Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale to troszke glupie, zeby pies bedacy championem innego kraju/krajow nie mogl zdobyc kolejnego tytulu prezentujac sie w klasie championow...

Takie zasady rowniez sa np na Łotwie, ale tam jesli pies z kl. championow nie jest ch.lv idzie on do porownania o CAC

Posted

Troszkę zmartwił mnie fakt wystawiania Nobisa w kl. otwartej:nonono2:
No i ten 1 CAC na płeć.Widzę ,ze podnoszą poprzeczkę.Trudno ,trzeba to przeboleć i jechać:sg168: ,wygrywać,zdobywać CACe:-D

Posted

W sumie to tam sa 3 wystawy
klubowe
Dracula
i zwykła

ceny podane sa na 2 wystawy a ile za klubówkę?????
czy ktos wie co oznacza skrót CNCC - Gr I ????

czy jesli ktoś miałby ochote poszalec i wystapic w 3 wystawach lub 2 to organizator przewiduje znizki??????????

Posted

Gosik71 napisał(a):
Fajna strona ale ciągle mam wrażenie że nie wszystko mi się wyświetliło.:puppydog:

no ja wlasnie tez.. bo zadnego cennika nie mam ani nic..
a co do Championatu, jak bym chcialao niego powalczyc to musze wystawaiac w otwartej, tak?? bo sie zaczynam gubic..

Posted

[quote name='zanetta']C.N.C.C.- Clubul National al Câinilor Ciobãnesti

super wielkie dzięki :x-mas: a przetłumaczysz jeszcze Câinilor Ciobãnesti ??????? :lol: bo pierwszą część rozumiem ;-)

Posted

Musialek.... alez wszystko jest napisane po angielsku.........
National club for Shepherd Dogs - C.N.C.C. - Gr. I (without: Deutscher Schaferhund, Romanian Shepherds, Czeslovakian Wolfdog) + Gr. II Russian and Swiss Shepherds
Address: CP 128, OP 1, Tg.-Mures, Romania
Sebestyen Attila: +40-722-400.660, neverlandkennel@yahoo.com
Entry fee: 30 € for the first dog (members have a 50% discount)
Judges: Denis Kuzelj (SLO) - Gr. I, Eugeny Kupliauskas (RUS) Gr. II

Pary hodowolane i grupy hodowlane maja byc . Ceny rowniez sa podane

Posted

[quote name='Nitencja']Musialek.... alez wszystko jest napisane po angielsku.........
National club for Shepherd Dogs - C.N.C.C. - Gr. I (without: Deutscher Schaferhund, Romanian Shepherds, Czeslovakian Wolfdog) + Gr. II Russian and Swiss Shepherds
Address: CP 128, OP 1, Tg.-Mures, Romania
Sebestyen Attila: +40-722-400.660, neverlandkennel@yahoo.com
Entry fee: 30 € for the first dog (members have a 50% discount)
Judges: Denis Kuzelj (SLO) - Gr. I, Eugeny Kupliauskas (RUS) Gr. II

Pary hodowolane i grupy hodowlane maja byc . Ceny rowniez sa podane

:) wybacz Blondynka, bo mnie się ciągle wyswietla rumuńska strona :) albo poczynili zmiany od mojej ostatniej tam wizyty, tp podaj prosze link chętnie sprawdzę czy nap[isali coś o cenach dla tych co zgłaszaja na więcej niż jedną wystawę

Posted

asiaczek to JEST PROBLEM ........ ja tez sie lamie. Bylam juz tam i mimo malych niedociagniec bardzo mi sie podobalo.... ale musze najpierw zarobic ;-) by tasm pojechac . No i po drugie to jest w takim czasie ze mozna troszke dluzej zostac i pozwiedzac Rumunie :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dla mnie problemem są finanse i ile psiaków wziąć. A czas - niestety - muszę szybko wracać do domu, do reszty. Na zwiedzanie, podejrzewam, nie będę miała czasu...
Pzdr.

ja mam ten problem ze TZ ma taka prace ze nie bardzo moze urlop wziac a na Dracule bylo by sensownie juz w czwartek wyjechac... obawiam sie ze takie dalekie wystawy nam odpadna w przyszlym roku :( :( :(

Posted

No ja się pojawię na 100 % mnie znowu przyciągaja zamki. jak ja to lubie i rycerze na koniu ach. Byłam w tym roku na oblężeniu Malborka i bardzo nam si.ę podobało - dlatego mam nadzieję że i tu tak będzie - na co wskazują zdjęcia :)

a może to chwyt reklamowy :lol: