Alicja Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ona jest CUDOWNA :angel: :angel: :angel: Quote
PIKA Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No świniak ma wreszcie swoja galerie :D Quote
Dag Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Agga napisał(a):Mlecyk?? Nie... mamusine roze i ta fota byla dowodem w rodzinnej sprawie sadowej, ze to jednak ona mamusi te roze zezarla :evilbat: Agga napisał(a):Wow ale mam mega gryzaka http://img.photobucket.com/albums/v142/dagdag/Chruma/000_0073.jpg A to BYLO frisbee... kazde tak konczy po mniej-wiecej miesiacu. :evilbat: Aggus- dziekuje Ci strasznie za galerie Chrumy i obiecuje dorwac i pogryzc po kostkach za komentarze :evilbat: Pika- chlij. :drinking: Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dag napisał(a):Agga napisał(a):Mlecyk?? Nie... mamusine roze i ta fota byla dowodem w rodzinnej sprawie sadowej, ze to jednak ona mamusi te roze zezarla :evilbat: Agga napisał(a):Wow ale mam mega gryzaka http://img.photobucket.com/albums/v142/dagdag/Chruma/000_0073.jpg A to BYLO frisbee... kazde tak konczy po mniej-wiecej miesiacu. :evilbat: Aggus- dziekuje Ci strasznie za galerie Chrumy i obiecuje dorwac i pogryzc po kostkach za komentarze :evilbat: Pika- chlij. :drinking: hhaha nie tylko nie po kostach :d ;) hahah tak agga bardzo pomocna jest :D Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v142/dagdag/Chruma/chrum_na_plazy.jpg BOSKIE :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Dag napisał(a): Aggus- dziekuje Ci strasznie za galerie Chrumy i obiecuje dorwac i pogryzc po kostkach za komentarze :evilbat: yyyy ale za co? Ja być przeca grzeczna dziewczynka :o :lol: XXL napisał: hhaha nie tylko nie po kostach :d hahah tak agga bardzo pomocna jest A po czym jeszcze ??? :o Bo lubie pomagać i lubie jak inni się cieszą... Wiec jak cos to zawsze do usług... Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ;] agga tak tak ty jestes jak matka teresa :) taka dobra dla nas :* Quote
asher Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dag napisał(a):Agga napisał(a):Wow ale mam mega gryzaka http://img.photobucket.com/albums/v142/dagdag/Chruma/000_0073.jpg A to BYLO frisbee... kazde tak konczy po mniej-wiecej miesiacu. :evilbat: No i gdzie ten osławiony trzytonowy nacisk szczęki??? Daga, czy ty aby na pewno masz bulowatego??? No bo żeby urodzony morderca potrzebował AŻ miesiąca, żeby uporać się z głupim frisbee??? :roll: Phi, moje poniemieckie to by się w kilka dni z takim kawałkiem plastiku uwinęły 8) :wink: Quote
XXL Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hahaha powiem ci tak 3 tonowy uscisk to ogulna bajka ktora opowiada sie niegrzecznym dziecia .... kropodyl ma ok 700kg ... ;p Quote
asher Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock: Quote
XXL Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 asher napisał(a):Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock: hahha ja przeczytalem o prasie hydraulicznei prawie sie poplakalem ze smiechu hahah :d ale kto to tam wie :D :lol: nie mozna tego wykluczyc :D Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 XXL napisał(a):asher napisał(a):Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock: hahha ja przeczytalem o prasie hydraulicznei prawie sie poplakalem ze smiechu hahah :d ale kto to tam wie :D :lol: nie mozna tego wykluczyc :Daż z wrażenia ślinki nie mogłam przełknąć :o Agga , uderz do Dag o nowe fotki bo jakoś pusto w galerii :wink: :lol: Quote
XXL Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):asher napisał(a):Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock: hahha ja przeczytalem o prasie hydraulicznei prawie sie poplakalem ze smiechu hahah :d ale kto to tam wie :D :lol: nie mozna tego wykluczyc :Daż z wrażenia ślinki nie mogłam przełknąć :o Agga , uderz do Dag o nowe fotki bo jakoś pusto w galerii :wink: :lol: taktak udez tylko nie mocno bo jeszcze bendzie knockout i bendzie lipa a nie fotki :D Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):asher napisał(a):Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock: hahha ja przeczytalem o prasie hydraulicznei prawie sie poplakalem ze smiechu hahah :d ale kto to tam wie :D :lol: nie mozna tego wykluczyc :Daż z wrażenia ślinki nie mogłam przełknąć :o Agga , uderz do Dag o nowe fotki bo jakoś pusto w galerii :wink: :lol: taktak udez tylko nie mocno bo jeszcze bendzie knockout i bendzie lipa a nie fotki :Dno nie kazałam bić :-? :lol: :lol: Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agga napisał(a):Taka jestem słodka SAMA SŁODYCZ :iloveyou: a jaka niewinna :) Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agga napisał(a): Sami zobaczcie co temu biednemu psu robią :roll: A to zdjęcie jest zabójcze :lol: Quote
