ariel_ch Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Myślę, że to już pora zamieścić temat związany z zawodami, które odbędą się 15-16.10.br. Tym samym informuję, iż nie jest to oficjalne żródło informacji od organizatorów (choć wtajemniczeni wiedzą, iż jestem jednym z nich). Pisze o tym po ostatnich niesnaskach z panem o nicku Andrzej H... na tym że portalu. Jak zawsze postaram się zamieszczać tu najswieższe informacje no i oczywiście odpowiadać na wasze pytania. Quote
Drabster Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No to jedziemy do Bydgoszczy :D :D :D Quote
PATIszon Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 No to chyba przegonie moja suczke za...znaczy sie przed rowerem.... Czy z rowerami nie wolno , bo to juz zima.... ? :hmmmm: Cos wiecej o zawodach poprosimy..... Quote
agacia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Zima w pazdzierniku to chyba jeszcze nie :wink: Chociaz teraz to juz nie wiadomo co pogoda wymysli :wink: Quote
AnTu Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Pati na rowerach sie scigali nawet jak byl snieg.. nie sadze zeby teraz byl wiec rower jak najbardziej na miejscu :) Quote
PATIszon Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 AnTu napisał(a):Pati na rowerach sie scigali nawet jak byl snieg.. nie sadze zeby teraz byl wiec rower jak najbardziej na miejscu :) No to sie zglosze! Ten weekend mam jeszcze wolny 8) Quote
ariel_ch Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Bikejoring będzie wszędzie tam gdzie będą warunki bezśnieżne, tak przynajmniej mówi regulamin. U nas naturalnie śniegu nie będzie (no chyba, że matka natura zbzikuje do reszty). Co do szczegółów to czekam na pytanka :D P.S. A tak swoją drogą to nie mogę się doczekać! 8) Quote
PATIszon Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ariel_ch napisał(a): Co do szczegółów to czekam na pytanka :D No to na przyklad dokad mam slac zgloszenia.? Quote
Drabster Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 To będzie debiut Rudego zaprzęgu w klasie B1 Quote
HUSKYTEAM Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Hej, To będzie debiut Rudego zaprzęgu w klasie B1 ... i kolorowego w tej samej klasie, choć w wersji nieco osłabionej ;-) po w składzie woźnica + 5 kurdupli. Właśnie mam dylemat czy jednak nie zostawić jednego straceńca w domu i jechać jednak w C1. Czas pokaże, w sumie jeszcze kilka tygodni jest. Doczekać się tylko coś nie mogę... na osłodę zawody w Lasku Młocińskim za 1,5 tygodnia, będzie ktoś z Was? Pzdr Quote
PATIszon Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 POwiedzcie mi cos wiecej o tych klasach. Albo linka jakiego rzuccie... Quote
ariel_ch Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 No to na przyklad dokad mam slac zgloszenia.? Aktualnie nie można się zgłaszać, ale postaram się to przyspieszyć :-) A tak wogóle to można to teorytycznie robić na: http://www.mushing.pl/index.php?show=kalendarz Quote
ktrebor Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):Hej, To będzie debiut Rudego zaprzęgu w klasie B1 ... i kolorowego w tej samej klasie, choć w wersji nieco osłabionej ;-) po w składzie woźnica + 5 kurdupli. Właśnie mam dylemat czy jednak nie zostawić jednego straceńca w domu i jechać jednak w C1. Czas pokaże, w sumie jeszcze kilka tygodni jest. Doczekać się tylko coś nie mogę... na osłodę zawody w Lasku Młocińskim za 1,5 tygodnia, będzie ktoś z Was? Pzdr Ja ale tylko w bieganiu, chyba, że do tego czasu psina przestanie pałać miłością do roweru, tzn. przestanie go obskakiwać:) Quote
ariel_ch Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Tak wstêpnie: http://www.snieznepsy.com/info_wyscigi.txt.html Quote
ariel_ch Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 A tak wg to udalo sie odpalic formularz zgloszeniowy na stronie zwiazku! http://www.mushing.pl/index.php?show=kalendarz Quote
ariel_ch Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 W hotelu Zawisza są wolne cały czas pokoje 2 osobowe. W Centrum Edukacji jest 9 osobowy pokój z łóżkami + wejdzie tam pare osób (ok. 2-3) z karimatami (tak jak wiecie w pokojach nie mozna trzymać psiaków. + jest tam 5 miejsc na łóżkach polowych za 15 zł. Od poniedziałku uruchomimy dodatkowy nocleg w postaci 'Jolki'. Jest to spanie na karimatach tylko jest tam do ogrzania tylko kominek, więc może być tam chłodnawo. Wejdzie tam 5 osób. Cena ok.15 zł. Poza tym pragne zauważyć, że na info jest podana baza noclegowa i wystarczy podzwonić, ewentualnie jest podany numer kontaktowy do nas i możemy pomóc znależć 'kawałek podłogi' nawet tydzień przed zawodami a nawet w dzień zawodów. Podam jeszcze raz numery 502048065, 509767052. Quote
ariel_ch Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 A - 6,75 km B - 5,25 km C - 3,70 km D - 2,3 km Bikejoring - 4,5 km Canicros w zależności od wieku - 1,8 km-2,3 km Długości mogą jeszcze nieznacznie ulec zmianie w zależności od warunków pogodowych Quote
ariel_ch Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Przypominam, że aby wziąść udział w zawodach należy posiadać orzeczenie lekarza medycyny sportowej. W odosobnionych przypadkach wystarczy zaświadczenie od lekarza rodzinnego trzeba będzie podpisać oświadczenie Quote
husky-regan Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ariel_ch napisał(a):A - 6,75 km B - 5,25 km C - 3,70 km D - 2,3 km Bikejoring - 4,5 km Canicros w zależności od wieku - 1,8 km-2,3 km Długości mogą jeszcze nieznacznie ulec zmianie w zależności od warunków pogodowych hmmm.... co poniektorzy podejrzanie cicho siedza... Quote
ariel_ch Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 husky-regan napisał(a): hmmm.... co poniektorzy podejrzanie cicho siedza... Co to oznacza, co mam przez to rozumieć? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ariel_ch napisał(a):husky-regan napisał(a): hmmm.... co poniektorzy podejrzanie cicho siedza... Co to oznacza, co mam przez to rozumieć? To że nie daję głosu :wink: Quote
PATIszon Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ariel_ch napisał(a):A - 6,75 km B - 5,25 km C - 3,70 km D - 2,3 km Bikejoring - 4,5 km Canicros w zależności od wieku - 1,8 km-2,3 km Długości mogą jeszcze nieznacznie ulec zmianie w zależności od warunków pogodowych eee to nie za dlugie sa te dystanse....albo ja sie spodziewalam czegos grozniejszego :lol: Przyjade pokibicowac. Quote
SH Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 No i jak tam po pierwszym dniu? Ma ktoś jakieś wieści? Quote
rOOn7 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 ja nie za wiele :-) bylem przejazdem - o jedno moge powiedziec - tereny ladne :lol: Quote
Recommended Posts