Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
Listowne nie, od odddzialu Tg Mures nie...jedynie od p Steer mailowo ...zawsze cos. Ale wolalabym dostac info od glownych organizatorow

Nie liczylabym na potwierdzenie listowne.
Zakladajac ze zakonczyli przyjecia dzis to maja 7 dni a poczta srednio idzie 14:-)
Pisze srednio bo zdarzylo mi sie w tym roku dostac z wegier potwierdzenie 4 maja wyslane 27 marca :angryy:
Poczta Polska to instytucja nieodgadniona:diabloti:
Ale jak mailem choc slowo napisali to powinno byc oki, na Orade jechalam w ciemno bez zadnego potwierdzenia i bylo oki wiec mysle ze i tu nie bedzie problemow.

Posted

Elitesse napisał(a):
wczoraj w debreczynie jeszcze przyjmowali zgloszenia :crazyeye: :crazyeye:

Na to wyglada, ze malo psow sie zglosilo w tym roku :roll: No ale zobacyzmy na miejscu :lol:

pozdr.

Elitesse, gratulacje za wyniki w Debreczynie :multi::multi::multi:;) dobra robota.

Posted

blaira napisał(a):
Na to wyglada, ze malo psow sie zglosilo w tym roku :roll: No ale zobacyzmy na miejscu :lol:

pozdr.

Elitesse, gratulacje za wyniki w Debreczynie :multi::multi::multi:;) dobra robota.

dziekuje :) :)

Posted

blaira napisał(a):
Dostalam potwierdzenie mailem :multi::multi::multi: Ale nie z samego zwiazku, ale od jendej z organizatorek.

My przyjeci...ufff ;)

pozdr.

a ja nadal nie wiem czy turystycznie nie jade:angryy:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak jak ja...
Pzdr.

moja córka się dodzwoniła jak byłam w pracy podała wszystkie dane i usłyszała ok baj baj dokładnie nie jestem pewna czy zostałam przyjeta ale dobrze ze tyle umiał powidzieć zobaczymy na miejscu :evil_lol:

Posted

blaira napisał(a):

pozdr.

koleżanka która jeździ do rumuni powiedziała że raczej nie wynika to z ilości tylko że tak u nich jest można zgłaszać do tygodnia przed wystawą

Posted

AiK napisał(a):
koleżanka która jeździ do rumuni powiedziała że raczej nie wynika to z ilości tylko że tak u nich jest można zgłaszać do tygodnia przed wystawą

Acha...najwazniejsze to dobrze sie bawic...my juz zaczynamy w wesolym busiku na trasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:
do zobaczenia!!!

Na stawki jak da mnie nie ma co liczyc;)

pozdr.

Posted

No wlasnie...czy ktos ma praktyke.
Jovi mnie zapytala, ale nie wiem jak to jest...czy w razie ukonczenia ch.Rumunii mozna go odrazu sfinansowac na miejscu, wie ktos jakie to sa koszta?

Hehe lepiej sie przygotowac i myslec pozytywnie :evil_lol:

pozdr.

Posted

My sie meldujemy na 100%, ciekawe z ktora grupa nam ring polacza bo VII w Rumunii nie lubia wiec pewnie bedziemy dodatkiem do innej grupy:((
Co do Ch Rumunii to ponoc mozna sfinalizowac na miejscu ale co do ceny to slyszalam dwie wersje, optymistyczna 10 Euro, pesymistyczna 30 Euro.
Ale zarowno w Rumunii jak i Bulgari to to sa ponoc kwoty plynne w zaleznosci od uznania.
Miejmy nadzieje ze tym razem beda goscinni:-)