Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / hahahah zakare ze myslisz o ciachach tylko to nic :Pale od faworków się nie wykręcisz :evil: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='LAZY']No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / hahahah zakare ze myslisz o ciachach tylko to nic :Pale od faworków się nie wykręcisz :evil: napewno ? 8) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY']No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / hahahah zakare ze myslisz o ciachach tylko to nic :Pale od faworków się nie wykręcisz :evil: napewno ? 8)bo babcie i pra babcie na ciebie naślę :evil: Ale niedobry dziadek , słodyczy wnuczce żałuje :evil: :cry: :cry: :cry: Quote
Agga Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Jak ja bym tu kurna modem była....byłby porzadki... :lol: :evilbat: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY']No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / hahahah zakare ze myslisz o ciachach tylko to nic :Pale od faworków się nie wykręcisz :evil: napewno ? 8)bo babcie i pra babcie na ciebie naślę :evil: Ale niedobry dziadek , słodyczy wnuczce żałuje :evil: :cry: :cry: :cry: ok to naklonilas mnie :P a tak wogule to ok nom zgadzam sie na faworki :P Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY']No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / hahahah zakare ze myslisz o ciachach tylko to nic :Pale od faworków się nie wykręcisz :evil: napewno ? 8)bo babcie i pra babcie na ciebie naślę :evil: Ale niedobry dziadek , słodyczy wnuczce żałuje :evil: :cry: :cry: :cry: ok to naklonilas mnie :P a tak wogule to ok nom zgadzam sie na faworki :Pwymiękłeś :lol: Dziękuję prababciu :calus: A może dałbyś chociaż ze 2 fotki :roll: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):a jakie fotki chcesz ?mnie tam jedno ale Evelina może mieć za złe nasze gadulstwo :wink: :lol: a jak fotki to Zichereczki 8) Quote
XXL Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):a jakie fotki chcesz ?mnie tam jedno ale Evelina może mieć za złe nasze gadulstwo :wink: :lol: a jak fotki to Zichereczki 8) ok jak tylko lazy przybendzie to napewno wkleij fotki :D Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='LAZY']Prosze... będziecie domek budować , bo widzę że już są fundamenty :wink: Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Zadna koparka tylko rasowy ON w akcji! :evilbat: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Agrafka jak bombka na choinkę :lol: a Lazy tak w cieniu gwiazdeczki 8) Quote
XXL Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 super a gdzie fotki ! :) my chcemy fotki :D Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: Quote
XXL Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 mrowka napisał(a)::o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: mrowka heh :P :) :lol: :wink: tak wiem strong man :P Quote
Patka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 No tak całe 15 kg waga ciężka :lol: świetne filmiki - pchła zagryza :lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 XXL napisał(a):mrowka napisał(a)::o :o :o Elmo jakiś Ty silny!! :o :o :o :evilbat: 0X :lol: A Agrafka ś liczny wisielec :o :lilangel: mrowka heh :P :) :lol: :wink: tak wiem strong man :Pspróbuj z Ozzulcem :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts