jovi Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja pisałam jak zgłaszałam mailem i odpisali, że dostali zgłoszenie i wszystko ok tylko żeby rodowód dosłać :) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To może inaczej. Czy w ogóle ktoś ma potwierdzenie? pzdr. Quote
blaira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Listowne nie, od odddzialu Tg Mures nie...jedynie od p Steer mailowo ...zawsze cos. Ale wolalabym dostac info od glownych organizatorow Quote
blaira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A ktos wie wogole...czy w zeszlym roku byly potwierdzenia listowne?? pozdr. Quote
Tecia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 blaira napisał(a):Listowne nie, od odddzialu Tg Mures nie...jedynie od p Steer mailowo ...zawsze cos. Ale wolalabym dostac info od glownych organizatorow Nie liczylabym na potwierdzenie listowne. Zakladajac ze zakonczyli przyjecia dzis to maja 7 dni a poczta srednio idzie 14:-) Pisze srednio bo zdarzylo mi sie w tym roku dostac z wegier potwierdzenie 4 maja wyslane 27 marca :angryy: Poczta Polska to instytucja nieodgadniona:diabloti: Ale jak mailem choc slowo napisali to powinno byc oki, na Orade jechalam w ciemno bez zadnego potwierdzenia i bylo oki wiec mysle ze i tu nie bedzie problemow. Quote
blaira Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dostalam potwierdzenie mailem :multi::multi::multi: Ale nie z samego zwiazku, ale od jendej z organizatorek. My przyjeci...ufff ;) pozdr. Quote
Elitesse Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 wczoraj w debreczynie jeszcze przyjmowali zgloszenia :crazyeye: :crazyeye: Quote
blaira Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Elitesse napisał(a):wczoraj w debreczynie jeszcze przyjmowali zgloszenia :crazyeye: :crazyeye: Na to wyglada, ze malo psow sie zglosilo w tym roku :roll: No ale zobacyzmy na miejscu :lol: pozdr. Elitesse, gratulacje za wyniki w Debreczynie :multi::multi::multi:;) dobra robota. Quote
Elitesse Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 blaira napisał(a):Na to wyglada, ze malo psow sie zglosilo w tym roku :roll: No ale zobacyzmy na miejscu :lol: pozdr. Elitesse, gratulacje za wyniki w Debreczynie :multi::multi::multi:;) dobra robota. dziekuje :) :) Quote
AiK Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 blaira napisał(a):Dostalam potwierdzenie mailem :multi::multi::multi: Ale nie z samego zwiazku, ale od jendej z organizatorek. My przyjeci...ufff ;) pozdr. a ja nadal nie wiem czy turystycznie nie jade:angryy: Quote
AiK Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak jak ja... Pzdr. moja córka się dodzwoniła jak byłam w pracy podała wszystkie dane i usłyszała ok baj baj dokładnie nie jestem pewna czy zostałam przyjeta ale dobrze ze tyle umiał powidzieć zobaczymy na miejscu :evil_lol: Quote
AiK Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 blaira napisał(a):Na to wyglada, ze malo psow sie zglosilo w tym roku :roll: No ale zobacyzmy na miejscu :lol: pozdr. Elitesse, gratulacje za wyniki w Debreczynie :multi::multi::multi:;) dobra robota. koleżanka która jeździ do rumuni powiedziała że raczej nie wynika to z ilości tylko że tak u nich jest można zgłaszać do tygodnia przed wystawą Quote
Dzidtka_Gl Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ja będę na lhasakach w oba dni no i pewnie na Rodezjanach, kogo spotkam ???? :) myślicie , że jest jakaś szansa na stawki chociaż ilościowe ??? Quote
blaira Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 AiK napisał(a):koleżanka która jeździ do rumuni powiedziała że raczej nie wynika to z ilości tylko że tak u nich jest można zgłaszać do tygodnia przed wystawą Acha...najwazniejsze to dobrze sie bawic...my juz zaczynamy w wesolym busiku na trasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: do zobaczenia!!! Na stawki jak da mnie nie ma co liczyc;) pozdr. Quote
jo-jo Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzidtka napisał(a):ja będę na lhasakach w oba dni no i pewnie na Rodezjanach, kogo spotkam ???? :) No własnie kto wkońcu się pojawi? :razz: Quote
simbik Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jo-jo napisał(a):No własnie kto wkońcu się pojawi? :razz: My będziemy ale jakieś 400-500km bardziej na wschód :evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Będzie Savannah, ale.. z baskiem.:loveu: Pzdr. Quote
jovi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 simbik napisał(a):My będziemy ale jakieś 400-500km bardziej na wschód :evil_lol: . To się nie chwal bo tu gadka o Draculi :lol: Quote
blaira Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No wlasnie...czy ktos ma praktyke. Jovi mnie zapytala, ale nie wiem jak to jest...czy w razie ukonczenia ch.Rumunii mozna go odrazu sfinansowac na miejscu, wie ktos jakie to sa koszta? Hehe lepiej sie przygotowac i myslec pozytywnie :evil_lol: pozdr. Quote
Tecia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 My sie meldujemy na 100%, ciekawe z ktora grupa nam ring polacza bo VII w Rumunii nie lubia wiec pewnie bedziemy dodatkiem do innej grupy:(( Co do Ch Rumunii to ponoc mozna sfinalizowac na miejscu ale co do ceny to slyszalam dwie wersje, optymistyczna 10 Euro, pesymistyczna 30 Euro. Ale zarowno w Rumunii jak i Bulgari to to sa ponoc kwoty plynne w zaleznosci od uznania. Miejmy nadzieje ze tym razem beda goscinni:-) Quote
blaira Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziekuje Teciu, za informacje. Postaram sie wywiedziec u glownego zrodla informacje o dokladniej cenie ;) pozdr. Quote
Recommended Posts