Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hania:) napisał(a):Chefrenek, mam taka wielka prosbe, czy mogłabys w takim wielkim skrócie opowiedziec co sie stalo? Tak załuje ze tego programu nie widziałam, a to OGROMNIE wazny temat, pewnie wiecej jest takich osob, napisz jak bedziesz miala chwilke, co?:) A co się miało stać? Ja tego programu nie widziałam. Quote
nadzieja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Program byl przestroga przd zakupem psow z pseudohodowli z niewoadomego zrodla. bohaterka a raczej jedna z pokrzywdzonych bylam Ja Quote
Mynia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tu można zobaczyć archiwalne odcinki "na celowniku"... NIestety jeszcze nie ma tam programu z udziałem Nadziej :( pewnie pojawi sie dopiero za kilka dni !! http://www.itvp.pl/nacelowniku/ Quote
Mynia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A nie ma sprawy. Sama czekam, aż się pojawi ten odcinek, bo go nie widziałam :razz: Quote
Hania:) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Mynia']A nie ma sprawy. Sama czekam, aż się pojawi ten odcinek, bo go nie widziałam :razz: Napisał Hania:) Chefrenek, mam taka wielka prosbe, czy mogłabys w takim wielkim skrócie opowiedziec co sie stalo? Tak załuje ze tego programu nie widziałam, a to OGROMNIE wazny temat, pewnie wiecej jest takich osob, napisz jak bedziesz miala chwilke, co?:smile: A co się miało stać? Ja tego programu nie widziałam. Kurka wodna, przepraszam...pomyliłam Cie z Nadzieją. Coś mi sie pokiełbasiło i wydawało mi się ze to Ty występowałas w tym programie:) Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie ma sprawy. Na poprzedniej stronie masz link do tego programu. Trzeba czekaćna powtórkę tego odcinka. Quote
Hania:) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 O! a teraz np. "udało" mi sie wstawic podwójnie ten sam post. Poprawie sie:) Tak czy inaczej - dobrze, ze takie programy istnieja, ze ktos wpadł na pomysl, zeby zaczac o tym mówic głośno Quote
Visenna Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 http://www.allegro.pl/item163424649_yorkshire_terrier_wyjatkowy_zloty_jedyny.html :lol: :roflt: Ciekawe ile ludzi da się nabrać Quote
Hania:) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale cudny mieszaniec pekińczyka i shih tzu:) piesek piekny - do dobrego domu, hodowca - na badania psychiatryczne:diabloti: Quote
owczarnia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Zabiło mnie to zdanie z opisu aukcji :crazyeye:: "Rasa Yorki dopuszczona jest do obrotu w Polsce." Quote
Berek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No nie, skonam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ba, a może jest potrzebne pozwolenie z gminy? Zaczynam się niepokoić. Bo to na przykład kilka yorków dziala na zasadzie stada piranii - i co, to nie są niebezpieczne psy??? :evil_lol: Quote
Visenna Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No co wy? Nikt nie chce "złotego Yorka"? "TAKIEGO PSA BęDą ZAZDROśCIć WSZYSCY W OKOLICY!!!" I dają gwarancję!...tylko nie wiem na co, chyba że się psu bateria nie skonczy...:roll: Ale mam ochotę coś temu "chodoffcy" napisac :angryy: Tyle tylko że to nic nie da... Quote
Hania:) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i jeszcze tekst: po 1 wizycie u fryzjera... chyba ze siedzial w plecaku i patrzyl jak panu strzyga brodke i wloski. Bo sam maluszek to na pewno strzyzony nie byl, nie mowiac juz o nauczeniu czystosci. tak na oko to ma z 6tygodni. To tak jakby 5 - miesieczne niemowle samo szlo grzecznie do lazienki na siusiu. Genialny pies i do tego zloty.....mhm........ miodzio aha .... zapomnialabym.... jeszcze uszy stojace......... Quote
nadzieja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ten czlowiek ma 2 aukcje wlos staje deba sie na glowie... czy wrescie jakis urzad wezmie sie za tych ludzi, ktorzy marnuja zycie i zdrowie tych piekow i matek?~~~~ Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 OMG! Nie wiem, kto by się dał nabrać na tak niezwykłego 'yorka'...:lol: No a jeśli chodzi o takich ludzi... potępiam ich, ale moi rodzice nie rozumieją takich rzeczy i rozmnożyli Arisa z innym yorkiem :placz: To jest okropne! Chciałam mieć szczenięta, ale nie z czegoś takiego!:placz: Quote
Mynia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Już jest! Dla wszystkich gapowiczów ;) możliwość zobaczenia pogramu "na celowniku" http://www.itvp.pl/nacelowniku/odcinek/i.tvp/cat/145/lp/3758 Pozdrawiamy, Quote
nadzieja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 po prostu nie pomyslalam ze tak to sie rozwinie Quote
nadzieja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Oby byla to przestroga dla wszystkich , ktorzy kupuja z niewiadomego zrogla psa. Quote
nadzieja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tego czloweka juz nie zmienimy..on nadal sprzedaje psy:((( Quote
Visenna Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ehkm ekhm...kto tam chcial mieć czarnego Yoraska:evil_lol: -> http://www.allegro.pl/item172646130_czarny_sliczny_york.html Swoją drogą psina jest sliczna i jakąs rase mi przypomina, ale jaką? :niewiem: Quote
Burchardt Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Visenna']Ehkm ekhm...kto tam chcial mieć czarnego Yoraska:evil_lol: -> http://www.allegro.pl/item172646130_czarny_sliczny_york.html Swoją drogą psina jest sliczna i jakąs rase mi przypomina, ale jaką? :niewiem: Powiem tak, BEZ KOMENTARZA:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: . Quote
Recommended Posts