gwiezdny-wyslannik Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Mi nadal strona się nie otwiera... :roll: Quote
Gosik71 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 U mnie też w ogóle się nie otwiera.... Co oni to za "mechanizację" mają??? Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Nitencja, a skąd Ty masz takie informacje, co?! A swoja drogą, jeżeli "Mózg" jest chory i leży w łóżeczku, to nikt inny nie jest w stanie zrobić przy stronie? Pewnie zabrał ze sobą hasła dostępu... No nic. Czekamy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Nitencja napisał(a):Asiaczek .......... tak jak pisalam na stronie zostala lista sedziow i otwiera mi sie za kazdym razem Poza tym to wiem poniewaz to sa moi najlepsi przyjaciele. I prosze takie uwagi zostawic nastepnym raze tylko dla siebie :roll: bo zycie jest wazniejsze niz glupia strona. I nie lezy w "Łożeczku" jak to pięknie oreśliłaś tylko w łóżku na onkologii :evil: Nitencja - spoko. Nie skacz do góry bez odpalacza, bo to nic nie da. Jeżeli zamieszczasz informacje na DGM, to po prostu rób wstępną selekcję tych informacji. I jeżeli używasz określenie "głupia" strona, a sama bierzesz czynny udział w "głupiej" stronie (i innych, czyżby też "głupich"), to świadczy to o tym (logicznie rzecz ujmując), że sama siebie określesz mianem ........ . I jeszcze jedno - jeżeli coś się krytykuje, to może warto napisać kilku słów dlaczego nie podoba Ci się to, co krytykujesz. Będziesz wtedy bardziej wiarygodna. Ponieważ nie napisałaś nic bliżej nt. choroby, to nie dziw się, że takie ogólne stwierdzenie wywołało komentarz. Może lepiej było nie pisać tego postu? Bo po co to napisałać? Żebyśmy się uspokoili i grzecznie czekali na informacje na stronie, prawda? Taki był cel. Ale sama wiesz bardzo dobrze, że każda z osób uczestniczących w wymianie postów na DGM chce znać jak najszybciej informacje o wystawie. Co do określenie "łóżeczko", to sorki, ale nie przypisuj mi tak wdzięcznego określenia, bo wzięłam je z dziecięcego wierszyka: "Pan Kotek był chory i leżał w łóżeczku I przyszedł Pan Doktor i ....". A więc nie było to złośliwe użycie zdrobnienia od wyrazu "łóżko", lecz trawestacja w/wspomnianego wierszyka. Jeżeli tego nie złapałaś, trudno. W dzieciństwie chyba nie czytano Ci lub sama nie czytałaś tego wierszyka. A szkoda. Bo dzieciakom generalnie on się podoba. :) Wytłumaczyłam się? Nitencja - rozumiem Twoje nerwy i niepokój o stan zdrowia bliskiej Ci osoby. Ale w takim razie, znając siebie lepiej niż pozostałe osoby, na przyszłośc, nie pisz tego rodzaju postów, nie zamieszczaj w nich informacji, które mogą zostać odebrane przez innych inaczej, niż Ty byś sobie tego życzyła, OK? Trzymaj się! Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 hej spokojnie ! po co te nerwy ? :-? Quote
mar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Asiaczek napisał(a):Nitencja napisał(a):Asiaczek .......... tak jak pisalam na stronie zostala lista sedziow i otwiera mi sie za kazdym razem Poza tym to wiem poniewaz to sa moi najlepsi przyjaciele. I prosze takie uwagi zostawic nastepnym raze tylko dla siebie :roll: bo zycie jest wazniejsze niz glupia strona. I nie lezy w "Łożeczku" jak to pięknie oreśliłaś tylko w łóżku na onkologii :evil: Nitencja - spoko. Nie skacz do góry bez odpalacza, bo to nic nie da. Jeżeli zamieszczasz informacje na DGM, to po prostu rób wstępną selekcję tych informacji. I jeżeli używasz określenie "głupia" strona, a sama bierzesz czynny udział w "głupiej" stronie (i innych, czyżby też "głupich"), to świadczy to o tym (logicznie rzecz ujmując), że sama siebie określesz mianem ........ . I jeszcze jedno - jeżeli coś się krytykuje, to może warto napisać kilku słów dlaczego nie podoba Ci się to, co krytykujesz. Będziesz wtedy bardziej wiarygodna. Ponieważ nie napisałaś nic bliżej nt. choroby, to nie dziw się, że takie ogólne stwierdzenie wywołało komentarz. Może lepiej było nie pisać tego postu? Bo po co to napisałać? Żebyśmy się uspokoili i grzecznie czekali na informacje na stronie, prawda? Taki był cel. Ale sama wiesz bardzo dobrze, że każda z osób uczestniczących w wymianie postów na DGM chce znać jak najszybciej informacje o wystawie. Co do określenie "łóżeczko", to sorki, ale nie przypisuj mi tak wdzięcznego określenia, bo wzięłam je z dziecięcego wierszyka: "Pan Kotek był chory i leżał w łóżeczku I przyszedł Pan Doktor i ....". A więc nie było to złośliwe użycie zdrobnienia od wyrazu "łóżko", lecz trawestacja w/wspomnianego wierszyka. Jeżeli tego nie złapałaś, trudno. W dzieciństwie chyba nie czytano Ci lub sama nie czytałaś tego wierszyka. A szkoda. Bo dzieciakom generalnie on się podoba. :) Wytłumaczyłam się? Nitencja - rozumiem Twoje nerwy i niepokój o stan zdrowia bliskiej Ci osoby. Ale w takim razie, znając siebie lepiej niż pozostałe osoby, na przyszłośc, nie pisz tego rodzaju postów, nie zamieszczaj w nich informacji, które mogą zostać odebrane przez innych inaczej, niż Ty byś sobie tego życzyła, OK? Trzymaj się! Pzdr. Tylko winny się tak gęsto tłumaczy. I słusznie, bo wyszło nieelegancko. A strona jakiejś wystawki w obliczu czyjejś choroby faktycznie jest "głupia". Zwłaszcza sporo ponad pół roku przed wystawą. Quote
