Preety Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 BaxaRubin napisał(a):http://www.dds-winner.com/polish/patron_pl.html Ten link działa w 100%. To jest link już do wersji polskiej strony DDS mi zmienili sędziego:mad: mam jolandę nagler na draculi a nie znam tej sędziny :shake: Quote
Preety Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Lavinia odpisała! Hello dear Beata! Your dogs are entered in the catalogues, so everything is all right. I wish you a pleasant journey and hope you enjoy our shows. Lavinia Quote
Gośka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Uff, mnie na szczęście nie zmienili sędziów. Co prawda nie znam tych sędziów których mam, ale nie chciałabym żeby mnie sędziowała p.Nagler ;) Dzięki za link, już sobie zapisałam mapki. Quote
Pearl Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Gośka napisał(a):Bądźmy dobrej myśli. Pearl a próbowałaś się dodzwonić? Ich stronka nie działa, więc może mają jakiś problem z internetem. dostalam odpowiedź, jesteśmy:multi: :multi: Quote
Gośka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Super, no to do zobaczenia na wystawie:multi: Quote
MagicJohnson Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Gośka napisał(a):Super, no to do zobaczenia na wystawie:multi: ale fajnie, a my sie wybierzemy do DRACULI w nastepnym roku - obowiazkowo:evil_lol: czekamy na wrazenia:p :evil_lol: Quote
Pearl Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Gośka napisał(a):Super, no to do zobaczenia na wystawie:multi: wyjeżdzamy w piatek rano z 4 psami :) jak sie uda czasowo to moze wpadne pokibicować. Quote
Gośka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A co wystawiasz? Jeśli TT to chyba ten sam ring, chyba że jakieś inne rasy. Czemu wyjeżdżacie tak wcześnie rano? Nocujecie po drodze? My planujemy wyjechać dopiero koło 1 w nocy w sobotę. Jedziemy przez Węgry, mimo że to będzie dłużasza droga, ale jakoś jechanie przez Ukrainę nie uśmiecha mi się. To wypełnianie papierków mnie dobija ;) A tak wogóle to strasznie się cieszę na tą wystawę, jak chyba na żadną inną. Miło będzie coś wywalczyć, ale nawet jak nic nie wygramy to osobiście dla mnie jest to rewelacyjna wyprawa :p Quote
Pearl Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nocujemy w Targu Mures i rano w sobote bedziemy na wystawie juz na klubówce. Ja jade tylko jako handler z 4 posokowcami. Mam nadzieje ze wystawa bedzie udana i życze Wszystkim powodzenia;) Trudno mi uwierzyć, ze wreszcie sie doczekalam tej wystawy, plany byly od kiedy o niej usłyszałam. Quote
fidekangela Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 zazdroszcze wam , ja niestety musze czekać do przyszłego roku o ile dobrze pójdzie :mad: Quote
Ventora Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mam pytanie do tych co już byli na wystawie w Rumunii, a mianowicie chodzi mi o przekraczanie granicy, czy nie było problemów a jeśli tak to jakie? Mamy zaświadczenie od powiatowego lekarza i paszporty psów, czy coś jeszcze jest wymagane. Quote
Kliwia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Granica Wegiersko Rumunska jest ok. Przekracza sie ja szybko i bez problemow i bez oplat (teoretycznie oczywiscie),bo trzeba byc przegotowanym np.na wykup paszportow:crazyeye:. Psy malo ich interesuja, nigdzie nie sprawdzali nawet paszportow. Lecz granice Ru.- Bg. sa tragiczne.1 sierpnia wrocilam z Bulgarskich wystaw. Przestrzegam przed granica w Russe.!!!! Nic nie wiem na temat innych, ale ta byla koszmarna.:mad: Rumuni za wszystko karza sobie placic,(za kazdym razem inaczej)np.wzieli dwukrotna opl. za przejechanie mostu, za kajuze odkazajaca opl.od osoby,no i za cos jeszcze nie wiedziec za co.? Oplat tych uzbieralo sie prawie 300zl.:shake: No i ta somoobsluga wkurzajaca!!!Biegasz sam od budki celniczej do dudki. W jednej placisz, w drugiej placisz i trzeciej paszporty pokazujesz,a czas tracisz. Poprostu koszmarek!!!! Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dodatkowo na owej granicy lubią po prostu zrobic sobie przerwę na herbatkę i trzymac raptem 10 samochodow bezczynnie 2 h ;) Quote
PANGEA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Czy ktos ma jakies wiesci z tych wystaw ???? No, ze nie wspomne o zdjeciach ;) Quote
jo-jo Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja czekam, na wyniki i jak ktoś będzie miał chwilke to poprosiłabym stawke dogów niemieckich :oops: Quote
PANGEA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PANGEA napisał(a):Czy ktos ma jakies wiesci z tych wystaw ???? No, ze nie wspomne o zdjeciach ;) Juz wiem, juz wiem !!!!!!!!!!!!!!!!! Moj pies Championem Rumunii :loveu: Quote
PANGEA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Basik napisał(a):Paulinka kogo tam wysłałaś? Juz wiesz :evil_lol: Basseta ( Petit Basset Griffon Vendeen ) Narazie nie znam wszystkich szczegolow :shake: Jak poznam bede sie chwalic :diabloti: Quote
Bardotka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jak ktoś ma katalog to bardzo poproszę o staweczkę dogów niemieckich cz/a i welsh corgi cardigan:cool3: :loveu: Quote
Bardotka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PANGEA napisał(a):Juz wiesz :evil_lol: Basseta ( Petit Basset Griffon Vendeen ) Narazie nie znam wszystkich szczegolow :shake: Jak poznam bede sie chwalic :diabloti: Paulinka, gratulacje ogromniaste - następny chmpionik rumuński:evil_lol: Quote
PANGEA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Bardotka napisał(a):Paulinka, gratulacje ogromniaste - następny chmpionik rumuński:evil_lol: Dzieki A na "Draculi" wygral grupe :loveu: Quote
Grazyn@ Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 My gratulujemie Elbie Dobry Teren CACIBA i NSwR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agappe Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 jak wrocicie z wystawy to b prosze o staweczke akit<japonskich> z obu dni.. chyba nie powinno byc ich duzo, wiem ze byly 2 polskie i wracaja z sukcesami :))) Quote
Musiałek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a ja bym poprosiła o owczarki australijskie :) Quote
Bardotka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 PANGEA napisał(a):Dzieki A na "Draculi" wygral grupe :loveu: Wowwww, dają czadu te twoje basseciki:loveu: Quote
Recommended Posts