Tecia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Chrewt napisał(a):Tytuł Zwyciezca Targu Mures przyznawano psom wystawianym tylko w Kl. Championów na Romanian Open (w niedzielę), które miały dostać CAC-a, ale zamiast wniosku CAC. Tytuł ten wpisywano w karcie oceny zamiast CAC-a. Jednak CACIB-a dostaliśmy. Mieliśmy to szczęście, że w niedzielę oceniała nas pani sędzia Dorota Witkowska i tak nam to wytłumaczyła. Oj, oj to widać zamieszanie mieli nie lada, bo opisana przeze mnie sytuacja miala miejsce w sobote:) i rowniez w karcie oceny ten tytuł został wpisany:) Quote
jo-jo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tecia napisał(a):Z tego co mnie udało się dowiedzieć to tytuł Zw Targu Mures przyznawany był tylko psom z klasy championów za CAC-a. ALe nie dam glowy za tą informacje, kolezanka w kazdym razie wystawiala psa w kl. championow i faktycznie nie dostala CACIB-a ale tytuł Zw TM zostal jej wpisany na karcie. Chrewt napisał(a):Tytuł Zwyciezca Targu Mures przyznawano psom wystawianym tylko w Kl. Championów na Romanian Open (w niedzielę), które miały dostać CAC-a, ale zamiast wniosku CAC. Tytuł ten wpisywano w karcie oceny zamiast CAC-a. Jednak CACIB-a dostaliśmy. Mieliśmy to szczęście, że w niedzielę oceniała nas pani sędzia Dorota Witkowska i tak nam to wytłumaczyła. Bardzo Dziękuję za odpowiedź :))) Quote
Agappe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='jo-jo']To ja ponowie pytanie odnośnie tytułu. Jak było przyznawane Zw. Targu Mures? Chodzi mi o młodzieżówkę... Agappe proszę bardzo: KIREI ( IKIYOSHIMITSU GO KAJITSU NO & KOMACHI ), hod. Giovanni Cascone KAORI ( BOND & NIPPON JUME HODERI ), hod. Oprean Alin YUMI ( KAJITSU NO MYAGE GO & ASHIDA ), hod. Giovanna Rossi Si Roberto Brutti KAYO ( BOND & NIPPON JUME HODERI ), hod. Oprean Alin dziękuje slicznie Quote
Musiałek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 mam prośbę do tych co byli i mają katalog o stawkę owczarków australijskich :lol: Quote
duzebzium Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 30.08 psy mlodziez ACCRA SHOCK N'ROLL SUKI MLODZIEZ PIJAMA PART OF WOLF POINT 31.08 PSY MLODZIEZ ALLMARK MUFFIN MUNCHER SUKI MLODZIEZ PIJAMA PART OF WOLF POINT Quote
luizan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mam prośbę :) o ilościowe stawki goldenów i owczarków niemieckich :)))) Quote
pieski2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 owczarki niemieckie psy: baby-1 2 dzień-1 junior-4 -kl. pupy-1 junior-4 pośr.-1 -2 otw:-6 -6 Suki: baby-1 -1 junior-4 -7 pośr.-3 -4 otw- 4 prac-1 -6 prac-1 Quote
pieski2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 goldeny-psy; junior-3 posr.-3 otw-2 champ-2 prac-2 suki pupy-1 junior-1 posr-1 otw-1 prac-1 2 dzień psy junior-3 posr-4 otw-4 champ=3 prac-1 suki pupy-1 junior-1 posr-1 otw-1 prac-1 Quote
luizan Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziękuję bardzo :) bardzo mało moich ras .... można jechać po łatwy championat :) a championatu Rumunii jeszcze nie mam w kolekcji... ;) Quote
pieski2 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nie radzę sugerować sie ilością psów a raczej sędzią i jego skłonnością do układów:evil_lol: Quote
pieski2 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nie wiem jak długo jeżdzisz na wystawy , ale zdarza się np: sędzia preferuje psy ze swojej hodowli, po swoich reproduktorach, lub temu podobne.Nie jest to częste ale zdarza się że brakujący jakiś tytuł dostaje sie "po znajomości".NIE jest to reguła i nie mówię o ogóle sędziów. Quote
Gia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czy ktoś byłby tak miły i podał mi stawki z katalogu wilczaków czechosłowackich i border collie? ;) Quote
Gia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Tylu z Was tam było i nikt nie zechce podać mi stawek? :( Quote
pieski2 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jak będziesz cierpliwa to podam Ci ale w czasie Świąt-teraz nie mam ani sekundy czasu(pisze w pracy). Quote
pieski2 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Border collie junior 1.DER BARTIEGE VIKINGER EDDA-RO 2. DER BARTIEGE VIKINGER ENIGMA-RO OPEN 1.POSEJDON ODETT-RO CHAMP. 1 . VIGOR OF BLACKMOUNTAIN BROOKLYN-H w DRUGI DZIEŃ TAKA SAMA STAWKA.(SAME SUKI) CZESKI WILCZAK JUNIOR PIES-SHADOW OD UHOSTE-RO JUNIOR SUKI-UNY VON KONIGS TERRY-RO POŚREDNIA-JULIE VON KONIGS TERRY-R DRUGI DZIEN-DOSZEDŁ JUNIOR PIES-ULFIE VON KONIGS TERRY TO TYLE;) Quote
Gia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Wielkie dzięki :) A ze Splitu znasz może stawkę? Bo tam też pytałam, ale nikt nie odpowiedział... Quote
jo-jo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Raczej nie, ale jeśli chcesz jakąś konkretną rasę to podaj, zdaje się że mam katalogi z zeszłego roku. A kto planuje wycieczkę do środka Rumunii w tym roku ? :) P.S. Mógłby ktoś z moderatorów przenieść ten temat do roku 2009? Quote
Chefrenek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 jo-jo napisał(a):Raczej nie, ale jeśli chcesz jakąś konkretną rasę to podaj, zdaje się że mam katalogi z zeszłego roku. A kto planuje wycieczkę do środka Rumunii w tym roku ? :) Ojej jeśli byłabyś tak miła. Interesuje mnie buldog francuski.:loveu: Quote
jo-jo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Chefrenek napisał(a):Ojej jeśli byłabyś tak miła. Interesuje mnie buldog francuski.:loveu: Już piszę: CACIB 06.09.2008 - sędzia: Paula Heikkinen Lehkonen (SF) Psy - Klasa Otwarta 855. TYSON DEL SAMBA Suki - Klasa Młodzieży 856. DI SENT-DZHULIANS KRON Suki - Klasa Championów 857. A'VIGDORS EMOTION CACIB 07.09.2008 - sędzia: Petru Muntean (RO) Suki - Klasa Młodzieży 877. DI SENT-DZHULIANS KRON Suki - Klasa Championów 878. A'VIGDORS EMOTION Quote
Chefrenek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dziękuję ślicznie.:loveu::loveu::loveu::loveu: edit: aaaa to są zwycięzcy? Nie masz pełnej stawki? Quote
Recommended Posts