bety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jo-jo DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE ZA STAWKĘ AKIT AMERYKAŃSKICH :) :) :) Pzdr Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='skubi']Gratuluję wszystkim :loveu: I poproszę o stawkę Bearded Collie - jeśli jakiekolwiek były :lol: Pewnie że były :) Psy Klasa Młodzieży Labanc-Volgyl Gentlemann Necesslty Burton Klasa Pośrednia Bleu Blanc Rouge de Chester Klasa Otwarta Arlem de Chester Klasa Championów Ceetan Musta Satelly Memorylane Rockin The Saints Scottie Cameron Daniel Mackenzie Klasa Weteranów Ceetan Black Xaveri Suki Klasa Młodzieży Byzance des Emeraudes du Lac Scottie Cameron Lyoness Maclyric Klasa Pośrednia Beauty Moonlight Sparkle Smartness Mayflower's Nicolett Klasa Otwarta Browncharmis Vis Ta Vie de Chester Memorylane Kixx Your Act Scottie Cameron Doloress MacLaren Klasa Weteranów Amazing Grace The I&TT Revue Quote
skubi Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jo-jo, dzięki :loveu: Widzę, że beardedowcy zrobili najazd na Rumunię - Węgrzy, Czesi, Litwini, Estończycy, Finowie... nawet z Polski suczka jest :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A ja bardzo proszę o staweczkę Chow Chow :modla:. Quote
karenina Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratuluje wszystkim. Czy były jakies charciki włoskiee ( piccolo levriero italiano FCI 200)? Quote
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 zna ktoś pelne wyniki BOG V drugiego dnia??? Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Błyskotka']A ja bardzo proszę o staweczkę Chow Chow :modla:. Psy Klasa Baby Chaltan Legend Chow Arogante Klasa Otwarta Kiserparti Artur Klasa Championów Onufry Chines Suki Klasa Młodzieży A-Iris Klasa Championów Broken Hill Effi [quote name='karenina']Gratuluje wszystkim. Czy były jakies charciki włoskiee ( piccolo levriero italiano FCI 200)? Psy Klasa Otwarta American Gigolo Du Manoir Des Ombreuses Suki Klasa Otwarta Clole Stribrny Potok Quote
lothia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 to mo0że jednak znajdą się grzywacze[w sensie staweczka]plisssss Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 lothia napisał(a):to mo0że jednak znajdą się grzywacze[w sensie staweczka]plisssss 1 Grzywacz, zresztą znany :) Suki Klasa Championów Harriet z Gangu Łysych, pierwszego dnia napweno BOB :) Quote
lothia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tylko jedna rodzyneczka nasza rodzima była? Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 lothia napisał(a):tylko jedna rodzyneczka nasza rodzima była? Zgadza się Quote
lothia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 kurcze u nas tyle grzywek a u nich taka posucha wielkie dzieki jo-jo jak widac jesteś niezastąpionym informatorem:lol: Quote
anija11 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 anija11 napisał(a):Mam wielką prośbę, czy mogę prosić o staweczki Dogów Niemieckich (z naciskiem na czarne i arlekiny) To ja jeszcze raz ładnie poproszę o staweczki Dogów Niemieckich i jeszcze jakby były z wszystkich trzech dni to byłabym bardzo wdzięczna.Ach i zdjęcia dożków może ktoś ma. Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a ja poproszę o stawke amstaffów, a jak ktos ma wyniki to ulalalla byłabym wdzieczna Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jo-jo napisał(a):1 Grzywacz, zresztą znany :) Suki Klasa Championów Harriet z Gangu Łysych, pierwszego dnia napweno BOB :) i drugiego też BOB :) Brawo AiK !! Agappe napisał(a):zna ktoś pelne wyniki BOG V drugiego dnia??? BOG - Karelski Pies Na Niedwiedźie - Ch. Tsarshadow's I Speak of War BOG 2 - Alaskan Malamut - Priscilla del Bagio - nazwy nie jestem pewna, mam fotki. pzdr. Savannah Quote
