Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Mlecyk??

Nie... mamusine roze i ta fota byla dowodem w rodzinnej sprawie sadowej, ze to jednak ona mamusi te roze zezarla :evilbat:

Agga napisał(a):

A to BYLO frisbee...

kazde tak konczy po mniej-wiecej miesiacu. :evilbat:

Aggus- dziekuje Ci strasznie za galerie Chrumy i obiecuje dorwac i pogryzc po kostkach za komentarze :evilbat:

Pika- chlij. :drinking:

Posted

Dag napisał(a):
Agga napisał(a):
Mlecyk??

Nie... mamusine roze i ta fota byla dowodem w rodzinnej sprawie sadowej, ze to jednak ona mamusi te roze zezarla :evilbat:

Agga napisał(a):

A to BYLO frisbee...

Aggus- dziekuje Ci strasznie za galerie Chrumy i obiecuje dorwac i pogryzc po kostkach za komentarze :evilbat:

Pika- chlij. :drinking:

hhaha nie tylko nie po kostach :d ;)
hahah tak agga bardzo pomocna jest :D

Posted

Dag napisał(a):

yyyy ale za co? Ja być przeca grzeczna dziewczynka :o :lol:

XXL napisał:
hhaha nie tylko nie po kostach :d
hahah tak agga bardzo pomocna jest

A po czym jeszcze ??? :o
Bo lubie pomagać i lubie jak inni się cieszą...
Wiec jak cos to zawsze do usług...

Posted

Dag napisał(a):
Agga napisał(a):

A to BYLO frisbee...

No i gdzie ten osławiony trzytonowy nacisk szczęki??? Daga, czy ty aby na pewno masz bulowatego??? No bo żeby urodzony morderca potrzebował miesiąca, żeby uporać się z głupim frisbee??? :roll: Phi, moje poniemieckie to by się w kilka dni z takim kawałkiem plastiku uwinęły 8) :wink:

Posted

Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock:

Posted

asher napisał(a):
Taaa, bajka :roll: Ja się teraz zastanawiam - jeśli bulowate maja trzy tony i potrzebują miesiąca na rozzgryzienie frisbee, co moje łowcarki robią w kilka dni, to ile mają nacisku w szczękach moje psy??? :smhair2: Ja wiem, że w ich "rodowodach" moga byc różni przodkowie, ale żeby prasa hydrauliczna??? :shock:

hahha ja przeczytalem o prasie hydraulicznei prawie sie poplakalem ze smiechu hahah :d
ale kto to tam wie :D :lol: nie mozna tego wykluczyc :D

Posted

XXL napisał(a):
asher napisał(a):

hahha ja przeczytalem o prasie hydraulicznei prawie sie poplakalem ze smiechu hahah :d
aż z wrażenia ślinki nie mogłam przełknąć :o
Agga , uderz do Dag o nowe fotki bo jakoś pusto w galerii :wink: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
XXL napisał(a):
asher napisał(a):

taktak udez tylko nie mocno bo jeszcze bendzie knockout i bendzie lipa a nie fotki :D

Posted

XXL napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
XXL napisał(a):
asher napisał(a):

taktak udez tylko nie mocno bo jeszcze bendzie knockout i bendzie lipa a nie fotki :D
no nie kazałam bić :-? :lol: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Dag napisał(a):
Agga napisał(a):

A to BYLO frisbee...

No i gdzie ten osławiony trzytonowy nacisk szczęki??? Daga, czy ty aby na pewno masz bulowatego??? No bo żeby urodzony morderca potrzebował miesiąca, żeby uporać się z głupim frisbee??? :roll: Phi, moje poniemieckie to by się w kilka dni z takim kawałkiem plastiku uwinęły 8) :wink:

Bo to frisbee jest SZPECJALNE!!! Dlugo zajelo nam wyselekcjonowanie tego jednego wlasciwego (a ile kasy ja na te eksperymenty stracilam... oj...). To jedno wytrzymuje miesiac. No i do tego jeszcze pilnuje gadziny, coby nie szamala za bardzo frisbee, kiedy mi je przynosi.
Jak nie upilnuje, to po chwili wyglada tak, jak na focie z gornego linka. :evilbat:

A jak juz je wszamie, to musze tuptac do sklepu po nastepne i to szybciutko, bo jest tragedia, placz i foch straszliwy.
Frisbee jest najwazniejsze.
Ostatnio znajomi wciskali Chrumie kielbase do pyska (tak pod fafle, do srodka jamy gebowej), a ona tylko gapila sie na frisbee i kielbachy nie zezarla.
A ona jak na staffika przystalo, zawsze jest niedozywiona :lol: .

I frisbee jest jedyna rzecza na swiecie, o ktore Chrum jest gotowa wszczac awanture. Inny pies moze jej zabrac z ryja pileczke, patyczek, a nawet swinskie ucho- i nic. Ale niech no sie zblizy do frisbee... bedzie dym.

Szkoda, ze nie mam fot znad morza, gdzie Chrum wymyslila sobie, ze zapiaszczone frisbee trzeba umyc w morzu, coby w zebach nie trzeszczalo. Co sie frisbee obkleilo piaskiem, zanosila je do wody i upuszczala, a potem nurkowala calym lbem i wylawiala. A jak upuscila je za gleboko i nie dawala rady wylowic, to byl placz straszliwy i pancia musiala podwijac spodenki i wlazic w Sopockie glonowisko w poszukiwaniu zabawki. :lol:

Bo pancia jest dobra i pieska kocha. :evilbat:

Posted

dag ty to jestes kochajacy pancio ja mialem te same hisotie z moja zolza i free... tez nie oda tej zabawki nikomu ale ostanio zjadla free... i lipa tragedia :( nie ma czym sie bawic hahha

Posted

asher napisał(a):
Dag, alez ja się domyślam, że frisbee szpecjalne! Czy to aby nie jest to o nazwie Dog'o'cośtam? 8)

Niet.
To jest frisbee firmy Trixie, szpecjalne z "grzybkiem", coby na plasko nie upadalo i zeby psu bylo je latwiej podnosic z gleby. Niestety Chruma nie docenia "grzybka" i odgryza go w pierwszej kolenosci.
Namierzylam to cudo na Karusku, ale strasznie tam drogie (ze 36pln chyba ostatnio), a w jednym mini sklepiku dla zwierzow znalazlam takie samo za 19pln, w dugim za 26pln.

Do zestawu spacerowego zaprowadzilam sobie jeszcze zimowa rekawiczke, bo frisbee wraca do mnie zaplute, ublocone, ufaflone itd, a zadziorki od Chruminych zebow ranily mi lapki.

I teraz jest suuuper!

I Chrum schudla prawie 4 kg w niecale 2 miesiace :evilbat:

Posted

Myśmy mieli podobne, z takiego specjalnego plastiku i też z grzybkiem. Niestety pierwsze się obraziło i uciekło w nieznanym kierunku, a drugie zostało pożarte :roll: Następnego nie kupowałam, bo moje burki już za stare na takie harce :wink: