Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...i mocne nerwy też:lol: Powiem szczerze, że nie lubie bawić sie w takie rzeczy, ale gdy juz sie do czegoś wezme to w pełni solidnie. Zbyt często bywa tak, że dużo osób deklaruje się za wyjazdem, a jednak musi znaleźć sie ktos, kto pozbiera te chęci w całość. Z firma przewozową mam już praktycznie stała współprace, a co za tym idzie niższe stawki, wiec można na korzystnych warunkach gdzieś sie wybrać :) A na Dracula Show chętnie bym sie pojawiła.

Posted

Na razie jest maly problem z hotelami. :( Tansze hotele nie chca przyjmowac z psami poniewaz byl syf i malaria po niektorych ( glownie Czesi ) ale organizatorzy rozmawiaja i moze cos z tego wyjdzie.......... Wiem ze w T.Mures jest camping ale standard stosunkowo niski.

Posted

A czy macie jakiś mniej wiecej orientacyjny cennik kosztów? Chiałabym jechać (bez psa) ale muszę najpierw wiedzieć czy stać mnie na autokar i noclegi. Oczywiście mam na myśli kosztorys BARDZO ORIENTACYJNY!!! :roll:

Posted

-Pearl
Ja rowniez mam kontakt z firma ktora prowadzi takie swiadczenia.
Jest 1 opcja: autokar liczy ok 45miejsc prawda? Za cztery miejsca placi sie ok.200Euro-bez hotelu(ale mozna to pozniej zalatwic). W kwadracie(4msc, wyjmuje sie 2 siedzenia, co za tym idzie 2 msc dla pasazerow i 2 msc bez siedzen dla psow. Jest to idealne rozwiazanie dla duzych i malych psow, liczba wozonych psow w wynajetym kwadracie zalezy tylko i wylacznie od wlasciciela. To sie da zalatwic, prosze o wasze poglady i uwagi.
Pozdrawiam

Posted

To może teraz ja zadam takie troche głupie pytanie. Mianowicie o co chodzi w tej wystawie :oops: :oops: :oops: tzn jak to ma wygladac bo moze pojechalbym w roli widza a moze nawet z nowym pieskiem:multi:, (ale narazie nie chce zapeszać)

Posted

Musiałek napisał(a):
a jakies pola namiotowe w poblizu są?? i czy ktos wie w jakiej cenie??

bo my chyba raczej pod namiot, na dzień dzisiejszy jedziemy na 90 %

ojojojoj zazdroszcze :loveu:

Posted

W takim razie, gdyby uzbierałoby sie troche chetnych, cena by była do przetrawienia( ok.300zł) . Pozostaje kwestia noclegu, chetnie bym pojechała pod namiot, ale jesli nie bede miec gdzie przygotowac długowłosego psa to wystawa nie ma sensu.