McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Własnie widziałam , że ktos z Polski tam zaszalał, graty :D !!! jejjku ja dziś byłam na tej stronce i jak to obejrzałam , to aż mi sie zachciało tam pojechać z moim Arnim :):) A jak ma sie psa w młodzieżówce i zdobędzie sie Zw.Mł, to ma sie od razu Mł.Ch. Rumunii, czy to sie tyczy tylko dorosłego championatu, ze jeden wniosek z tej wystawy jest równoznaczny z Champopnatem Rumunii? Quote
blaira Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 W tym roku tyczylo sie to jedynie doroslego championatu. Nie wiem jak bedzie w 2008. Ale cala wystawa skalda sie z 2x CACIB i klubowki roznych ras, wiec w najlepszym przypadku mozna ukonczyc Ml.Ch.Ro. uzyskujac 3 CACe Polska ekipa bardzo ladnie zaszalala pieknie i polska ekipa wogole super publicznosc dopingowala ile sil w strunach glosowych i plucach i super aplauz!!! pozdr. Quote
jo-jo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 blaira napisał(a):Polska ekipa bardzo ladnie zaszalala pieknie i polska ekipa wogole super publicznosc dopingowala ile sil w strunach glosowych i plucach i super aplauz!!! Oj tak to była zabawa :loveu: Z tego co piszą na stronie to chyba będzie OPEN więc CACIB lub Naj.Junior daje Championat, chyba że to tak tylko wpisali - OPEN ROMANIA :hmmmm: Natalia jedziecie w tym roku? Quote
Tecia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hej hej Polska ekipa byla naj naj....:) I takiej atmosfery nie sposob zapomniec wiec w tym roku robimy reapley:) Jak dobrze pojdzie to ponownie z dwojka ale tym razem to ten rudy maluch ktorego pewnie co niektorzy pamietaja bedzie w roli doroslego:) i zamieni miejsce z pierwszej 5 na BIS baby na podobne w BIS-ach mlodziezy:) a ta druga miejmy nadzieje bedzie cora naszej suni. Spodziewamy sie ze w polowie marca rodzinka nam sie powiekszy:) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jejjjku tak kusicie tymi wspomnieniami... :D ja też chce !! Tylko jak powiedziałam o tym tacie, to usłyszałam "sataniści, nie pojedziesz!" ,... ehh .. ale za rok już będę pełnoletnia, to na bank pojadę z Wami :) Quote
Tecia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 McDzik napisał(a):Jejjjku tak kusicie tymi wspomnieniami... :D ja też chce !! Tylko jak powiedziałam o tym tacie, to usłyszałam "sataniści, nie pojedziesz!" ,... ehh .. ale za rok już będę pełnoletnia, to na bank pojadę z Wami :) Hehehe, satanisci a to dobre:) Poprostu show zrobione jak zadne inne, tak zeby wspominac i wracac:) Osobiscie bylam juz na kilku wystawach:cool3: ale atmosfera tej wystawy jest naprawde super i mozna o Rumunach mowic rozne rzeczy ale nie mozna powiedziec ze to wystawa jak kazda inna:razz: Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 W ogóle to do kiedy można zgłaszać psy? Może do tego czasu uda mi się go namówić :) .. pamięta ktoś z tamtego roku ile się płaciło? Obcokrajowcy płacili na miejscu czy przelewem? Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tecia napisał(a):Hehehe, satanisci a to dobre:) Poprostu show zrobione jak zadne inne, tak zeby wspominac i wracac:) Osobiscie bylam juz na kilku wystawach:cool3: ale atmosfera tej wystawy jest naprawde super i mozna o Rumunach mowic rozne rzeczy ale nie mozna powiedziec ze to wystawa jak kazda inna:razz: Dla mnie to wszystko jest jak jakaś bajka, w którą nie uwierze, jesli tam nie pojade i nie przeżyję tego osobiście :D Teraz siedze przed tym kompem, oglądam zdjęcia albo czytam wasze wspomnienia i czuję się, jakby we mnie było jakieś niespełnione Katharsiz...:( Ja chcę jechać :( ... Mój tato to na wszystko ma teorię.. Dostałam dziś propozycję wspólnego przejazdu na wystawę na Ukrainę do Kijowa we wrześniu, to usłyszałam od niego "Tam jest mafia, nie pojedziesz!" .. Cóż.. zostaje mi Słowacja, na to się zgodził.. Oby nie zmienił zdania do lipca.. Quote
blaira Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jo-jo raczej nie planuje byc, bo nie mam z czym jechac:shake: a szkoda bo naprawde chetnie bym tam pojechala raz jeszcze, za to mam inne ambitne plany na ten rok. pozdr. Quote
jo-jo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='McDzik']W ogóle to do kiedy można zgłaszać psy? Może do tego czasu uda mi się go namówić :) .. pamięta ktoś z tamtego roku ile się płaciło? Obcokrajowcy płacili na miejscu czy przelewem? Ja zgłaszałam na początku sierpnia, płatne było na miejscu tylko nie w Euro, a w Lejach. Znacznie bardziej się opłacało czasem była różnica kilkunastu złotych. Blaira, szkoda ja cały czas myśle czy jechać czy nie jak tak to jak, bo nie ukrywam chętnie bym to powtórzyła... Tylko znowu czołgać sie na kolanach po ringu głównym? :hmmmm: :evil_lol: Aaaa Natalia, zapomniałam że przecie mam coś dla Was: Za jakość przepraszam, jakoś nie mogłam dopasować się wieczorem do tego światła...:oops: Quote
Talagia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 W tym roku my planujemy jechać :multi::multi: Quote
