Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
Dodam jeszcze ze cala Polska ekipa wspolnie dobrze sie bawila i kibicowala swoim!!!:multi::multi::multi:

Ogolnie wyniki Polakow, wspaniale !!!

pozdr.

Bardzo dobrze się bawiła - zwłaszcza nocą na sobotnich finalach :)
Jednak pomysł, żeby zabrać flagę był dobry :)

To pierwsza wystawa, gdzie aż tak czuło się jedność i życzliwość.
Pozdrawiamy wszystkich gorąco... i do zobaczenia, kochani!!!

korki

Posted

[quote name='sunoftybet']Rumuni na Draculi?

Shih Tzu

Psy

Klasa Otwarta

Lubileum

Klasa Championów

Ulubieniec Tangulska Góra

Suki

Klasa Pośrednia

Afrodita

Klasa Otwarta

Vizimolnar Kutyalak Anzsi

Klasa Championów

Laneja Honey Girl

Posted

Ja w końcu mogę siąść do kompa więc chciałam podziękować WAM dziewczyny na wspaniałę towarzystwo , przemiłą wyprawę i GRATULUJĘ WAM wszystkim! Wyprawa z Wami to sama przyjemność, zorganizowana super ! Dziękuję, że mogłam się z Wami zabrać!

Posted

[quote name='Wiesia756']A czy ktos moze wie czy polski rhodesian wygral rase i ewentualnie jak mu poszlo na grupie:cool3:
Dziekuje bardzo za stawke rhodesianow:loveu:
W niedziele polski rhodesian wygrał rasę, na grupie już nic nie ugrał.

pzdr.
Savannah

Posted

Faktycznie staraliśmy się jak mogliśmy kibicować wszystkim naszym na finale sobotnim. Wyróżnialiśmy się w tym milczącym dookoła ringu finałowego tłumie! I fakt, czułam się Polakiem i byłam z tego dumna !!! (ale poleciałam patriotycznie, chlip chlip )

Posted

jovi napisał(a):
Faktycznie staraliśmy się jak mogliśmy kibicować wszystkim naszym na finale sobotnim. Wyróżnialiśmy się w tym milczącym dookoła ringu finałowego tłumie! I fakt, czułam się Polakiem i byłam z tego dumna !!! (ale poleciałam patriotycznie, chlip chlip )

Taak, a nie to co wszyscy na około, my się bawimy, bijemy brawo, a oni cisza.. Dopiero przy BIS'ach publiczność się troszkę "ożywiła", nie mówię tu o naszym sektorze który ożywiony był cały czas:evil_lol:

Posted

ja dopiero wróciłam, teraz przed chwilką i muszę , NO MUSZĘ SIĘ WAM POCHWALIĆ !!!!!!!!!!!!

moje dziecko lhasa apso SUPRISE BY LOVE z Czańca niespełna 11 miesięczny pies w młodzieży w sobotę I doskonały, Najlepszy Junior, Zwycięzca Rasy, Młodzieżowy Champion Rumunii ( mamy już dyplom !!! ) no i kwalifikacja na Crufta szczerze to by mi wystarczyło i w niedziele mógłby bycć nawet dobry a po mnie by to spłyneło ale.... w niedziele powtórka I doskonały, Najlepszy Junior, Zwycięzca Rasy i....
BEST OF GRUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZOK !!! :) moje dziecko , jeszcze takie młodziutkie pokonało MASE championów z Włoch, Belgi, Węgier, Rosji i nie wiem skąd tam jeszcze :)))
u sędziego, który w niedziele robił BIS Petru Muntean !!!! po BISie miałam przyjemność z nim porozmawiać... I DLA TAKICH CHWIL TO WSZYSTKO ROBIE :)

Posted

cenzo napisał(a):
Tecia, jak Ci sie uda, to prosze, pstryknij gordony (o ile jakies beda:cool3: ); moze coz z Wegier sie pojawi.
Zyczymy powodzenia!!!

Cenzo Gordonka byla slownie jedna, przypominala bardziej mini afgana niz gordona:-)
Fotki nie pstryklam bo wychodzilam zaraz po niej.
A nazywala sie: Tomsett An Affair Remember

Posted

Agasia napisał(a):
Brawo dla wszystkich! Asiaczku, Tecia, AiK - wspaniale wyniki!!

Napisalaby jakas dobra duszyczka stawke seterow angielskich? :)

Setery Angielskie były cale 2:-)
Pies junior:
Don Gio Shahrastani
Suka junior:
Sarreti Diamond Charming Charlotte

Posted

Tecia napisał(a):
Cenzo Gordonka byla slownie jedna, przypominala bardziej mini afgana niz gordona:-)
Fotki nie pstryklam bo wychodzilam zaraz po niej.
A nazywala sie: Tomsett An Affair Remember

Dzieki, Tecia! Znam ta dziewczyne;) . Tak jak myslalam, gordonki nie dopisaly:shake: .

Gratulujemy super wystepu i udanego debiutu malego!!!

Posted

Czy moge sie usmiechnac o flat coated retrievery? pleaseee

Byly caaaale cztery :diabloti:

Psy mlodziez
Moonstruck the Love Bug

Suki baby
Royal Silk Black Panther

Suki otwarta
Royal Silk Il Nome Della Rosa
Yeccu Play It Smart

W niedziele flat wygral grupe - o ile sie nie myle, byla to suka Yeccu Play It Smart - ale glowy nie dam sobie uciac :evil_lol:

wracaliscie przez Oradee czy Satu Mare?

Ja wracalam przez Oradee i ruch byl znosny (na pewno nie bylo to to, co dzialo sie w piatek :roll:) - ale to bylo w poniedzialek po poludniu.

My z DDS tez wrocilismy zadowoleni :cool1: w obydwa dni CAC, CACIB, BoB, 2 BoG :cool3:

Tecia - dzieki za mile spotkanie i wsparcie duchowe w trudnych chwilach :eviltong: :evil_lol: :cool1:

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wyjazdu :multi:

Posted

Tecia - dzieki za mile spotkanie i wsparcie duchowe w trudnych chwilach :eviltong: :evil_lol: :cool1:

Nam tez bylo bardzo milo, tym bardziej ze moj chlop zrozumial iz sa jeszcze bardziej szalone kobitki ode mnie:-)

Mam nadzieje ze niebawem znow sie spotkamy i bedzie rownie milo:diabloti::eviltong: