Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Jak mogę przejrzeć wszystkie swoje posty?
W offie nie znalazłam , żadnych swoich tekstów mówiących , że chciałam komuś za coś dokopać. Przejrzę więc wszystkie swoje wypowiedzi . Tylko jak to zrobić ?

Na tym forum nie ma opcji obejżenia wszystkich swoich postów, jedynie możesz klinkąć na "Zobacz swoje posty" (-->to jest na sronie głownej po prawej stronie u góry) ale tam się tylko wyświetlaja tematy w których brałas udział, niestety na tym forum nie ma tkaiej opcji do wglądu swoich postów.

Posted

hmm jest taka mozliwosc :)

Na stronie gdzie jest jakis Twoj post, kliknij na swoja nazwe uzytkownika nad awatarem. i tam jest cos w ten desen " Pokaz wszystkie posty uzytkownika" Czy jakoas tak.

Posted

elzbietarusos była kiedys rozmowa, że jak dziewczyny (nie pamiętam dokładnie juz które) nie przestaną sie sprzeczać w sprawie kundelków z Viris to im dokopiesz bo to strasznie fajna dziewczyna :roll: tylko nie pamietam w jakim to bylo temacie...

Posted

Czytałam ostatnio parę razy regulamin forum, aby w przyszłości nie popełnić żadnej gafy i jestam powiedziane m.in., że zabronione jest spanowanie i do tej pory nie wiem co to znaczy. Może ktoś będzie mógł mi to wyjaśnić

Posted

spamowanie to wysyłanie maila do dużej liczby użytkowników naraz. Najczęściej jest to reklama swojej strony. Na forum występuje to jako wysyłanie kilka razy tego samego posta z tą samą treścią

Posted

anutka napisał(a):
spamowanie to wysyłanie maila do dużej liczby użytkowników naraz. Najczęściej jest to reklama swojej strony. Na forum występuje to jako wysyłanie kilka razy tego samego posta z tą samą treścią
Dziękuję Anutko, ale tu niektórzy narzekaja, że im się posty dwa razy wysyłają bez ich wiedzy i pomimo tego, że sobie nie życzyli

Posted

anutka napisał(a):
Tu nie chodzi o dublujące się posty, ale o te wysyłanie kilkanaście razy w różnych tematach :)
To nawet nie wiedziałam, że ten sam post można umieszczać w kilku tematach. A jak np mona przesłaćc cytat do innego tematu, bo widziałam, że niektórzy tak robią????????

Posted

Po prostu naciskasz cytuj i kopiujesz treść, która się pojawia na stronie. Czyli wszystko ze znacznikami

Potem po prostu wchodzisz w inny temat i tam w odpowiedzi wklejasz ten cytat

Posted

anutka napisał(a):
Po prostu naciskasz cytuj i kopiujesz treść, która się pojawia na stronie. Czyli wszystko ze znacznikami

Dziękuję Anutko. chyba już wiem

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):

Dziękuję Anutko. chyba już wiem
Tylko jak wejdę na inny temat i naciskam odpowiedż to pojawia mi się wyłącznie pusta ramka i nic się nie wkleja

Posted

Chyba w zbyt dużym skrócie zaczęłam Ci to tłumaczyć :)
Zaczne od początku:
Naciskasz cytuj i otwiera Ci się strona z kodem. Cały zaznaczasz i klikasz ctrl i c. Nastepnie otwierasz temat, który Cię interesuje, naciskasz odpowiedz i tam wklejasz skopiowaną treść(ctrl i v)
Powodzenia :)

Posted

anutka napisał(a):
Chyba w zbyt dużym skrócie zaczęłam Ci to tłumaczyć :)
Zaczne od początku:
Naciskasz cytuj i otwiera Ci się strona z kodem. Cały zaznaczasz i klikasz ctrl i c. Nastepnie otwierasz temat, który Cię interesuje, naciskasz odpowiedz i tam wklejasz skopiowaną treść(ctrl i v)
Powodzenia :)
Anutko jeszcze za duży skrót, a więc naciskam cytuji wyskakuje mi ramka z całym postem, za kwadratowym nawiasem stawiam kursos i klikam, czy tak a nastę pnie to v[ wystukuję na klawiaturze, czy biorę z górnej pólki, a następnie to[b]odpowiedz[b]tż wysukuję na klawiaturze, czy nie?

Posted

dobrze to jeszcze dokładniej.
Klikasz cytuj i pojawia Ci się ramka z kodem

Zaznaczasz kursor na tekst i naciskasz ctrl i a i od razu crtl i c.
Następnie zamykasz ten temat i wybierasz inny, w którym chcesz wkleić cytat. Tam wybierasz odpowiedz i w okienku, który się otworzy naciskasz ctrl i v
Powinien pojawić Ci się cały tamten kod.
Jeszcze raz życze powodzenia :)

Posted

Viris napisał(a):
Draczyn : Daj kilka linkow zdjec ktore chcesz w paseczku. Ja je tak pozmniejszam zeby sie w paseczku zmiescily.
Mnie ię wydaje, że lepiej będzie jak byś sama dobrała bo to trzeba przymierzyć czy będą do siebie pasowaly

Posted

misiaczek napisał(a):
A mi się lepiej podoba jedna fotka :D .
Do jednaj fotki mogę zawsze wrócić, jak mi się znudzi paseczek, a te paseczki mi sie zawsze podobały. Poiedzcie mi tylko proszę, czy dobrze rozumuję aby to wkleić w podpis