cimi weź jutro aparat jak dasz rade.. zrobimy troche fotek i założę Perro nową obrożę, taką ładną.......ale będzie ślicznie wyglądał. macie pomysła co mu do jedzenia przygotować? Ostatnio zjadł ryż z mięsem ale widze , że coś jeść nie chce z tego co dziewczyny piszą....

Posted

Nosz jak to...... :evil: :evil: Chrupek wyśle ci na PW ok? Dobra wysłałam ci znowu meila, tym razem z poczty słuzbowej więc się nie zdziw jak dostaniesz :wink: A jak nie dostaniesz to ja juz nie wiem.....nie mam zwrotu na mojej poczcie ze meil nie dotarł :o

Posted

Jeeee już.... ale super się udało!!!! Mam Perro, zabrałam go bez problemu!!!!! :angel:
Cimi pokaze wam fotki.... Perro nie jest w hotelu, jest u ludzi, którzy mają wielki dom, i kilka kojcy, współpracuja z tym hotelem. Perro ma wielki wybieg dla siebie, za kratami kaczki, gęsi, łabędź.... Jedzonko mu Państwo gotują, na spacery zabierają .... Ma na tydzień super warunki, będzie kąpany żeby nabrał koloru...wiecie jak on się ożywlił jejku....piszczał jak wychodzilismy :) a potem szczekał :o
Chodzi i merda ogonkiem.....co ja pisze..wielkim ogońskiem
A relacje z podróży Cimi wam da bo usmialiśmy się jak mało kiedy.... zostałam zbiczowana ogonem po pysku :) :laola:
Nad transportem pracujemy a ten tydzien Perro ma super warunki !

Posted

Zdjęcia będą później, bo mi tato wypiął kabelek, a etraz musi go z powrotem wsadzić, bo ja to łajza i nie wiem jak :lol:

O jak tak dawno takiej podróży nie miałam. Siedział z tyłu z Perro, wiercił się masakrycznie, a to ogonem się oberwało, a to jego tyłkiem wylądował u mnie :lol:

Posted

Ewkaa pieniążki poszły... mam nadzieję, że już jutro będą na koncie :D - proszę napisz, czy dotarły.

a fotki - balsam na moje serce :P ( oj, żeby się taki dom chłopakowi trafił na stałe :modla: )

Posted

Sercu moja kochana Cimi, Ty mnie do szalu doprowadzasz tymi zdjeciami, ktore trzeba otwierac i nie zawsze chca sie otwierac. Badz mila kolezanka, naoisz na priva Twoj Numer telefonu ( stacjonarny, to naucze Cie wstawiac zdjecia bezposrednio na dogo, bez tych komicznych adresow, ktorych polowa nie chciala mi sie otworzyc. ( co z przeklenstwem na ustach przyjelam do wiadomosci)
Widze rowniez, ze Konefka ubrala Perrego w nowa obrozke, no bardzo patriotycznie teraz wyglada.
Calujemy
"Efka-konefka" gratuluje i powoli sie platonicznie w Tobie zakochuje.
Calujemy
Pajuniowa Sforka
:buzi: :terazpol: ( obecne barwy Perrego)

Posted

Biało-- czerwonyyyyyy oto nasz Perro :D
Wiecie co on może mieć mniej niż 4 latka(jest wyniszczony pobytem w schronisku, osowiały troszkę), to wspaniały psiak 8) . Wystarczyło trochę uwagi i już się otworzył na nas....... Jutro jedziemy do niego z jedzonkiem bo nie chcemy aż tak obciażać tych dobrych ludzi, zabierzemy go na spacerek.
Qrcze jak miło nas zaskoczył Perro......tak się ożywił...
Aha 8.10 mamy transport....Nasza dobra znajoma Jolusia pomoże nam, Ja, Jola i mój TZ razem z Perro ruszamy do Mielca z rana.
Oczywiście potrzebowalibyśmy jakieś wsparcie finansowe na benzyne bo wiadomo jak jest (a ja na dojazdach do schroniska juz majatek straciłam chyba) No chyba że ktoś pożyczy. Może ktoś podliczy ile km i jaka kwota byłaby potrzebna...ja jestem taki tępak że nawet nie wiedziałam gdzie lezy Mielec :oops:

Aha gdyby na ten dzień ktos potrzebował transport ze Śląska w tamtym kierunku dla małego pieseczka to dajcie znać... coś małego jeszcze upchniemy! :wink:

Posted

Dam znac jak pieniądze wpłynął na konto.... Dzisiaj jeszcze nic nie było, na szczęście możemy zapłacić później, nie musieliśmy z góry całości dawać. Stawka ta sama 20 zł za dobe.
Strasznie się cieszę bo ten pies odżył, Camara miałaś racje to duże wrażliwe stworzenie które musi czuć bliskość człowieka. W schronisku nawet z budy nie wychodził a w aucie nam szalał. On naprawde musi trafić do domu w którym ktoś się nim zainteresuje a nie zamknie go w kojcu do pilnowania tylko. Taka duża przylape ten perro....aaa zrobiliśmy test "uczulenie na kota" Wsumie przeszedł i nie atakował, raczej patrzał co to za dziwolągi z tych kotków. :wink:

Posted

Pajunia, ja wiem jak się wstawia zdjęcia bez linku. Tylko teraz nie mam takiego programu, gdzie można zmniejszyć zdjęcie do wybranej wielkości. Kiedys miałam, ale wszytsko poszło a hojj, a ja się nie mogę doczekać, kiedy mój ociec mi to zrobi, ale nie ma co.. na dokumenty typu Word i te wszystkie czekałam aż miesiąć :lol::P

Posted

To wyślij do pajuni ona wstawi jak ja ładnie uprosimy..... Pajunia wstaw a jak ja będę z następnym transportem w Niemczech to ci polską szyneczke przywioze :wink:

Posted

Cimi
tym, co ja wklejam, to nie potrzeba specjalnego programu, idziesz na
http://www.flickr.com/
i on wszystko sam robi, dlatego Ci chcialam to troche potlumaczyc, bo to nie jest trudne, tylko trzeba wiedziec, gdzie nacisnac. To jest server, ktory sam wszystko zmniejsza i dostosowuje.
Mozesz sprobowac- tylko tam zameldowac sie trzeba. Edytka z Sosnowca mi to pol nocy do glowy wbijala, ale sie udalo.