tania Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Tak mi szkoda tej psinki, nie dość że chora, to jeszcze w schronisku, czy ktoś ma z nią kontakt? Quote
tania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ponawiam pytanie czy ktoś odwiedza Wini? Czy u niej wszystko w porządku? Quote
ewatr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 tania napisał(a):Ponawiam pytanie czy ktoś odwiedza Wini? Czy u niej wszystko w porządku? Tania :loveu: odpowiadam po raz kolejny bo tyle mogę zrobić :oops: Wini ma się dobrze - ja tam jestem kilka razy w tygodniu tak , że to są wiadomosci z pierwszej ręki .......bierze regularnie leki i czeka na swojego człowieka bo nawet najlepszy wolontariat nie załatwi sprawy osamotnienia psa w schronisku :-( Quote
tania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ewatr dzięki:loveu: już jestem trochę spokojniejsza..tak mi jej szkoda.. Quote
tania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wini pokaż się na pierwszej stronie:loveu: Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wini szuka domku! Czy ktoś się nią zainteresuje? Łagodna i delikatna... Quote
tania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No własnie czy ktoś się zainteresuje Wini? Jak ona się miewa? Quote
tania Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Czarodziejka napisał(a):Co u Wini? Bo mam nerwa. ja też, codziennie o niej myślę Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pojawiło się pytanie i jakoś nie widzę odpowiedzi? Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wini w górę? A może my bez sensu podnosimy ten wątek...? Może ona już w domku...? Quote
ewatr Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 drogie Ciocie :loveu: jak Wini znajdzie domek to od razu ta radosna nowina zostanie przekazana ............ a na razie co można pisać :oops: Wini siedzi w boksie , bierze leki , pobiega na wybiegu z innymi psiakami , czasami odwiedzą ją wolontariusze - obecnie dzień krótki zostaje tylko sobota do odwiedzin niestety :shake: dlatego proszę o cierpliwość i wyrozumiałość , że nie ma nowych wiesci :oops: czasami też jest tak , że brak wiadomości to dobra wiadomość bo oznacza tyle , że u suni nic się nie pogorszyło i spokojnie czeka na odpowiedzialny dom dlatego podnosimy sunie żeby ten dom mógł ją jednak znależć :multi: Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Winiątko samotnie czeka w schronisku na dom... Quote
evita. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ogłoszenie o Winie ukaże się w najbliższy piątek w Anonsach Podkarpackich :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts