Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Życze zdrowia i czekam na wiadomości o tym campingu! Chyba się wybiorę! Na Litwie w tym samym czasie jest cACIB i klub VIIIgr, ale... Słuchajcie tam nie ma klubu retrievera? Wyczytałam tylko o spanielach:( - wiecie coś?

• 2 weeks later...
Posted

Mam niedyskretne pytanie czy tam honoruja zgloszenia mailowe (biorac pod uwage fakt,ze podano maila to pewnia tak,ale lepiej sie upewnic) ? A ponadto czy zgloszenia mailowe bez problemu dochodza ? Bo nie bardzo wiem jak mozna by je ew.potwierdzic i upewnic sie czy doszly.
BTW.Czy moglbym rowniez prosic o wymienienie klubowek sie tam odbywajacych ? Strona na moim zbyt ciemnym monitorze jest nie do odczytania.:shake:

Posted

Klub teriera i jamnika - czlonek INTERRA

Klub terierow w typie bull- C.N.T.T.B.R.

Rumunski klub spaniela - S.C.R.

Klub psa pasterskiego z Karpat- C.N.C.C.R.C.R.C.

Klub wyzla niemieckiego- C.R.B.G.P.S.

Klub grupy VI - C.C.R.

Klub sznaucera i pinczera- R.S.P.C.

Klub wyzla wegierskiego i pointera oraz seterow - C.V.M.P.I.R

Klub Molosa- D.M.C.

Klub Mioritika- M.C.

Klub ras pasterskich - C.N.C.C. - Gr. I (oproz owczarka niemieckiego,owczarkow rumunskich oraz wilczaka) + Gr. II rosyjskie oraz szwedzkie owczarki

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Podnosze,bo czasu na zgloszenia coraz mniej.
Tak wiec czy ktos jedzie i mialby wolne miejsce dla klopotliwego Irlandczyka i jednej,raczej nieklopotliwej i niespecjalnie wymagajacej osoby ?

Posted

wybieram sie na tą wystawe i mam pytanie, na jakie problemy można napotkac na granicy Węgiersko-Rumuńskiej jadąc oczywiście z psem ??
.. po UE z psem bez problemu się poruszałem ale nie wiem ja to jest poza unią ..

Posted

Podobno nie ma żdanych problemów na granicy, koleżanka jeździ co roku i twierdzi, ze zawsze bezproblemowo przekracza granicę, tylko z paszportem dla psa. Ja zamierzam jednak na wszelki wypadek wziąść oprócz paszportu świstek od powiatowego, a nuż wymyślą że będzie potrzebny.

Czy ktoś zgłaszał mailem?? Próbuję cały dzień i ciągle mi wraca listy :placz:

Guest ajsonowa
Posted

a do kiedy sa zgloszenia??
i jak to jest z tym busikiem bedzie czy nie bedzie i czy ta cena 300zl to w obie strony??

Posted

a czy ktoś z okolic Wrocławia, Lubina, Świdnicy czy Wałbrzycha jedzie na tą wystawę? bo może by była możliwośc zabrania jednej małej, nieklopotliwej dziewczynki, której rodzice nie mają czasu jeździć na tak dalekie wystawy? :lol: :evil_lol: bez psa. :-)