Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wyslalam meila zeby mi wycofali zgloszenia to dostalam odpowiedz ze NIE moge tego zrobic !!! :crazyeye: co dla mnie jest odrobine dziwne bo jeszcze termin przyjmowania zgloszen nie minal :shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mnie jeszcze nie potwierdzili...
Pzdr.

Potwierdzą, potwierdzą :lol: ale się cieszę, że jedziesz... po powrocie wykorzystam Cię niecnie na okoliczność katalogu :evil_lol:

Posted

Elizaa4 napisał(a):
Potwierdzą, potwierdzą :lol: ale się cieszę, że jedziesz... po powrocie wykorzystam Cię niecnie na okoliczność katalogu :evil_lol:

Oj dostaja dopalacza jak o kasie wspomnisz:-)
Napisalam im ze kase chce wyslac ale czekam na potwierdzenie ze zgloszenie dotarlo i o dziwo odpowiedz przyszla za 3 godziny ze jest ok tylko zebym na klubowke nie placila lacznie bo to inna kasa:-)
Generalnie chyba jest u nich maly problem z mailami w innym jezyku bo odpowiedz byla na zasadzie kali mowic:-)
Najwazniejsze jednak ze potwierdzili, ja juz zaplacilam wiec odwrotu nie ma:-)
Maly zadebiutuje na obcej ziemi:diabloti:

Posted

Elizaa4 napisał(a):

Do usług!

Tecia napisał(a):
Oj dostaja dopalacza jak o kasie wspomnisz:-)
Napisalam im ze kase chce wyslac ale czekam na potwierdzenie ze zgloszenie dotarlo i o dziwo odpowiedz przyszla za 3 godziny ze jest ok tylko zebym na klubowke nie placila lacznie bo to inna kasa:-)
Generalnie chyba jest u nich maly problem z mailami w innym jezyku bo odpowiedz byla na zasadzie kali mowic:-)
Najwazniejsze jednak ze potwierdzili, ja juz zaplacilam wiec odwrotu nie ma:-)
Maly zadebiutuje na obcej ziemi:diabloti:

Hmmmm, chyba popełniłam mały błąd taktyczny, bo razem z dokumentami wysłałam kopię potwierdzenia opłaty...
Pzdr.

Posted

jovi napisał(a):
Czyli za klubówki nie płaci się razem z CACIBówkami? Jakby co to ja nadal mam miejsce w smochodzie.

Nie, oddzielnie. Organizator nawet napisal na stronie ze oddzielnie gdyz sa to inne konta niz na CACIBowki

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja zrobiłam przelew bankowy...
Pzdr.

Ja tez zrobilam przelew, za dwa psiaki na 2 wystawy to jest jednak 20 Euro mniej juz po odjeciu kosztow przelewu:-)
To mamy noc w hotelu zaplacona.
Klobowke place na miejscu podobno w tym wypadku oplata jest taka sama ale tak napewno to okaze sie na miejscu:-)
Juz nie moge sie doczekac przyszlego piatku.
Mam tylko nadzieje ze nie bedzie za bardzo grzalo bo nie chcialabym zeby sie pieski zwarzyly szczegolnie maly. To w koncu jego debiut bedzie:)

Posted

Ja nie robilam przelewu z prostej przyczyny...20Euro za 2 dni wychodzi tyle samo co zrobienie przelewu (koszta). Klubowki nie maja rzeczywiscie zadnych oplat ...ale tak jak mowiszdowiemy sie na miejscu. ;)

Posted

Jovi, eeee nie jest tak zle... w planach byl nawet wilczarz :evil_lol:. A tak na serio wiecej info masz na priv w razie czego pisz ;) Czasu na zgloszenie juz nie wiele.

pozdr.;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
a czy ktoś dostał jakieś potwierdzenie przyjęcia psiaka?
Pzdr.

No wlasnie nie :shake: Pisałam nawet do ich związku, ale na razie odpowiedzi brak:roll: