Agasia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 no wlasnie... Wiec nie moge psa zglosic do championow ubiegajac sie o CAC...? Taki pies <oczywiscie ktory wygra championy> ubiega sie dopiero o CACIB...? :| Ehm. Quote
Nitencja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Agasia dokladnie tak... To samo jest w krajach Skandynawskich. W szwecji na przyklad, do porownania o CAC "idzie" takze pies lub suka z klasy mlodziezy.... Quote
Agasia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ale to troszke glupie, zeby pies bedacy championem innego kraju/krajow nie mogl zdobyc kolejnego tytulu prezentujac sie w klasie championow... Takie zasady rowniez sa np na Łotwie, ale tam jesli pies z kl. championow nie jest ch.lv idzie on do porownania o CAC Quote
.ania Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Stronak super :) a jak istnieje możliwośc przetłumaczenia jej na polski to wogóle genialnie ;-) A psa najwyżej zgłoszę do otwartej :puppydog: Quote
Agasia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Moj pies nigdy nie byl w otwartej :P Ale szczeze mowiac no to nie ma innego wyjscia... Quote
króliczek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Troszkę zmartwił mnie fakt wystawiania Nobisa w kl. otwartej:nonono2: No i ten 1 CAC na płeć.Widzę ,ze podnoszą poprzeczkę.Trudno ,trzeba to przeboleć i jechać:sg168: ,wygrywać,zdobywać CACe:-D Quote
Musiałek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 W sumie to tam sa 3 wystawy klubowe Dracula i zwykła ceny podane sa na 2 wystawy a ile za klubówkę????? czy ktos wie co oznacza skrót CNCC - Gr I ???? czy jesli ktoś miałby ochote poszalec i wystapic w 3 wystawach lub 2 to organizator przewiduje znizki?????????? Quote
essska1 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Gosik71 napisał(a):Fajna strona ale ciągle mam wrażenie że nie wszystko mi się wyświetliło.:puppydog: no ja wlasnie tez.. bo zadnego cennika nie mam ani nic.. a co do Championatu, jak bym chcialao niego powalczyc to musze wystawaiac w otwartej, tak?? bo sie zaczynam gubic.. Quote
zanetta Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 C.N.C.C.- Clubul National al Câinilor Ciobãnesti Quote
Musiałek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='zanetta']C.N.C.C.- Clubul National al Câinilor Ciobãnesti super wielkie dzięki :x-mas: a przetłumaczysz jeszcze Câinilor Ciobãnesti ??????? :lol: bo pierwszą część rozumiem ;-) Quote
zanetta Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ciobanesti to OWCZAREK, niestety cainilor nie znalazlam i nie moge pomoc.......ale nadal bede szukac, jesli tylko znajde to dam znac. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 No, a jak jest z tymi zniżkami dla drugiego i następnego psa? Coś wiecie? A jak pary i grupy hodowlane? Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 :lookarou: i co z tą klubówką owczarków, szkoda że nie ma tłumaczenia na angieslki lub niemiecki :sadCyber: bo nie wiem czy dwie czy trzy wystawy nas czekają?? Quote
Nitencja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Musialek.... alez wszystko jest napisane po angielsku......... National club for Shepherd Dogs - C.N.C.C. - Gr. I (without: Deutscher Schaferhund, Romanian Shepherds, Czeslovakian Wolfdog) + Gr. II Russian and Swiss Shepherds Address: CP 128, OP 1, Tg.-Mures, Romania Sebestyen Attila: +40-722-400.660, neverlandkennel@yahoo.com Entry fee: 30 € for the first dog (members have a 50% discount) Judges: Denis Kuzelj (SLO) - Gr. I, Eugeny Kupliauskas (RUS) Gr. II Pary hodowolane i grupy hodowlane maja byc . Ceny rowniez sa podane Quote
Gosik71 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A mi się wciąż nie otwiera cała ta strona:nonono2: Proszę więc kogoś o wszelkie info:modla: Quote
Musiałek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Nitencja']Musialek.... alez wszystko jest napisane po angielsku......... National club for Shepherd Dogs - C.N.C.C. - Gr. I (without: Deutscher Schaferhund, Romanian Shepherds, Czeslovakian Wolfdog) + Gr. II Russian and Swiss Shepherds Address: CP 128, OP 1, Tg.-Mures, Romania Sebestyen Attila: +40-722-400.660, neverlandkennel@yahoo.com Entry fee: 30 € for the first dog (members have a 50% discount) Judges: Denis Kuzelj (SLO) - Gr. I, Eugeny Kupliauskas (RUS) Gr. II Pary hodowolane i grupy hodowlane maja byc . Ceny rowniez sa podane :) wybacz Blondynka, bo mnie się ciągle wyswietla rumuńska strona :) albo poczynili zmiany od mojej ostatniej tam wizyty, tp podaj prosze link chętnie sprawdzę czy nap[isali coś o cenach dla tych co zgłaszaja na więcej niż jedną wystawę Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A termin przyjmowania zgloszen i oplaty nie znane dalej..? Quote
Nitencja Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Agasia : oplaty i terminy juz sa :http://www.nyaradmenti.ro/dds/info.html Quote
Musiałek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Nitencja']Agasia : oplaty i terminy juz sa :http://www.nyaradmenti.ro/dds/info.html Wielkie dzięki!!! a klubówka zadarmo???? :)) Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 No czyli 80 Euro za obydwie... Placilo sie juz 50 za 2 wystawy ;) Ale chyba pojedziemy.. :) Dzieki za linka :) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ja nadal się zastanawiam: jechać, nie jechać. A jeżeli jechać, to z iloma i jakimi psami? Ale mam problem, co? Pzdr. Quote
Nitencja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 asiaczek to JEST PROBLEM ........ ja tez sie lamie. Bylam juz tam i mimo malych niedociagniec bardzo mi sie podobalo.... ale musze najpierw zarobic ;-) by tasm pojechac . No i po drugie to jest w takim czasie ze mozna troszke dluzej zostac i pozwiedzac Rumunie :) Quote
Asiaczek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Dla mnie problemem są finanse i ile psiaków wziąć. A czas - niestety - muszę szybko wracać do domu, do reszty. Na zwiedzanie, podejrzewam, nie będę miała czasu... Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Asiaczek napisał(a):Dla mnie problemem są finanse i ile psiaków wziąć. A czas - niestety - muszę szybko wracać do domu, do reszty. Na zwiedzanie, podejrzewam, nie będę miała czasu... Pzdr. ja mam ten problem ze TZ ma taka prace ze nie bardzo moze urlop wziac a na Dracule bylo by sensownie juz w czwartek wyjechac... obawiam sie ze takie dalekie wystawy nam odpadna w przyszlym roku :( :( :( Quote
Musiałek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No ja się pojawię na 100 % mnie znowu przyciągaja zamki. jak ja to lubie i rycerze na koniu ach. Byłam w tym roku na oblężeniu Malborka i bardzo nam si.ę podobało - dlatego mam nadzieję że i tu tak będzie - na co wskazują zdjęcia :) a może to chwyt reklamowy :lol: Quote
Recommended Posts