Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hania:) napisał(a):
Chefrenek, mam taka wielka prosbe, czy mogłabys w takim wielkim skrócie opowiedziec co sie stalo? Tak załuje ze tego programu nie widziałam, a to OGROMNIE wazny temat, pewnie wiecej jest takich osob, napisz jak bedziesz miala chwilke, co?:)

A co się miało stać? Ja tego programu nie widziałam.

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mynia']A nie ma sprawy. Sama czekam, aż się pojawi ten odcinek, bo go nie widziałam :razz:
Napisał Hania:)
Chefrenek, mam taka wielka prosbe, czy mogłabys w takim wielkim skrócie opowiedziec co sie stalo? Tak załuje ze tego programu nie widziałam, a to OGROMNIE wazny temat, pewnie wiecej jest takich osob, napisz jak bedziesz miala chwilke, co?:smile:

A co się miało stać? Ja tego programu nie widziałam.

Kurka wodna, przepraszam...pomyliłam Cie z Nadzieją. Coś mi sie pokiełbasiło i wydawało mi się ze to Ty występowałas w tym programie:)

Posted

O! a teraz np. "udało" mi sie wstawic podwójnie ten sam post. Poprawie sie:) Tak czy inaczej - dobrze, ze takie programy istnieja, ze ktos wpadł na pomysl, zeby zaczac o tym mówic głośno

Posted

No nie, skonam...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ba, a może jest potrzebne pozwolenie z gminy?
Zaczynam się niepokoić. Bo to na przykład kilka yorków dziala na zasadzie stada piranii - i co, to nie są niebezpieczne psy???
:evil_lol:

Posted

No co wy? Nikt nie chce "złotego Yorka"? "TAKIEGO PSA BęDą ZAZDROśCIć WSZYSCY W OKOLICY!!!" I dają gwarancję!...tylko nie wiem na co, chyba że się psu bateria nie skonczy...:roll:
Ale mam ochotę coś temu "chodoffcy" napisac :angryy: Tyle tylko że to nic nie da...

Posted

No i jeszcze tekst: po 1 wizycie u fryzjera... chyba ze siedzial w plecaku i patrzyl jak panu strzyga brodke i wloski. Bo sam maluszek to na pewno strzyzony nie byl, nie mowiac juz o nauczeniu czystosci. tak na oko to ma z 6tygodni. To tak jakby 5 - miesieczne niemowle samo szlo grzecznie do lazienki na siusiu. Genialny pies i do tego zloty.....mhm........ miodzio aha .... zapomnialabym.... jeszcze uszy stojace.........

Posted

OMG! Nie wiem, kto by się dał nabrać na tak niezwykłego 'yorka'...:lol:
No a jeśli chodzi o takich ludzi... potępiam ich, ale moi rodzice nie rozumieją takich rzeczy i rozmnożyli Arisa z innym yorkiem :placz: To jest okropne! Chciałam mieć szczenięta, ale nie z czegoś takiego!:placz:

• 3 weeks later...