Viris Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratuluje wszystkim bardzo serdecznie. I czekam z niecierpliwością na zdjęcia :cool1: Quote
Sylvia_76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 blaira napisał(a):Dodam jeszcze ze cala Polska ekipa wspolnie dobrze sie bawila i kibicowala swoim!!!:multi::multi::multi: Ogolnie wyniki Polakow, wspaniale !!! pozdr. Bardzo dobrze się bawiła - zwłaszcza nocą na sobotnich finalach :) Jednak pomysł, żeby zabrać flagę był dobry :) To pierwsza wystawa, gdzie aż tak czuło się jedność i życzliwość. Pozdrawiamy wszystkich gorąco... i do zobaczenia, kochani!!! korki Quote
lothia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jeszcze raz GRATULACJE dla wspaniałej polskiej ekipy Quote
Wiesia756 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A czy ktos moze wie czy polski rhodesian wygral rase i ewentualnie jak mu poszlo na grupie:cool3: Dziekuje bardzo za stawke rhodesianow:loveu: Quote
sunoftybet Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 WITAM Czy ktoś z dogomaniaków zna stawki SHIH TZU na wystawach w Debreczynie i Rumuni na Draculi? Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='sunoftybet']Rumuni na Draculi? Shih Tzu Psy Klasa Otwarta Lubileum Klasa Championów Ulubieniec Tangulska Góra Suki Klasa Pośrednia Afrodita Klasa Otwarta Vizimolnar Kutyalak Anzsi Klasa Championów Laneja Honey Girl Quote
jovi Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja w końcu mogę siąść do kompa więc chciałam podziękować WAM dziewczyny na wspaniałę towarzystwo , przemiłą wyprawę i GRATULUJĘ WAM wszystkim! Wyprawa z Wami to sama przyjemność, zorganizowana super ! Dziękuję, że mogłam się z Wami zabrać! Quote
Błyskotka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dziękuję bardzo za stawkę. Właśnie się dowiedziałam że przyrodni brat mojego Sułtana dostał 2 x CACIB i 2 x BOB :multi::multi::multi::multi:. Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Wiesia756']A czy ktos moze wie czy polski rhodesian wygral rase i ewentualnie jak mu poszlo na grupie:cool3: Dziekuje bardzo za stawke rhodesianow:loveu: W niedziele polski rhodesian wygrał rasę, na grupie już nic nie ugrał. pzdr. Savannah Quote
jovi Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Faktycznie staraliśmy się jak mogliśmy kibicować wszystkim naszym na finale sobotnim. Wyróżnialiśmy się w tym milczącym dookoła ringu finałowego tłumie! I fakt, czułam się Polakiem i byłam z tego dumna !!! (ale poleciałam patriotycznie, chlip chlip ) Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jovi napisał(a):Faktycznie staraliśmy się jak mogliśmy kibicować wszystkim naszym na finale sobotnim. Wyróżnialiśmy się w tym milczącym dookoła ringu finałowego tłumie! I fakt, czułam się Polakiem i byłam z tego dumna !!! (ale poleciałam patriotycznie, chlip chlip ) Taak, a nie to co wszyscy na około, my się bawimy, bijemy brawo, a oni cisza.. Dopiero przy BIS'ach publiczność się troszkę "ożywiła", nie mówię tu o naszym sektorze który ożywiony był cały czas:evil_lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ja dopiero wróciłam, teraz przed chwilką i muszę , NO MUSZĘ SIĘ WAM POCHWALIĆ !!!!!!!!!!!! moje dziecko lhasa apso SUPRISE BY LOVE z Czańca niespełna 11 miesięczny pies w młodzieży w sobotę I doskonały, Najlepszy Junior, Zwycięzca Rasy, Młodzieżowy Champion Rumunii ( mamy już dyplom !!! ) no i kwalifikacja na Crufta szczerze to by mi wystarczyło i w niedziele mógłby bycć nawet dobry a po mnie by to spłyneło ale.... w niedziele powtórka I doskonały, Najlepszy Junior, Zwycięzca Rasy i.... BEST OF GRUP !!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK !!! :) moje dziecko , jeszcze takie młodziutkie pokonało MASE championów z Włoch, Belgi, Węgier, Rosji i nie wiem skąd tam jeszcze :))) u sędziego, który w niedziele robił BIS Petru Muntean !!!! po BISie miałam przyjemność z nim porozmawiać... I DLA TAKICH CHWIL TO WSZYSTKO ROBIE :) Quote