Codik&Toffik Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wiesia756 napisał(a):W/g mnie wyglada to troche inaczej. Jezeli pies/suka jest juz championem jakiegos kraju to dostajac CACIBA-a z jakiejkolwiek wystawy miedzynarodowej zostaje Championem Rumuni. Natiomiast jeseli pies/suka nie jest jeszcze championem zadnego panstwa to na wystawie Open Romania (ale tylko na tej) dostajac CACIB-a moze zostac Championem Rumunii. Chociaz wszystko zalezy od interpretacji. Bedac na wystawie w Oradei dostalam Caciba ale w biurze powiedziano mi (i z tego co wiem nie tylko mi ale tez innym polskim uczestnikom), ze Championat Rumuni Nam sie nie nalezy (natomiast gdybysmy mialy championat Ukrainy lub Moldawi to przyznaliby Nam Championa Rumuni), wszytsko to jest dosc skomplikowane:cool1: Ale to nie była Open Romania ...:eviltong: Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 anija11 napisał(a):To ja jeszcze raz ładnie poproszę o staweczki Dogów Niemieckich i jeszcze jakby były z wszystkich trzech dni to byłabym bardzo wdzięczna.Ach i zdjęcia dożków może ktoś ma. Na dogowych wystawach na molosach już wstawione Asiaczek napisał(a):i drugiego też BOB :) Brawo AiK !! Super!!! Gratulujemy :multi: (a ten alaskan to nie ten sam co pierwszego dnia BOG może?) Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jo-jo napisał(a): Super!!! Gratulujemy :multi: (a ten alaskan to nie ten sam co pierwszego dnia BOG może?) Tak, dokładnie ten sam. My byliśmy w pierwszej 4. Szkoda, że były tylko 2 miejsca. Pzdr, Savannah Quote
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Asiaczek napisał(a):i drugiego też BOB :) Brawo AiK !! BOG - Karelski Pies Na Niedwiedźie - Ch. Tsarshadow's I Speak of War BOG 2 - Alaskan Malamut - Priscilla del Bagio - nazwy nie jestem pewna, mam fotki. pzdr. Savannah dziekuję Asiu.. wiec Akici Zw.Europy nie załapał się na pudło:shake: Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='jo-jo'] Pierwszego dnia nie widzę żadnej, a drugiego: Psy Klasa Championów 517. Toghokuun Go de la Valee des Dragons Sca Sędzia -- Dr. Dimitris Antonopoulos (Grecja) Drugiego dnia Akita była zgłoszona, ale na ringu się nie pojawiła. Pzdr, Savannah Quote
Agasia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Brawo dla wszystkich! Asiaczku, Tecia, AiK - wspaniale wyniki!! Napisalaby jakas dobra duszyczka stawke seterow angielskich? :) Quote
blaira Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witamy, Juz troszke wyspana... Na poczatek grauluje...calemu wesolemu busikowi i ich nowym Ch.Rumunii. Pochwalimy sie... 3 wystawy. Klub - Cest w BoB:multi::multi::multi: CACIB DDS -CACIB,BoB (kwalifikacja na Cruft`s) i BoG :multi::multi::multi: [SIZE=2]CACIB - [SIZE=5]CACIB, BoB i 4 finalowa na BoG:multi::multi::multi: [SIZE=2]pozdr. Quote
blaira Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dodam jeszcze ze cala Polska ekipa wspolnie dobrze sie bawila i kibicowala swoim!!!:multi::multi::multi: Ogolnie wyniki Polakow, wspaniale !!! pozdr. Quote
jo-jo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Agasia']Brawo dla wszystkich! Asiaczku, Tecia, AiK - wspaniale wyniki!! Napisalaby jakas dobra duszyczka stawke seterow angielskich? :) Proszę Bardzo: Psy Klasa Młodzieży Don Gio Shahrastani Suki Klasa Młodzieży Sarreti Diamond Charming Charlotte Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='blaira']Witamy, Juz troszke wyspana... Na poczatek grauluje...calemu wesolemu busikowi i ich nowym Ch.Rumunii. Pochwalimy sie... 3 wystawy. Klub - Cest w BoB:multi::multi::multi: CACIB DDS -CACIB,BoB (kwalifikacja na Cruft`s) i BoG :multi::multi::multi: [SIZE=2]CACIB - [SIZE=5]CACIB, BoB i 4 finalowa na BoG:multi::multi::multi: [SIZE=2]pozdr. nie pozostaje nic innego a tylko POGRATULOWAC:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts