Asiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ja to bym chciała wiedzieć na 100 %, jak to będzie z ichniejszym Championatem: czy będzie możliwość szybszego jego uzyskania. I co trzeba zdobyć. Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 hmm na stronce jest ze na Romania Open CACIB = Champion Rumunii Quote
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 a gdzie Ty to masz???bo ja slepa jestem i mi sie w ogole ta piekna ww nie otwiera buuuu Quote
Agasia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):No my też jedziemy na 100%. Sędziowie mi bardzo pasują, jednemu i drugiemu Spike się bardzo podobał. My busem napewno nie będziemy jechać, biorąc pod uwagę charakter mojego psa i wolimy jednak jechać sobie sami na własną reke. Szykuje się fajna impreza :wink: A jak tam jest z Championatem? Zabierasz sierotke z beaglem..? Bo moja mala agresja to tez w busie moze byc roznie.. :roll: Ogolnie bardzo mi sie podoba pomysl i strona... :) Bardzo ladnie zrobiona... A rozumiem ze w programie po weiczornej wystawie jakis "wieczorek zapoznawczy" ... ? :evilbat: Quote
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 uu cos ich stronka padla :( wczoraj wszytko dobrze chodzilo a dzis mi sie nie otwiera :( Quote
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 orsini napisał(a):a gdzie Ty to masz???bo ja slepa jestem i mi sie w ogole ta piekna ww nie otwiera buuuu no wlasnie zdechla :( w wykazie tytulow do zdobycia bylo Quote
króliczek Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Potwierdzam .Wczoraj strona jeszcze działałała ,ale ELITESSE tyle razy ją otwierała ,że w końcu zepsuła.... :wink: Quote
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='króliczek']Potwierdzam .Wczoraj strona jeszcze działałała ,ale ELITESSE tyle razy ją otwierała ,że w końcu zepsuła.... :wink: hehe :evilbat: no wiesz to sie nazywa tepienie konkurencji ! jak nikt nie otworzy to nie bedzie mial informacji i nie pojedzie !! :evilbat: :evilbat: Quote
króliczek Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 No widzicie?? ? :o Zrobiła to specjalnie .I wcale się nie wypiera(haha) :wink: 8) Quote
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 chyba cos moderuja bo wswietlila mi sie lisa sedziow i juz nie zes krotami a z pelnymi nazwami klubow :) Quote
dorotal Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ta wystawa moze byc calkiem interesujaca :wink: Quote
Agasia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Przynajmniej uczciwa ( :evilbat:) i sie nie wypiera 8) Quote
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Agasia napisał(a):Przynajmniej uczciwa ( :evilbat:) i sie nie wypiera 8) hehe bo ja takie niewiniatko ... z rozkami jestem :) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Mnie też nie otwiera się ta ich ładna stronka, tylko tabelka z sędziami... Ale już znam przyczynę takiego stanu rzeczy. To Elitesse, która się nie wypiera usunięcia konkurencji! :wink: pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 To może im napisać, że ichniejsza www jest w rozsypce? Bo ja też co i rusz sprawdzam, a tu... klops. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A ktoś pisał do nich lub w inny sposób kontaktował się w/s tej wystawy? pzdr. Quote
Gosik71 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 U mnie też stronka nie działa :cry: Odnośnie wyjazdu... my ze Śląska jesteśmy, wprawdzie jeszcze się wahamy nad tą wystawą, ale jakby co, to można wspólnie zorganizować wyjazd, jeśli ktoś też z tą chciałby jechać. Quote
króliczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ja postaram się na tą wystawę wybrać za wszelką cenę :wink: .Tym bardziej ,że jest to już sezon urlopowy .Może ,więc przy okazji tej wystawy uda mi się zorganizować moim dziewczynkom fajne wakacje :D Do pełni szczęścia brakuje mi tylko tydzień póżniej lub tydzień wcześniej jakiejś krajówki na Węgrzech 8) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Króliczek - a sprawdzałaś już węgierskie wystawy, są już na ichniejszej stronie? Gdybyś coś pasującego znalazła, to wtedy nici ze wspólnego wyjazdu busem, prawda? Pzdr. Quote
Bardotka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Napisałam do nich dzisiaj zapytanie dotyczącej tej wystawki. Jeśłi coś odpiszą dam znać:))) Pozdrawiam Quote
Musiałek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No nie powiem że propzycja jest iście bardzo kuszaca :D ale juz znalazłam że będzie nas oceniał ten sam sędzia co w Katowicach Andreas Korosz - zreszta hodowca aussie - wiec zalezy jak nas tu oceni to ewentualnie bedziemy wiedzić czy mamy po co tam jechać. A czy ma może ktos stawkę piesków z tego roku?? czy dużo było aussie??? Quote
Gosik71 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Musiałek nas też w jeden dzień będzie oceniał Andras Korozsz a w drugi Sandor Szabo. Znalazłaś coś więcej na temat tej wystawy? Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A wchodził ktoś na ichniejszą stronę? Pojawiło sie coś nowego? I - przede wszystkim - otwiera się w całości? pzdr. Quote
Recommended Posts