Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jezeli pies jest Championem to zdobycie CACIba daje mu Championat Rumunii

raz do roku na wystawie Romania Open ( wlasnie w tym roku Arad) CACIB daje Championat a pies Ch innego kraju byc nie musi

no i dluzsza droga czyli normalnie 3 x CAC

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olaglowka napisał(a):
Czyli jezeli nie mam championatu i dostala bym CACIBa w Aradzie to mam Championa ??

Trzeba pomyslec nad wystawa ;)

6.10 NIE
7.10 TAK - bo to romania open

Posted

mam pytanko odnosnie wystawy w Tragu Mures czy dla terrierów to beda w sumie trzy wystawy...2xcacib plus club??? i jak nalezy zgłosic psiaki na ta wystawe i czy jest mozliwośc płatności na wystawie...??

Posted

Elitesse napisał(a):
przyjmuja platnosci na wystawie ale z tego co doczytalam wtedy jest o 10 eur wiecej od psa
wszytkie info sa na podanej przezemnie stronce - rowniez o wystawach klubowych

A nie orientujesz się ile od nas tak mniej więcej jest kilometrów na tą wystawę? :razz:

Posted

zpr napisał(a):
A nie orientujesz się ile od nas tak mniej więcej jest kilometrów na tą wystawę? :razz:

nie mam pojecia ale pewno ok tysiaca
na razie wypatrzylam ze najwygodniej bedzie mi jechac wroclaw - krakow - koszyce - debreczyn - rumunia

Posted

Elitesse napisał(a):
nie mam pojecia ale pewno ok tysiaca
na razie wypatrzylam ze najwygodniej bedzie mi jechac wroclaw - krakow - koszyce - debreczyn - rumunia

Ups to daleko, ale dzięki za info. To jest 2 x CACIB?

• 3 weeks later...
Posted

Dominika i Porto napisał(a):
A kto sędziuje goldeny ?? Ja się nie mogę doszukać ? Czy wsród klubowych jest retrieverowa :)
Jest jakaś dobra duszyczka co pomoże ??

jak dobrze spojrzałam to pierwszego dnia firlik, a drugiego lucian doru pipas. co do klubówki to nie wiem, sama nie mogę się dopatrzyć czy będzie klubówka dla seterów

Posted

Klubowki sa nastepujace:
-terrierow
-spanieli
-molosow
-jamnikow
-sznaucerow
-pinczerow
-setery wegierskie i angielskie
-owczarkow (procz niemieckich,czeschoslowackiego, rumunskiego) + szwajcarki i rosyjski
-Romanian Mioritic Shepherd Dog

w razie co niech ktos mnie poprawi;)

Posted

[quote name='narisowa']jak dobrze spojrzałam to pierwszego dnia firlik, a drugiego lucian doru pipas. co do klubówki to nie wiem, sama nie mogę się dopatrzyć czy będzie klubówka dla seterów
Dla seterow jest klubowka i sedziuje Szabo Sandor CVMPIR (to rumuński odpowiednik klubu wyżła)
na samym dole listy sedziowskiej jest a to link do strony http://www.cvmpir.z1.ro/