Marta Chmielewska Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Dag, ty nie widziałaś chyba co się dzieje na grzywaczach :evil_lol: :diabloti: Lepiej niż w sejmie :evil_lol: Ale faktycznie nie ma się z kim pokłócić na bullowatych... Quote
iskierka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Na forum jestem od niedawna i nie wiedziałam że można się tu rozerwać. Wię polecacie zaprzęgowe i grzywacze, jak znajdę chwilę to chętnie tam zaglądnę.:cool3: A to prawda że od nas bije miłością na milę. Przy komunikacie terriry typu bull powinny być wielkie serducha.:lol: Też uważam że stafiki są najkochańsze na świecie, napewno nie bałabym się zostawić ze soimi dziecka. Takich przytulanek świat nie widział!:loveu: Gorące pozdrowienia i buziaczki dla Waszych stafików! Na wrocławskiej wystawie wycałowałam i wymiziałam większość obecnych tam staforów.:evil_lol: Właściciele też niczego sobie. Quote
juliadc Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 od 8 miesiecy mam stafika coś niesamowitego jest najwspanialszy na świecie szczególnie kiedy śpi:) Quote
Vectra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 melduje że od 2 dni jestem najszcześliwszym posiadaczem małego fafika :loveu: czytałam wszytskie topiki na temat staffików z zapartym tchem i teraz wiem że to co pisaliście na temat tej rasy to prawda ;) jeszcze nie miałam psa który gada jak kosmita .:evil_lol: Quote
_dingo_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Vectra napisał(a):jeszcze nie miałam psa który gada jak kosmita .:evil_lol: O, to gratuluję :D A ty z nim pogadać próbowałaś ? :evil_lol: Mój opowiada wtedy jak najęty, on tak by mógł godzinami. A jaki przy tym zadowolony i zaangażowany... Tylko dobrze że sąsiedzi tego nie widzą, bo by pomyśleli że mi odbiło ... :p Ciekawiej to chyba tylko ten śpiewający pies z nowej gwinei opowiada :D Quote
Vectra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 moja pitbullka z nami gada ,ale Franek przebija ją na maxa.Ma taki śmieszny głosik :evil_lol: jak się obudzi i chce wyjść z klatki to woła " O oo" jak chcemy go olać ;) to zaczyna wydawać z siebie inne ciekawe dzwięki. "ojojojojojojo" "obruuuuuu o gruuuuuu" i inne nie da się nawet ich naśladować , normalnie komedia :evil_lol: napewno nie są to dzwięki typowo psie ;) ale boskie. No i chrapie jak najęty - a ma 8 tygodni. straszliwie gryzie i umie robić miny niewiniątka jak widzi że przegina z torturami :evil_lol: Najbiedniejsza jest moja pitbullka bo on chce ją ssać ,a że ma małe cycochy to się na nią denerwuje wtedy też gada i mlaska i oczywiście gryzie. Quote
Recommended Posts