Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Myślę, że to już pora zamieścić temat związany z zawodami, które odbędą się 15-16.10.br. Tym samym informuję, iż nie jest to oficjalne żródło informacji od organizatorów (choć wtajemniczeni wiedzą, iż jestem jednym z nich). Pisze o tym po ostatnich niesnaskach z panem o nicku Andrzej H... na tym że portalu.
Jak zawsze postaram się zamieszczać tu najswieższe informacje no i oczywiście odpowiadać na wasze pytania.

Posted

AnTu napisał(a):
Pati na rowerach sie scigali nawet jak byl snieg.. nie sadze zeby teraz byl wiec rower jak najbardziej na miejscu :)

No to sie zglosze! Ten weekend mam jeszcze wolny 8)

Posted

Bikejoring będzie wszędzie tam gdzie będą warunki bezśnieżne, tak przynajmniej mówi regulamin. U nas naturalnie śniegu nie będzie (no chyba, że matka natura zbzikuje do reszty).

Co do szczegółów to czekam na pytanka :D

P.S. A tak swoją drogą to nie mogę się doczekać! 8)

Posted

Hej,

To będzie debiut Rudego zaprzęgu w klasie B1

... i kolorowego w tej samej klasie, choć w wersji nieco osłabionej ;-) po w składzie woźnica + 5 kurdupli. Właśnie mam dylemat czy jednak nie zostawić jednego straceńca w domu i jechać jednak w C1. Czas pokaże, w sumie jeszcze kilka tygodni jest. Doczekać się tylko coś nie mogę... na osłodę zawody w Lasku Młocińskim za 1,5 tygodnia, będzie ktoś z Was?

Pzdr

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Hej,
To będzie debiut Rudego zaprzęgu w klasie B1

... i kolorowego w tej samej klasie, choć w wersji nieco osłabionej ;-) po w składzie woźnica + 5 kurdupli. Właśnie mam dylemat czy jednak nie zostawić jednego straceńca w domu i jechać jednak w C1. Czas pokaże, w sumie jeszcze kilka tygodni jest. Doczekać się tylko coś nie mogę... na osłodę zawody w Lasku Młocińskim za 1,5 tygodnia, będzie ktoś z Was?

Pzdr

Ja ale tylko w bieganiu, chyba, że do tego czasu psina przestanie pałać miłością do roweru, tzn. przestanie go obskakiwać:)

Posted

W hotelu Zawisza są wolne cały czas pokoje 2 osobowe.
W Centrum Edukacji jest 9 osobowy pokój z łóżkami + wejdzie tam pare osób (ok. 2-3) z karimatami (tak jak wiecie w pokojach nie mozna trzymać psiaków. + jest tam 5 miejsc na łóżkach polowych za 15 zł. Od poniedziałku uruchomimy dodatkowy nocleg w postaci 'Jolki'. Jest to spanie na karimatach tylko jest tam do ogrzania tylko kominek, więc może być tam chłodnawo. Wejdzie tam 5 osób. Cena ok.15 zł.

Poza tym pragne zauważyć, że na info jest podana baza noclegowa i wystarczy podzwonić, ewentualnie jest podany numer kontaktowy do nas i możemy pomóc znależć 'kawałek podłogi' nawet tydzień przed zawodami a nawet w dzień zawodów. Podam jeszcze raz numery 502048065, 509767052.

Posted

A - 6,75 km
B - 5,25 km
C - 3,70 km
D - 2,3 km
Bikejoring - 4,5 km
Canicros w zależności od wieku - 1,8 km-2,3 km

Długości mogą jeszcze nieznacznie ulec zmianie w zależności od warunków pogodowych

Posted

Przypominam, że aby wziąść udział w zawodach należy posiadać orzeczenie lekarza medycyny sportowej. W odosobnionych przypadkach wystarczy zaświadczenie od lekarza rodzinnego trzeba będzie podpisać oświadczenie

Posted

ariel_ch napisał(a):
A - 6,75 km
B - 5,25 km
C - 3,70 km
D - 2,3 km
Bikejoring - 4,5 km

Długości mogą jeszcze nieznacznie ulec zmianie w zależności od warunków pogodowych

hmmm....

co poniektorzy podejrzanie cicho siedza...

Posted

ariel_ch napisał(a):
A - 6,75 km
B - 5,25 km
C - 3,70 km
D - 2,3 km
Bikejoring - 4,5 km

eee to nie za dlugie sa te dystanse....albo ja sie spodziewalam czegos grozniejszego :lol:

Przyjade pokibicowac.