Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
No my też jedziemy na 100%. Sędziowie mi bardzo pasują, jednemu i drugiemu Spike się bardzo podobał. My busem napewno nie będziemy jechać, biorąc pod uwagę charakter mojego psa i wolimy jednak jechać sobie sami na własną reke. Szykuje się fajna impreza :wink:

A jak tam jest z Championatem?

Zabierasz sierotke z beaglem..? Bo moja mala agresja to tez w busie moze byc roznie.. :roll:

Ogolnie bardzo mi sie podoba pomysl i strona... :) Bardzo ladnie zrobiona...

A rozumiem ze w programie po weiczornej wystawie jakis "wieczorek zapoznawczy" ... ? :evilbat:

Posted

[quote name='króliczek']Potwierdzam .Wczoraj strona jeszcze działałała ,ale ELITESSE tyle razy ją otwierała ,że w końcu zepsuła.... :wink:

hehe :evilbat: no wiesz to sie nazywa tepienie konkurencji ! jak nikt nie otworzy to nie bedzie mial informacji i nie pojedzie !! :evilbat: :evilbat:

Posted

Mnie też nie otwiera się ta ich ładna stronka, tylko tabelka z sędziami...
Ale już znam przyczynę takiego stanu rzeczy. To Elitesse, która się nie wypiera usunięcia konkurencji! :wink:
pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

U mnie też stronka nie działa :cry:

Odnośnie wyjazdu... my ze Śląska jesteśmy, wprawdzie jeszcze się wahamy nad tą wystawą, ale jakby co, to można wspólnie zorganizować wyjazd, jeśli ktoś też z tą chciałby jechać.

Posted

Ja postaram się na tą wystawę wybrać za wszelką cenę :wink: .Tym bardziej ,że jest to już sezon urlopowy .Może ,więc przy okazji tej wystawy uda mi się zorganizować moim dziewczynkom fajne wakacje :D Do pełni szczęścia brakuje mi tylko tydzień póżniej lub tydzień wcześniej jakiejś krajówki na Węgrzech 8)

• 2 weeks later...
Posted

No nie powiem że propzycja jest iście bardzo kuszaca :D

ale juz znalazłam że będzie nas oceniał ten sam sędzia co w Katowicach Andreas Korosz - zreszta hodowca aussie - wiec zalezy jak nas tu oceni to ewentualnie bedziemy wiedzić czy mamy po co tam jechać.

A czy ma może ktos stawkę piesków z tego roku?? czy dużo było aussie???