Tecia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cenzo napisał(a):Tecia, jak Ci sie uda, to prosze, pstryknij gordony (o ile jakies beda:cool3: ); moze coz z Wegier sie pojawi. Zyczymy powodzenia!!! Cenzo Gordonka byla slownie jedna, przypominala bardziej mini afgana niz gordona:-) Fotki nie pstryklam bo wychodzilam zaraz po niej. A nazywala sie: Tomsett An Affair Remember Quote
Tecia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Agasia napisał(a):Brawo dla wszystkich! Asiaczku, Tecia, AiK - wspaniale wyniki!! Napisalaby jakas dobra duszyczka stawke seterow angielskich? :) Setery Angielskie były cale 2:-) Pies junior: Don Gio Shahrastani Suka junior: Sarreti Diamond Charming Charlotte Quote
Codik&Toffik Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czy mogę prosić o stawkę Lhasa Apso z dwóch dni ??? :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco i SUPRISE BY LOVE z Czańca :) Quote
Martyna Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wow GRATULACJE :-) Jestescie bardzo dzielni :D Czy moge sie usmiechnac o flat coated retrievery? pleaseee :D Quote
Sylvia_76 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tak tylko zapytam, w koncu wyspana, wracaliscie przez Oradee czy Satu Mare? My przez Satu Mare - i to była super droga pusta i piekna krajobrazowo:p Quote
cenzo Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tecia napisał(a):Cenzo Gordonka byla slownie jedna, przypominala bardziej mini afgana niz gordona:-) Fotki nie pstryklam bo wychodzilam zaraz po niej. A nazywala sie: Tomsett An Affair Remember Dzieki, Tecia! Znam ta dziewczyne;) . Tak jak myslalam, gordonki nie dopisaly:shake: . Gratulujemy super wystepu i udanego debiutu malego!!! Quote
BabyCakes Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czy moge sie usmiechnac o flat coated retrievery? pleaseee Byly caaaale cztery :diabloti: Psy mlodziez Moonstruck the Love Bug Suki baby Royal Silk Black Panther Suki otwarta Royal Silk Il Nome Della Rosa Yeccu Play It Smart W niedziele flat wygral grupe - o ile sie nie myle, byla to suka Yeccu Play It Smart - ale glowy nie dam sobie uciac :evil_lol: wracaliscie przez Oradee czy Satu Mare? Ja wracalam przez Oradee i ruch byl znosny (na pewno nie bylo to to, co dzialo sie w piatek :roll:) - ale to bylo w poniedzialek po poludniu. My z DDS tez wrocilismy zadowoleni :cool1: w obydwa dni CAC, CACIB, BoB, 2 BoG :cool3: Tecia - dzieki za mile spotkanie i wsparcie duchowe w trudnych chwilach :eviltong: :evil_lol: :cool1: Gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wyjazdu :multi: Quote
Martyna Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 aaa no to gratulacje :-) ide pogrzebac, bo normalnie cos duzo tych flatow :D Quote
Martyna Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 aaa moglabys jeszcze luknac czy Yeccu Play it smart ma adres finski czy jakis miejscowy??? Quote
Tecia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tecia - dzieki za mile spotkanie i wsparcie duchowe w trudnych chwilach :eviltong: :evil_lol: :cool1: Nam tez bylo bardzo milo, tym bardziej ze moj chlop zrozumial iz sa jeszcze bardziej szalone kobitki ode mnie:-) Mam nadzieje ze niebawem znow sie spotkamy i bedzie rownie milo:diabloti::eviltong: Quote
efra-husky Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Gratuluję pięknych wyników dla wszystkich :laola: Czy mogła bym ładnie prosić o stawkę siberian husky? Quote
Recommended Posts