Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Flaire napisał(a):
Napisz to Fuki na priw - ona jest z Wrocławia i to robi, a już szczególnie jeśli masz foksteriera.

ooo no racja!!!!!
tak jak Fuka to nikt w Polsce foxow nie robi!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• 1 year later...
Posted

Orsini, kope lat własnie chodzę sladami tej młodej damy i trafiłam na Ciebie:lol:
magda12, chodzi po całej dogomanii i szuka kogoś kto trymuje we Wrocławiu foxy i mimo, że wiele osób ją odsyłało do mnie - szuka dalej:crazyeye:

Ale nie o tym chciałam - Orsini, czy wiesz, że mam w domu Chelinesa?:eviltong::multi:

• 6 months later...
Posted

Szukam psiego wryzjera we Wrocławiu. Możecie Polecić jakiegoś. Najlepiej jakby byl niedaleko i nie był zbyt drogi. Mieszkam na ul.Sztabowej.
Ps: Przepraszam, jeżeli temat zacząłem w złym dziale, i prosze moderatorów o przeniesienie go do odp. działu w razie potrzeby.

Posted

skoro mieszkasz na Sztabowej niedaleko masz na Orlą koło Parku Południowego

tam jest Pani która wykonuje wszystkie zabiegi kosmetyczne bez żadnych dodatkowych środków uspokajających (czyt. gazu)

dużo moivch znajomych ją chwali, więc polecam

Posted

Elitesse napisał(a):
o gazie nie slyszalam ale glupi jas jest w powszechnym uzyciu :shake:

Przyznam się , że się nie spotkałam. Ale ja korzystam z jednego fryzjera tylko. A ktoś konkretny używa?

• 3 months later...
Posted

Zapraszam również do nowo otwartego salonu na ul.Pilczyckiej 49 "Doti".Oprócz pielęgnacji szaty zajmujemy się również szyciem na miarę ubranek dla piesków, doborem oraz sprzedażą kosmetyków.Swoje usługi również świadczymy u klienta w domu.Proszę o wcześniejszą rezerwację pod numerem 500 152 047 mail dotispa@tlen.pl.W tej chwili oczekujemy na realizację strony www.
Serdecznie zapraszam!!!!!!