Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BabyCakes daj trasę, którą jechałaś - może sie przydać....

Do Tg Mures to chyba tylko jedna trasa prowadzi z Polski - Oradea - Cluj Napoca - Turda - Tg Mures. To jest glowna droga prowadzaca bodajze do Bukaresztu.

Posted

Jovi juz wyslalam do Ciebie maila, adres wzielam z Twojej strony. Na szczescie juz mi dgm dziala:lol:

No to wreszcie moge cos napisac, bo pojawilam sie na DGM :) jak juz wiecie na DDS i Romanian Open bylam handlerem Asiaczkowego Basenji (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek), z doskonalym mysle skutkiem, bo wrocilysmy z Ch.Rumunii, 2 x CACami, res.Cacib, CACIB i BOB :) a i na BOG niezle na 15 psow bylismy w pierwszej 4 :loveu:

Wielkie podziekowania i przy okazji pozdrowionka i usciski dla: Blairy i Krzyska (no i oczywiscie C'esta) - daliscie CZADU :p!! i dzieki za kibicowanie przy ringu w niedziele, bo az milo sie biegalo na porownaniu przy takiej publice:loveu:, Jovi, AiK'a - dzieki za wszystko, a zwlaszcza za super wdzianko i swietne pogaduszki:cool3:, Anii (nie wiem czy jestes na DGM) oraz naszym wspanialym i dzielnym kierowca:p
Oj, w busiku bylo bardzo fajnie i wesolo!

Milo bylo poznac Jo-jo !!!

Normalnie czekam na replay:diabloti:

Osobne podziekowania, usciski i buziaki dla Asiaczka - za... WSZYSTKO ! :)

Posted

Witaj w domu, Savannah!:lol::calus:
Ja też się cieszę, że mimo zmęczenie, niewyspania i innych niedogodności chwalisz trasę, wystawę, no i współtowarzyszy niedoli...:lol:.
I bardzo się cieszę, że już niedługo znowu będzie okazja do pogaduszek, spacerków, no i prawdziwej walki na ringu...:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj w domu, Savannah!:lol::calus:
Ja też się cieszę, że mimo zmęczenie, niewyspania i innych niedogodności chwalisz trasę, wystawę, no i współtowarzyszy niedoli...:lol:.
I bardzo się cieszę, że już niedługo znowu będzie okazja do pogaduszek, spacerków, no i prawdziwej walki na ringu...:lol:
Pzdr.
Dzieki, dzieki!
Pochwały sie naleza wszystkim, zwłaszcza dlatego, ze byl to bardzo fajny busik :)
Ja tez juz na te pogaduszki, spacerki przebieram nozkami !! ale to faktycznie juz niedługo. Napisałam Ci ciekawego posta w Twojej galerii.

Pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']
Leosie:

Psy

Kalsa Championów

Alex B. Bora z Miloticek

Suki

Klasa Otwarta

Celesta Najmurska Cesia
Dzieki wielkie:multi:.ale stawka:lol:-rodzina mojej suczki,tatus i polsiostra:lol:

Posted

BabyCakes napisał(a):
Mam chyba zdjecie Twojego psiutka z wyborow BoG. Nie jest zbyt udane, ale moge Ci przeslac, tylko zapytam autora o zgode, coby nie bylo, ze jestem kradziejka :cool3:

Mozna mozna... ;) Ja sie tam wcale ne obraze :evil_lol:

Savannah i ja bardzi dziekuje, by nam bardzo milo ze pojechalas z nami i mam nadzieje ze bawilas sie dobrze bo my TAK :cool3:

pozdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj w domu, Savannah!:lol::calus:
Pzdr.

Gratulacje !!!:lol:

P.S To nie była Open Romania.... Open Romania jest raz w roku i teraz dopiero będzie w październiku ;)

Posted

[quote name='jovi']Savannah, mam jego zdjęć więcej więc upominaj się u mnie aż do skutku to Ci je wszystkie wyślę, podaj mi na prv swój mail :)

Dobra, wiec Jovi upominam sie tutaj o fotki :lol::eviltong:;)
[quote name='blaira']Mozna mozna... ;) Ja sie tam wcale ne obraze :evil_lol:

Savannah i ja bardzi dziekuje, by nam bardzo milo ze pojechalas z nami i mam nadzieje ze bawilas sie dobrze bo my TAK :cool3:

pozdr.
Jasne Blaira, ze bawiłam sie rownie dobrze jak wy! Jestem zdecydowanie na TAK jesli chodzi o ten wyjazd.. Bardzo mi sie podobało. Wiec pytam ponownie, gdzie robimy powtorke? :lol::razz: Pozdrowionka dla Was !

Posted

[quote name='Savannah']Dobra, wiec Jovi upominam sie tutaj o fotki :lol::eviltong:;)

Jasne Blaira, ze bawiłam sie rownie dobrze jak wy! Jestem zdecydowanie na TAK jesli chodzi o ten wyjazd.. Bardzo mi sie podobało. Wiec pytam ponownie, gdzie robimy powtorke? :lol::razz: Pozdrowionka dla Was !

Hmmm dobre pytanie...cos trzeba bedzie pomyslec:razz::razz::razz:

pozdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Blaira - dziękujemy! Czy nam sie wydawało, czy tam była jakaś znajomo sylwetka w kostiumiku ze staffikiem?:lol:
Pzdr.

Oj byla byla :lol:;)

pozdrawiamy

• 4 months later...
Posted

Atmosfera rewelacyjna!!! Moge miec a wlasciwie nie ja ale inni male pretensje do ring, bo moloy i owczarki niektore biegaly bo zwirze(wrecz wieksze kamyki)
ja osobiscie bylam bardzo zadowolona nawet zostalismy uwiecznieni(foto) wygrana BoG III :bigcool::bigcool::bigcool:
Byl jeszcze filmik niestety juz go nie ma pod wyzej wymienionym linkiem do artykulu rumunskiego, szkoda wielka szkoda.:roll: