Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tecia napisał(a):
My sie meldujemy na 100%, ciekawe z ktora grupa nam ring polacza bo VII w Rumunii nie lubia wiec pewnie bedziemy dodatkiem do innej grupy:((
Co do Ch Rumunii to ponoc mozna sfinalizowac na miejscu ale co do ceny to slyszalam dwie wersje, optymistyczna 10 Euro, pesymistyczna 30 Euro.
Ale zarowno w Rumunii jak i Bulgari to to sa ponoc kwoty plynne w zaleznosci od uznania.
Miejmy nadzieje ze tym razem beda goscinni:-)

Jestem juz madrzejsza ...hehe ale skromna jestem :eviltong:
Dostalam odpowiedz iz po uzyskaniu CACIBa mozna na miejscu zalatwic cala formalnosc i dostac certyfikat. Koszt wynosi 20 Euro.
Wybrali zloty srodek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdr.

Posted

cenzo napisał(a):
Tecia, jak Ci sie uda, to prosze, pstryknij gordony (o ile jakies beda:cool3: ); moze coz z Wegier sie pojawi.
Zyczymy powodzenia!!!

Mam nadzieje pstrykac wszystko co sie bedzie ruszac:-)
Co do obecnosci gordonow to biorac pod uwage ze w sobote rano ma byc klubowka seterow angielskich i wyżłów węgierskich to jest szansa ze sie jakowes pojawia:-)
Ale pewnym byc nie mozna.
Za zyczenia nie dziekuje i prosze za nas kciuki trzymac:-)

Posted

blaira napisał(a):
Jestem juz madrzejsza ...hehe ale skromna jestem :eviltong:
Dostalam odpowiedz iz po uzyskaniu CACIBa mozna na miejscu zalatwic cala formalnosc i dostac certyfikat. Koszt wynosi 20 Euro.
Wybrali zloty srodek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdr.

Złoty to on moze jest ale mnie ten skromniejszy (10) bardziej przypadal do gustu:evil_lol:
Najważniejsze to zeby psiury sie spisaly i bylo za co placic, to juz sie jakos przezyje :diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
te 20 eur to chyba za ich ekspresowosc :diabloti:

bo na wniosku o championat ze strony rumunskiego zwiazku jak byk stoi kwota ... 10 eur :evil_lol: :evil_lol:

Heheheh,
czyli wszystko po Rumuńsku:-)
Ale chyba lepiej zaplacic na miejscu 20 niz czekac w nieskonczonosc.
Biorac pod uwage ich chec do korespondencji jakiejkolwiek to mozna sie nie doczekac:diabloti:
Kumpela po Oradei (45 dni temu) wyslala maila i do dzis nie ma odpowiedzi:angryy:
a chciala bidula nr konta do oplaty za rodowod albo info czy moge jej to zalatwic na DDS.

Posted

Oj tam dziewczyny,Wy byście wszystko chciały wiedzieć i zaplanować! :D A gdzie element zaskoczenia, niespodzianki ? hi hi czyli to się właśnie nazywa 'po rumuńsku' = dreszczyk niepewności .

Posted

haha dreszczyk bedzie...widzac Dracule, ktory jest przezesem oddzialu Tg Mures :evil_lol:

Poza tym bardzo mi sie spodobal opis planowanego balu "Doggie Party – transfusions of fun with various liquids (others than rain, hopefully)"

Dla zapominalskich...polecam zabrac rodowod jezeli ktos ma chec ukonczyc ch. rom na miejscu, z tego co mi wiadomo jest niezbedny :roll:

pozdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
i ksera championatu !!

Dzieki Elitesse, dobrze wiedziec.

My glownie liczymy na znajomych i razem z nimi na dobra zabawe, ale bedzie milo jak i uda sie nam cos wywalczyc ;)

pozdr.

Posted

blaira napisał(a):
A nie mowilam, ze bedziemy mieli wesoly busik :evil_lol::razz:

pozdr.

:eviltong::lol: Mam się bać :lol:

Napisałam do Lavinii i dzisiaj dostałam odpowiedź, że pies przyjęty:loveu: No to trochę nam ulżyło:lol:

Rodowód musi być w orginał, czy może być kopia?
Pzdr,
Savannah

Posted

My też jutro ruszamy :) (czarny kopiowany dog niemiecki i ekipa :) )

Gdyby ktoś był tak miły i rozpoznając nas podszedł - byłoby super!
Wiem, że Polaków ma być sporo, bo dzwoniąc w poszukiwaniu noclegów i podczas przedstawiania mowiąc że dzonię z Polski słyszałam zazwyczaj: "aaa, to z pieskiem, tak?" albo "zjedzie się chyba połowa waszego kraju, u nas 3/4 miejsc zarezerwowali Polacy" :)

Jutro pozostanie przygotowanie odpowiedniej kiecki na nocną imprezę, zębisk, sztucznej krwi i innych gadzetów - i w drogę!!!

Do zobaczenia!!!

Posted

Busik organizowany przez Blairę dojechał cało i szczęśliwie.

Od Savannah wiem, że moja Felka otrzymała CAC, r.CACIB i... zdobyła tym samym Championat Rumunii! A dzisiaj na basenji jest sędzia z Grecji.
Mocno trzymam za obie dziewczyny kciuki + za wszystkich z Polski!:terazpol::lol:
Pzdr.

Posted

Wieści z dzisiejszej wystawy:
Jovi - bialy owczarek szwajcarski - CAC, CACIB, BOS, BOB!!!
Savannah z basenji FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, CACIB, BOB!!!

Super!!! Gratulacje!!!:lol:
pzdr.