Guest Reyes Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kochani, baaaardzo ładnie się uśmiecham o stawke dalmatyńczyków :oops: :oops: Quote
Marca_Besi Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cockerek napisał(a): I napisz proszę jak sie nazywa :modla: :modla: Ja również jestem ciekawa. Quote
Bardotka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Dla wszystkich gratki ogromne:laola: :ylsuper: :bigcool: Przy okazji uśmiecham się o staweczki dogów niemieckich cz/a i welsh corgi cardiganów:cool3: :loveu: Quote
Bardotka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Czy ktoś się orientuje jak długo trzeba czekać na dyplom chmpionatu rumuńskiego????? Moje dziewczyny zrobiły chmpionaciki w Satu Mare i ciekawa jestem kiedy dostanę dyplomy:razz: Quote
Betti Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gośka napisał(a): Nasza Polska bichonka w obydwa dni w dużej konkurencji BOB :multi: Holly Polly Kochana:loveu::loveu::loveu: a jaka pańcia elegancka...... Quote
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Betti napisał(a):Holly Polly Kochana:loveu::loveu::loveu: a jaka pańcia elegancka...... oo Hollly moja ulubienica:loveu: :loveu: bardzo sie ciesze:multi: :multi: Quote
PANGEA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Bardotka napisał(a):Czy ktoś się orientuje jak długo trzeba czekać na dyplom chmpionatu rumuńskiego????? Moje dziewczyny zrobiły chmpionaciki w Satu Mare i ciekawa jestem kiedy dostanę dyplomy:razz: Hihi Nalezy miec nadzieje, ze krocej niz na rosyjskiego :evil_lol: Moj pies swoj dostal po 4 latach :angryy: Quote
Gośka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Flat coated retriver tylko suki kl.pośr ROYAL SILK IL NOME DELLA ROSA Quote
Gośka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Border collie psy kl.ch EYES OF THE WORLD CHEYENNE suki kl.ch EYES OF THE WORLD BONY BE GOOD VALVOLGY SZEP AQUA Quote
Gośka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 seter irlandzki psy kl.pracująca MACHO IRISH MAN kl.ch ARMANI MY IRISH DESTINY OF LONGFORD suki kl.otw ANGEL MY IRISH DESTINY OF LONGFORD kl.pracujaca CONNEMARA'S QUEENA klch ALICE MY IRISH DESTINY LONGFORD CONNEMARA'S LOREEN Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Bardzo dziękuję za stawkę ;) I jeszcze o Beagle bym prosiła jak można. Quote
Musiałek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a jeszcze o woczarki australijskie (australian shepherd 342) mogę się usmiechnąć ? :lol: :lol: Quote
Guest Reyes Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Łaaadnie prosze o staweczke dalmatyńczyków (dalmatian) Quote
Gwarek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gośka napisał(a):Border collie psy kl.ch EYES OF THE WORLD CHEYENNE suki kl.ch EYES OF THE WORLD BONY BE GOOD VALVOLGY SZEP AQUA Serdeczni dziękuję. Okrutnie mało borderów :roll: Quote
Agappe Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 wstaniała fotorelacja :))))) i GRATULACJE!!!! prosiłabym o stawke akit (akita, akitos) w oba dni Quote
Noelani Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Bardotka napisał(a):Czy ktoś się orientuje jak długo trzeba czekać na dyplom chmpionatu rumuńskiego????? Moje dziewczyny zrobiły chmpionaciki w Satu Mare i ciekawa jestem kiedy dostanę dyplomy:razz: Ja czekalam 9 miesiecy i pewnie czekalabym dluzej, ale pewnie mieli juz dosc moich ciaglych telefonow i maili :evil_lol: Gratuluje i zycze krotszego oczekiwania na dyplom ;) Quote
Gośka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dalmatyńczyki psy kl.otw ARES VE ZNAMENI DRAKA CHRLI'S ANGEL BY RAUL kl.ch ARMUS VE ZNAMENI DRAKA ABSOLUT VODKA BY MEDIOLANUM suki kl.ml VERONA DREAM DALMATINER kl.ch FALCATUS STELLA DELILAH PALOMA BY MEDIOLANUM ANIFER OF DISCOVERY WORLD Quote
Gośka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gwarek napisał(a):Serdeczni dziękuję. Okrutnie mało borderów :roll: Drugiego dnia był jeszcze pies kl.baby ARIBO FROM BORDERSPOINT Quote
Bardotka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Noelani napisał(a):Ja czekalam 9 miesiecy i pewnie czekalabym dluzej, ale pewnie mieli juz dosc moich ciaglych telefonow i maili :evil_lol: Gratuluje i zycze krotszego oczekiwania na dyplom ;) Wniosek: trzeba ich napastować:diabloti: :mad: :mad: :mad: no to do dzieła:cool1: Quote
dorotal Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gratulacje:lol: :lol: Poprosze o stawke buldoga francuskiego i king charles spaniel(nie cavalier) Quote
Bardotka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 PANGEA napisał(a):Hihi Nalezy miec nadzieje, ze krocej niz na rosyjskiego :evil_lol: Moj pies swoj dostal po 4 latach :angryy: Paulinka, rozumiem, że te 4 latka to na rosyjski czekałaś:shake: Ja rosyjskie mam już wszystkie trzy na szczęście:evil_lol: Quote
Gośka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 maltanczyki psy kl.ch FUNNY LADIES SUPER STAR (zwyciezca) ANDJOY NAKLEROVKSY LES UPSET RISQUE FANTASY DE NISJOTIAL suki kl.ml TRUBLE IN PARADISE DELL ALBERICO ALLEGRA RISQUE FANTASY DE NISJONAL Quote
jostra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja się delikatnie przypominam o sznaucerki mini białe i czarne. Z góry dzięki :) Quote
Recommended Posts