Dag Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 asher napisał(a):Dag napisał(a):Agga napisał(a):Wow ale mam mega gryzaka http://img.photobucket.com/albums/v142/dagdag/Chruma/000_0073.jpg A to BYLO frisbee... kazde tak konczy po mniej-wiecej miesiacu. :evilbat: No i gdzie ten osławiony trzytonowy nacisk szczęki??? Daga, czy ty aby na pewno masz bulowatego??? No bo żeby urodzony morderca potrzebował AŻ miesiąca, żeby uporać się z głupim frisbee??? :roll: Phi, moje poniemieckie to by się w kilka dni z takim kawałkiem plastiku uwinęły 8) :wink: Bo to frisbee jest SZPECJALNE!!! Dlugo zajelo nam wyselekcjonowanie tego jednego wlasciwego (a ile kasy ja na te eksperymenty stracilam... oj...). To jedno wytrzymuje miesiac. No i do tego jeszcze pilnuje gadziny, coby nie szamala za bardzo frisbee, kiedy mi je przynosi. Jak nie upilnuje, to po chwili wyglada tak, jak na focie z gornego linka. :evilbat: A jak juz je wszamie, to musze tuptac do sklepu po nastepne i to szybciutko, bo jest tragedia, placz i foch straszliwy. Frisbee jest najwazniejsze. Ostatnio znajomi wciskali Chrumie kielbase do pyska (tak pod fafle, do srodka jamy gebowej), a ona tylko gapila sie na frisbee i kielbachy nie zezarla. A ona jak na staffika przystalo, zawsze jest niedozywiona :lol: . I frisbee jest jedyna rzecza na swiecie, o ktore Chrum jest gotowa wszczac awanture. Inny pies moze jej zabrac z ryja pileczke, patyczek, a nawet swinskie ucho- i nic. Ale niech no sie zblizy do frisbee... bedzie dym. Szkoda, ze nie mam fot znad morza, gdzie Chrum wymyslila sobie, ze zapiaszczone frisbee trzeba umyc w morzu, coby w zebach nie trzeszczalo. Co sie frisbee obkleilo piaskiem, zanosila je do wody i upuszczala, a potem nurkowala calym lbem i wylawiala. A jak upuscila je za gleboko i nie dawala rady wylowic, to byl placz straszliwy i pancia musiala podwijac spodenki i wlazic w Sopockie glonowisko w poszukiwaniu zabawki. :lol: Bo pancia jest dobra i pieska kocha. :evilbat: Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :lol: :lol: oj kocha kocha :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 dag ty to jestes kochajacy pancio ja mialem te same hisotie z moja zolza i free... tez nie oda tej zabawki nikomu ale ostanio zjadla free... i lipa tragedia :( nie ma czym sie bawic hahha Quote
asher Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dag, alez ja się domyślam, że frisbee szpecjalne! Czy to aby nie jest to o nazwie Dog'o'cośtam? 8) Quote
agabass Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 niezłe fotosony a ta fotka rewelka http://img.photobucket.com/albums/v142/dagdag/Chruma/chrum_na_plazy.jpg Quote
Dag Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 asher napisał(a):Dag, alez ja się domyślam, że frisbee szpecjalne! Czy to aby nie jest to o nazwie Dog'o'cośtam? 8) Niet. To jest frisbee firmy Trixie, szpecjalne z "grzybkiem", coby na plasko nie upadalo i zeby psu bylo je latwiej podnosic z gleby. Niestety Chruma nie docenia "grzybka" i odgryza go w pierwszej kolenosci. Namierzylam to cudo na Karusku, ale strasznie tam drogie (ze 36pln chyba ostatnio), a w jednym mini sklepiku dla zwierzow znalazlam takie samo za 19pln, w dugim za 26pln. Do zestawu spacerowego zaprowadzilam sobie jeszcze zimowa rekawiczke, bo frisbee wraca do mnie zaplute, ublocone, ufaflone itd, a zadziorki od Chruminych zebow ranily mi lapki. I teraz jest suuuper! I Chrum schudla prawie 4 kg w niecale 2 miesiace :evilbat: Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Myśmy mieli podobne, z takiego specjalnego plastiku i też z grzybkiem. Niestety pierwsze się obraziło i uciekło w nieznanym kierunku, a drugie zostało pożarte :roll: Następnego nie kupowałam, bo moje burki już za stare na takie harce :wink: Quote
Recommended Posts