dorotal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jo-jo napisał(a):Ja zgłaszałam na początku sierpnia, płatne było na miejscu tylko nie w Euro, a w Litach. Znacznie bardziej się opłacało czasem była różnica kilkunastu złotych. Szczerze watpie zeby to byly lity:evil_lol:. To nie ten kraj. Chyba chodzi ci o leje Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jo-jo napisał(a):Ja zgłaszałam na początku sierpnia, płatne było na miejscu tylko nie w Euro, a w Litach. Znacznie bardziej się opłacało czasem była różnica kilkunastu złotych. No to fantastycznie :) Quote
jo-jo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dorotal napisał(a):Szczerze watpie zeby to byly lity:evil_lol:. To nie ten kraj. Chyba chodzi ci o leje Przepraszam, byłam chyba już śpiąca - oczywiście chodzi o leje, dzięki dorotal :oops: Quote
Tecia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jo-jo napisał(a):Przepraszam, byłam chyba już śpiąca - oczywiście chodzi o leje, dzięki dorotal :oops: Ja placilam na miejscu tylko za klubowke ale skasowali mnie w Euro:( A ile Ci wyszlo Leji za dwie wystawy od psa? Moze w tym roku oszczedze sobie kosztow przelewu ktore mnie dobijaja:( Quote
blaira Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja pamietam ze platnoscia byly problemy... chcieli nas skasowac na wiecej niz powinni, ale ja wczesniej kontaktowala sie z jedna z organizatorek, ktora mi powiedziala ze placac na wystawie nic wiecej nie place, dlatego powiedzialam ze Pani X mowila iz to nic wiecej nie kosztuje i odrazu cena zostala przy tej przy ktorej miala zostac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skubani:cool1: Jo-jo piekne zdjecia :loveu: Czy moge sobie jedno chapsnac na stronke? pozdr. Quote
jo-jo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tecia napisał(a):Ja placilam na miejscu tylko za klubowke ale skasowali mnie w Euro:( A ile Ci wyszlo Leji za dwie wystawy od psa? Moze w tym roku oszczedze sobie kosztow przelewu ktore mnie dobijaja:( Tecia, musiałabym się dowiedzieć bo zgłaszałam psa przyjaciół i z nim pojechaliśmy (ja jechałam w roli fotografa, rzecz jasna - jak zawsze jak jade bez psa :) ). Postaram się dzisiaj dowiedzieć ile nam to wyszło wtedy. blaira napisał(a):Ja pamietam ze platnoscia byly problemy... chcieli nas skasowac na wiecej niz powinni, ale ja wczesniej kontaktowala sie z jedna z organizatorek, ktora mi powiedziala ze placac na wystawie nic wiecej nie place, dlatego powiedzialam ze Pani X mowila iz to nic wiecej nie kosztuje i odrazu cena zostala przy tej przy ktorej miala zostac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skubani:cool1: Jo-jo piekne zdjecia :loveu: Czy moge sobie jedno chapsnac na stronke? pozdr. Ja meilowałam z przemiłą Panią od nich i później problemów chyba ni mieliśmy, ale sama już nie pamiętam. Oczywiście że możesz, chciałam wam na meila wysłać (mam więcej fotek) ale nie mogłam na stronie znaleźć i tylko formularz widziałam... Quote
AiK Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tecia napisał(a):Hej hej Polska ekipa byla naj naj....:) I takiej atmosfery nie sposob zapomniec wiec w tym roku robimy reapley:) Jak dobrze pojdzie to ponownie z dwojka ale tym razem to ten rudy maluch ktorego pewnie co niektorzy pamietaja bedzie w roli doroslego:) i zamieni miejsce z pierwszej 5 na BIS baby na podobne w BIS-ach mlodziezy:) a ta druga miejmy nadzieje bedzie cora naszej suni. Spodziewamy sie ze w polowie marca rodzinka nam sie powiekszy:) pamiętają małego szkoda że go nie zobaczą na Drakuli ;) ale może na innym ringu życzę pomyślnego powiększenia rodzinki :lol: moja się już powiększyła niestety na Drakulę nie załapie się w młodzież podobała mi się ta wystawa i chętnie mimo drogi jeszcze raz tam bym się wybrała Quote
AiK Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tecia napisał(a):Ja placilam na miejscu tylko za klubowke ale skasowali mnie w Euro:( A ile Ci wyszlo Leji za dwie wystawy od psa? Moze w tym roku oszczedze sobie kosztow przelewu ktore mnie dobijaja:( u mnie w pko przelew zagraniczny kosztuje 120zl:crazyeye: w bs 60 więc korzystam z banku teściowej przelew do niemiec kosztował mnie 20 zł trzeba w bankach popytać Quote
Dzidtka_Gl Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 fotka z niedzielnego wyboru BOG gr IX jest źle podpisana :( BOG wygrał lhasak z mojej hodowli SURPRISE BY LOVE z Czańca ( wtedy miał 11 miesięcy !!! ) :) ahhh co to była za wystawa ekipa rodezjanowo-lhasakowa ze sznaucerkiem miniaturowym... a i oczywiście chart pl i bracco itd :) wspomnień czar... to co kto jedzie w tym roku ??? :) Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A były tam jakieś Spaniele Tybetańskie? Jak tak, to ma ktoś zdjęcia? Może były jakieś rumuńskie? Gromadze wiedze na temat typów z różnych krajów, każdy sie czyms różni, także fotki wiele by mi pomogły :) Quote
blaira Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dzitka to napisz do nich ze jest blad. Zapomnialas dodac ze i stafficzek z PL tez wzbudzil duze zainteresowanie na BoG i BIS :eviltong: pozdr. Quote
Gracjana Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A moze jedzie ktos do Satu Mare (2xCACIB) w kwietniu? Quote
Recommended Posts