brosse0606 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 misiaczek wyslalam ci na priv prosbe o pomoc ze zdjeciem ale jak widac juz nie potrzeba ale dziekuje za propozycje :* udalo mi sie!!!! no to patrzcie teraz na moja psiurke kochana :):loveu: PS: jak komus przeszkadzaja poprzednie posty z probami wpisania zdjecia to mozna je usunac :) Quote
misiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Chyba równocześnie wstawiałyśmy ;).Bo jak ja wstawiałam to jeszcze nie było.Grunt,ze już widać.Psiurka śliczniusia :loveu:. Quote
brosse0606 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 teraz zamiast zdjecia mam link do zdjecia.... a przeciez jest zmniejszone jak trzeba... ja pikole musze wszamac cos pysznego bo mi cisnienie podnioslo.... Quote
misiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 brosse0606 napisał(a):teraz zamiast zdjecia mam link do zdjecia.... a przeciez jest zmniejszone jak trzeba... ja pikole musze wszamac cos pysznego bo mi cisnienie podnioslo....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dogo występuje jakiś błąd i niektórym avatary znikają i pojawiają od nowa. Quote
Recommended Posts