Elitesse Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jezeli pies jest Championem to zdobycie CACIba daje mu Championat Rumunii raz do roku na wystawie Romania Open ( wlasnie w tym roku Arad) CACIB daje Championat a pies Ch innego kraju byc nie musi no i dluzsza droga czyli normalnie 3 x CAC Quote
olaglowka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czyli jezeli nie mam championatu i dostala bym CACIBa w Aradzie to mam Championa ?? Trzeba pomyslec nad wystawa ;) Quote
Elitesse Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 olaglowka napisał(a):Czyli jezeli nie mam championatu i dostala bym CACIBa w Aradzie to mam Championa ?? Trzeba pomyslec nad wystawa ;) 6.10 NIE 7.10 TAK - bo to romania open Quote
olaglowka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Elitesse napisał(a):6.10 NIE 7.10 TAK - bo to romania open Wielkie dzieki za odpowiedz :cool3: Quote
Carbonara Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mam pytanko odnosnie wystawy w Tragu Mures czy dla terrierów to beda w sumie trzy wystawy...2xcacib plus club??? i jak nalezy zgłosic psiaki na ta wystawe i czy jest mozliwośc płatności na wystawie...?? Quote
Elitesse Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 przyjmuja platnosci na wystawie ale z tego co doczytalam wtedy jest o 10 eur wiecej od psa wszytkie info sa na podanej przezemnie stronce - rowniez o wystawach klubowych Quote
zpr Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Elitesse napisał(a):przyjmuja platnosci na wystawie ale z tego co doczytalam wtedy jest o 10 eur wiecej od psa wszytkie info sa na podanej przezemnie stronce - rowniez o wystawach klubowych A nie orientujesz się ile od nas tak mniej więcej jest kilometrów na tą wystawę? :razz: Quote
Elitesse Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 zpr napisał(a):A nie orientujesz się ile od nas tak mniej więcej jest kilometrów na tą wystawę? :razz: nie mam pojecia ale pewno ok tysiaca na razie wypatrzylam ze najwygodniej bedzie mi jechac wroclaw - krakow - koszyce - debreczyn - rumunia Quote
zpr Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Elitesse napisał(a):nie mam pojecia ale pewno ok tysiaca na razie wypatrzylam ze najwygodniej bedzie mi jechac wroclaw - krakow - koszyce - debreczyn - rumunia Ups to daleko, ale dzięki za info. To jest 2 x CACIB? Quote
blaira Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 zpr napisał(a):Ups to daleko, ale dzięki za info. To jest 2 x CACIB? Tak 2x CACIB i jeszcze klubowka terrierow Quote
Elitesse Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 blaira napisał(a):Tak 2x CACIB i jeszcze klubowka terrierow i spanieli i sznaucerow, i molosow i owczarkow itd :) Quote
zpr Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Elitesse napisał(a):i spanieli i sznaucerow, i molosow i owczarkow itd :) A jaki sędzia jest na V i VI FCI? Quote
Elitesse Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='zpr']A jaki sędzia jest na V i VI FCI? pierwszy dzien [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dr. Roberto Schill - RO[/FONT] [FONT=Arial]drugi dzien [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dr. Dimitris Antonopoulos - GR[/FONT] [/FONT] Quote
zpr Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Elitesse']pierwszy dzien [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dr. Roberto Schill - RO[/FONT] [FONT=Arial]drugi dzien [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dr. Dimitris Antonopoulos - GR[/FONT] [/FONT] Serdeczne dzięki :lol: Quote
Anurek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dostałam ulotke tej wystawy stad wiem, ze: - sa 2x CACIB & 7x Club Shows - CACIB 1.09.2007 jest kwalifikacja na Crufts - termin zgłoszen upływa 14.08.2007 Wiecej informacji na www.draculadogshow.eu Quote
blaira Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Anurek i tu Cie tez poprawie ;-) wystawa odbywa sie 1.09-2.09;) Quote
AiK Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Anurek napisał(a):Oczywiscie! Juz poprawiłam sędziego na chińskie grzywacze mogę prosić:lol: Quote
blaira Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='AiK']sędziego na chińskie grzywacze mogę prosić:lol: [FONT=Arial]1 dnia [/FONT][FONT=Arial]Chang Weng Who - MY 2 dnia [/FONT][FONT=Arial]Dr. Roberto Schill - RO[/FONT] Quote
AiK Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='blaira'][FONT=Arial]1 dnia [/FONT][FONT=Arial]Chang Weng Who - MY[/FONT] [FONT=Arial]2 dnia [/FONT][FONT=Arial]Dr. Roberto Schill - RO[/FONT] dzięki:lol: Quote
Dominika i Porto Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A kto sędziuje goldeny ?? Ja się nie mogę doszukać ? Czy wsród klubowych jest retrieverowa :) Jest jakaś dobra duszyczka co pomoże ?? Quote
narisowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dominika i Porto napisał(a):A kto sędziuje goldeny ?? Ja się nie mogę doszukać ? Czy wsród klubowych jest retrieverowa :) Jest jakaś dobra duszyczka co pomoże ?? jak dobrze spojrzałam to pierwszego dnia firlik, a drugiego lucian doru pipas. co do klubówki to nie wiem, sama nie mogę się dopatrzyć czy będzie klubówka dla seterów Quote
blaira Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Klubowki sa nastepujace: -terrierow -spanieli -molosow -jamnikow -sznaucerow -pinczerow -setery wegierskie i angielskie -owczarkow (procz niemieckich,czeschoslowackiego, rumunskiego) + szwajcarki i rosyjski -Romanian Mioritic Shepherd Dog w razie co niech ktos mnie poprawi;) Quote
Tecia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='narisowa']jak dobrze spojrzałam to pierwszego dnia firlik, a drugiego lucian doru pipas. co do klubówki to nie wiem, sama nie mogę się dopatrzyć czy będzie klubówka dla seterów Dla seterow jest klubowka i sedziuje Szabo Sandor CVMPIR (to rumuński odpowiednik klubu wyżła) na samym dole listy sedziowskiej jest a to link do strony http://www.cvmpir.z1.ro/ Quote
Recommended Posts