quadrupedium Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Płaciliśmy na miejscu i nie było żadnego problemu. Bardzo miła i życzliwa obsługa. Należy wiedzieć: [LIST=1] [*]Na wystawie można bez przeszkód przenosić psa z klasy do klasy. [*]Pojawiają się też psiaki, które nie zostały ujęte w katalogu.[/LIST]Wystawa wieczorna odbywa się w całkowitych ciemnościach :diabloti:. Ogólnie świetna zabawa. Quote
Tecia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 quadrupedium napisał(a):Płaciliśmy na miejscu i nie było żadnego problemu. Bardzo miła i życzliwa obsługa. Należy wiedzieć: Na wystawie można bez przeszkód przenosić psa z klasy do klasy. Pojawiają się też psiaki, które nie zostały ujęte w katalogu.Wystawa wieczorna odbywa się w całkowitych ciemnościach :diabloti:. Ogólnie świetna zabawa. Dobrze wiedziec ze mozna psiaki z klasy do klasy przenosic:) W ubieglym roku nie mialam potrzeby kozystac z takiego udogodnienia:cool3: ale w tym roku chetnie mojego chlopaka przy dobrych ukladach przeniose :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Savannah napisał(a):ja :p:evil_lol: Nonono...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Gracjana']A moze jedzie ktos do Satu Mare (2xCACIB) w kwietniu? O tej wystawie jest juz nowy temat na DGM. Zapraszam! Pzdr. Quote
resurgam Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Asiaczku, może i my wybralibyśmy się na tę wystawę. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Piszesz o Darculi czy o Satu Mare? Bo to Satu Mare jedzie Lidka z Jotkami, a Dracula - to nie wiem, z jakimi psiakami miałabym tam pojechac... Ale pomyślec mozna.:lol: Pzdr. Quote
.ania Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Asiaczku myśl nad Draculą to może i my buśmy się dołączyły ;) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Haha, każą mi myślec...:evil_lol: Pzdr. Quote
.ania Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Haha, każą mi myślec...:evil_lol: Pzdr. Eee nie każą tylko sugerują ;) Quote
Savannah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Myśl Asiaczku myśl:lol: Jak co moja prawa i lewa ręka są znów wolne....:p Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Savannah - zobaczymy, jak nam pójdzie na Satu Mare. I po tej wystawie bedziemy się zastanawiać nad Draculą, OK? Pzdr. Quote
Savannah Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Asiaczek']Savannah - zobaczymy, jak nam pójdzie na Satu Mare. I po tej wystawie bedziemy się zastanawiać nad Draculą, OK? Pzdr. OK ! :lol: Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czy w tym roku równiez będzie organizowany z Polski jakiś busik na Dracula Dog show? Tam konieczny jest paszport dla siebie i psa? (jc to posiadam) Quote
Ina&Fun Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czytam sobie Wasze wspomnienia i wygląda na to, że taki wyjazd to niezapomniana przygoda ;) i w dodatku ten klimat... ;) Tak z ciekawości zapytam, czy znalazłaby sie jakaś dobra dusza, która zechciałaby mi podesłac stawke belgów z ubiegłorocznej wystawy? (może byc na priv) :) Quote
Tecia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 McDzik napisał(a):Czy w tym roku równiez będzie organizowany z Polski jakiś busik na Dracula Dog show? Tam konieczny jest paszport dla siebie i psa? (jc to posiadam) Rumunia to UE wiec wystarcza dowod:) Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tecia napisał(a):Rumunia to UE wiec wystarcza dowod:) Hmm.. trzeba go mieć .. w wieku 17 lat .. :) Ale thx Quote
resurgam Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Myśl Asiaczku nad Draculą, bo tam jeszcze nas nie było, a wspólne dotychczasowe wyjazdy, w większości przypadków przyniosły nam wiele, wiele ciekawych doznań, że o sukcesach nie wspomnę......... Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No, fakt. Mnie tam nie było, ale Asiaczki były... Pzdr. Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Powielam pytanie o jakiś bus z Polski na ten rok, bo poczułam się opuszczona xD Quote
cizemka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam! chętnie dołącze do busikiu z moloską bardzo spokojna . Czemka Quote
cizemka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam! chętnie dołącze do busika ,z suczką molosa. cizemka Quote
aga616 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 my też myslimy o tej wystawie.. czy jest jakaś strona oficjalna, na której można by przeczytać o terminach, cenach itp? Quote
Savannah Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://www.draculadogshow.com/ taka była strona, ale ona niestety nie działa :( Quote
aga616 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://www.dds-winner.com/indexd.html znalazłam:p Quote
Guciek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [url]http://www.draculadogshow.eu/[/url] albo tak ;) Quote
Recommended Posts