Gosik71 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Asiaczek ma moim zdaniem rację. Nie było w postach żadnych złośliwości, poprostu normalna rozmowa i przypuszczenia. Nitencja mogła o kilka postów wcześniej sprawę bardziej naświetlić. Wiem co to za choroba, bo sama mam bliską osobę chorą na raka, ale z całym szacunkiem, czy nikt inny tej osoby zastąpić nie może? mar - pół roku przed wystawą wiadomości powinny być już bardziej aktualne. Zagranicznego wyjazdu nie planuje się z dnia na dzień, a organizatorzy powinni mieć zagranicznych wystawców na uwadze. Quote
Nitencja Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Najpierw napisalam potem wszystko skasowalam. Po co zatruwac atmosfere . Do Asiaczka priva posle, Mam nadzieje ze wiekszosc osob pomoaga w swoich macierzystych oddzialach przy wystawach i wiekszosc wie jak to wyglada :) Quote
orsini Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Nitencja a Ty jestes jakos skorelowana z ta osoba od rumunskiej www?bo nie rozumiem czemu tak sie denerwujesz???kiedys ta www dzialala, a teraz juz nie dziala tak jak kiedys nic dziwnego ze chcemy sie dowiedziec wiecej Quote
Nitencja Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Orsini jestem ......... Na razie nic nie moge pomoc :( ale postaram sie jak najszybciej, by strona znow zaczela dzialac!! Moze to byc dopiero za miesiac kochani :( Moze bedzie rowniez wersja polska ale nie obiecuje na pewno. Prosze o cierpliwosc i jak tylko bedzie mozliwe wydostane informacje by dac tu , na strone. Quote
orsini Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 oj no to jak jestes to przykro straszliwie:((((((sorki :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Bardotka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Czekamy na wieści z niecierpliwością :P :P :P Quote
Asiaczek Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 My z Nitencją już sobie wyjaśniłyśmy. Nie ma sprawy. I czekamy na uaktualnienie strony. Pzdr. Quote
Nitencja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Nowa wersja strony : http://www.nyaradmenti.ro/dds/about.html Kochani moze sie zdarzyc ze i ta nie bedzie dzialac. ALe prosze nie zrazajcie sie. Jak dopisze czas to moze i bedzie w j.polskim.... Quote
Agasia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Nitencja']Nowa wersja strony : http://www.nyaradmenti.ro/dds/about.html Kochani moze sie zdarzyc ze i ta nie bedzie dzialac. ALe prosze nie zrazajcie sie. Jak dopisze czas to moze i bedzie w j.polskim.... Znowu super strona!! :) Quote
essska1 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 co mam zrobic zeby to tak przestalo mrygac? bo ja tak nie umiem znalezc VI grupy :> Quote
Musiałek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Super stronka, i super zdjęcia, no ja juz wiem że na pewno pojedziemy, chociazby pozwiedzać :) Quote
Musiałek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 :-D a zapytam tak niesmiało - nie ma zadnej znizki jak ktoś zgłasza na 2 wystawy??? albo nie doczytałam :-D Quote
Gosik71 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Fajna strona ale ciągle mam wrażenie że nie wszystko mi się wyświetliło.:puppydog: Quote
Agasia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 essska1 napisał(a):co mam zrobic zeby to tak przestalo mrygac? bo ja tak nie umiem znalezc VI grupy :> Co ci mryga :P? Na Dracula Dog Show VI sedziuje Zvi Kupferberg, a na Romanian Open p. Hans Muller - z obydwoch sie okropnie ciesze, a wiec grzechem byloby nie pojechac :) Quote
dorotal Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Z tego co widze w opisie to od 1.01.2006 bedzie przyznawany tylko jeden CAC na płeć, czyli jak CACIB Quote
Elitesse Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 dorotal napisał(a):Z tego co widze w opisie to od 1.01.2006 bedzie przyznawany tylko jeden CAC na płeć, czyli jak CACIB tez to zauwazylam i to ze w klasie championow CAC przyznawany nie jest... Quote
Recommended Posts