Alojzyna Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Czy ktoś z bardziej wtajemniczonych wie, jaka jest kolejność na ringach bullowatych i o której godzinie wchodzą poszczególne rasy? :) Quote
porterin Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja wiem tylko, że staffiki o 12.00, co oznacza, że bule o 10.00, ale nie wiem, które pierwsze, a na drugim ringu amstaffy, więc na pewno od 10.00 Quote
Alojzyna Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Dzięki. To znaczy, że nie muszę się zrywać skoro świt... :D Quote
wfh85 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ma się rozumieć że i Alojzyna i Dorota _Port Erin będą we Wrocławiu, tak ? :wink: Quote
Alojzyna Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Oczywiście. :D Wrocławiem kończymy tegoroczny sezon wystawowy. Do zobaczenia jutro :hand: Quote
MSMIMI Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 no i jak tam??? :):) wiem ze lukier ma najlepszego psa w rasie!!! jejku gdzie jest jakas stawka? Quote
Alojzyna Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 wyników bullków nie mam, ale mam kilka ich zdjęć: Na razie nie mam czasu, żeby wstawić wyniki i zdjęcia staffików. Quote
MSMIMI Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Alojzyna pochwal sie przynajmniej jaka macie lokate? Quote
coco Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Nie notowałem wyników bulli, gdyż sam wystawiałem. Ale podaję, co wiem na pewno: - młodzież psy - wygrał Agatas BE A BEAUTY - pośrednia suki - wygrała Opalplast SHARON STONE GOBLIN - otwarta suki - wygrała Opalplast SAM BROWN LAKONGA SAMI wzięła wszystko. GRATULACJE dla wszystkich !!! Quote
coco Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No i wieeelkieee PLEASE: dajcie fotki jak macie ! Więcej fotek :D !!! Quote
wfh85 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Alojzyny Ayka na 2lok w pośredniej , moja Frida na 3lok a 1sza była suczka z Czech Anne Marie Felicity Cheer o ile dobrze zapamietałem nazwę ;-) NPwR wział chyba Intro Incognito Pullera. Więcej nie pamietam :oops: Quote
wfh85 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Suki klasa pośrednia , innych klas nie mam :oops: Quote
Alojzyna Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Wszystkim gratuluję uzyskanych lokat. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Zdjęć jest wyjątkowo mało, bo moja Kasia miała co innego w głowie :wink: Mam nadzieję, że inni też wstawią tu swoje fotki. A teraz wyniki staffików (nie wiem kto dostał Res.CACIBA w psach). PSY klasa szczeniąt 1. Oskar Buldożer klasa młodzieży 1. MISTER MAN Mariatos - Zw.Mł. Naj.Junior 2. GOLD CHARGER Buldożer UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka - nie zgłosił się klasa pośrednia 1. STAFFKAR - CWC klasa otwarta 1. INTRO INCOGNITO Pullera - CWC, CACIB, BOS, BOB 2. CERBERUS Skordatura 3. DEMON Rygast 4. ASTRO ze Stafikowej Ferajny 5. ARMAGEDON Dobromina klasa championów 1. TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka - CWC 2. RASPUTIN-ROCKY Buldożer SUKI klasa szczeniąt 1. OTTO Buldożer klasa młodzieży 1. UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka - Zw.Mł., b] [b]2. CAIRA CENTURIA Redbull 3. GOLD HURRICANE Buldożer LA LUNIA Pullera - nie zgłosiła sie klasa pośrednia 1. ANNE MARIE Felicity Cheer - CWC 2. AYKA Stawka Większa niż Życie 3. BAD MANNERS Berserker 4. SABA Dynastia Bulli CRAZY GIRL Redbull VICTORIA Skordatura klasa otwarta 1. PENNY BLACK Port Erin - CWC 2. LUKSJA DE LUX Buldożer 3. PENNY LANE Port Erin Na Przykład IDYLLA - nie zgłosiła sie klasa championów 1. LA OLA Daffodil Yellow - CWC, BOS, CACIB 2. ANGEL Redbull - Res.CACIB 3. ALFA Skordatura 4. B.BARDOT Buldożer klasa weteranów 1. LUNA LUST Buldożer :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Justuss Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :D :D :D A RES.CACIBA dostał mój Fafikowski :) (TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI)...!!!! Pozdrawiam :P Quote
Sajko Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 A ja tylko dopiszę, że na grupie bullowate zarządziły :D Alamo Sentinel 2 a Drago mój Dragolski 3 a teraz odsypiamy błogo Quote
Złośnica Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 No to ja sie pochwale fotką Lukratywnego który zgarnął CWC, NPwR i CACIB 8) Quote
Aulinka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratulacje :lol: Widziałam po raz pierwszy Lukierka i jestem pod wrażeniem. Cudo Quote
staff-ka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Bravo dla wszystkich :D ,a w szczególnosci dla Lugerka & Złosniczki :drinking: I mała poprawka : Najlepszym Juniorem SBT został: MISTER MAN Mariatos - gratulacje !!!! :D I kilka fotek sbt: Niestety nie ma fotek młodzieży psów (fotoreporter był wtedy na AST :) ) STAFFKAR - fotki z porównania BOS :wink: Intro Cerberus Demon Astro Armagedon Torpedus Rasputin CACIB Res.CACIB A tu Justuss z sędzią Lesem :D c.d.n Quote
AMFI Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratukacje dla wszystkich dogo staszków i bullików :klacz: :klacz: :klacz: Quote
staff-ka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Suczki: Uarrpida Caira Gold Anne Ayka Bad Manners & Saba Saba Penny Black Luksja Penny Lane La Ola Angel Porównanie suczki - BOS CACIB Res.CACIB i przesympatyczny,wesoły sędzia ,który bardzo rzetelnie "pracował w ringu" :) Pozdrowienia dla Niego :D Quote
Diana14 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 A ja trochę spóźnione, ale najszczersze gratulacje składam!!! Alojzyna miło było Cię poznać :lol: Przynajmniej jakoś zleciało to czekanie na ringu ;) Quote
Recommended Posts