Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 oj chyba musze ograniczyuć wejscia na tą stronę, bo sie "zastafikuję" na amen... :D :wink: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):asiunia :) oj napewno jakos sie odplace sylwia lubi slodkie :)masz na myśli ciężarówkę faworków :wink: :lol: hahah nie ograniczaimy sie do faworkow zawsze mozna wymslic jakies inne lakocie :D (ciasta) albo cos innego :) :lol: :wink:a jakie są jeszcze propozycje tych łakoci :-? Patka łatwo się zastaffikować gorzej w drugą stronę :wink: :lol: Quote
XXL Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):asiunia :) oj napewno jakos sie odplace sylwia lubi slodkie :)masz na myśli ciężarówkę faworków :wink: :lol: hahah nie ograniczaimy sie do faworkow zawsze mozna wymslic jakies inne lakocie :D (ciasta) albo cos innego :) :lol: :wink:a jakie są jeszcze propozycje tych łakoci :-? Patka łatwo się zastaffikować gorzej w drugą stronę :wink: :lol: hm drugie to juz slodka tajemnica ale tez zwiozane z wyrzerka :) Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):asiunia :) oj napewno jakos sie odplace sylwia lubi slodkie :)masz na myśli ciężarówkę faworków :wink: :lol: hahah nie ograniczaimy sie do faworkow zawsze mozna wymslic jakies inne lakocie :D (ciasta) albo cos innego :) :lol: :wink:a jakie są jeszcze propozycje tych łakoci :-? Patka łatwo się zastaffikować gorzej w drugą stronę :wink: :lol: hm drugie to juz slodka tajemnica ale tez zwiozane z wyrzerka :)cholender dlaczego do Szczecina tak daleko :-? / ja lubię słodycze :oops: a faworki mam obiecane :angel: / Quote
LAZY Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 W ten oto sposób Agraweczka próbuje odebrac kijek Tekili:) Tomek za ten filmik i dwa kolejne na Lazy temacie naleza mi sie te pyszne donaty! :lol: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):W ten oto sposób Agraweczka próbuje odebrac kijek Tekili:) Tomek za ten filmik i dwa kolejne na Lazy temacie naleza mi sie te pyszne donaty! :lol: haha moze dzis po zajenciach na stadionie otszymasz zaplate oile matulka zrobila cos slodkiego do szamania ale biorac pod uwage ze jest niedzila to napewno jest cos smacznego (slodkiego) ;D Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 ja się tak nie bawie....ja nie moge otworzyc tych filmików... :evilbat: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Agrafka jest fastastyczna , kokietka , a Teki nieugięty :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 bywa i tak :) zato labradory ja uwielbaja :P haha Quote
XXL Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Czekamy na następne sesyjki 8) alu dobra wiadomosc nie bendziesz musial czekac dlug ;) bo do jutra zaladwie :P :lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Czekamy na następne sesyjki 8) alu dobra wiadomosc nie bendziesz musial czekac dlug ;) bo do jutra zaladwie :P :lol:to cieszy :wink: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Czekamy na następne sesyjki 8) alu dobra wiadomosc nie bendziesz musial czekac dlug ;) bo do jutra zaladwie :P :lol: Następny kłamca!!! Kto załatwi? Kto załatwi??? :evilbat: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Czekamy na następne sesyjki 8) alu dobra wiadomosc nie bendziesz musial czekac dlug ;) bo do jutra zaladwie :P :lol: Następny kłamca!!! Kto załatwi? Kto załatwi??? :evilbat: haha przeciesz nie ja tylko ciocia lazy haha :) bo ja tu tylko wpadam a ty z sylwia jestescie adminami tej galeri haha :) Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 XXL napisał(a):LAZY napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Czekamy na następne sesyjki 8) alu dobra wiadomosc nie bendziesz musial czekac dlug ;) bo do jutra zaladwie :P :lol: Następny kłamca!!! Kto załatwi? Kto załatwi??? :evilbat: haha przeciesz nie ja tylko ciocia lazy haha :) bo ja tu tylko wpadam a ty z sylwia jestescie adminami tej galeri haha :) :roflt: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):LAZY napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Czekamy na następne sesyjki 8) alu dobra wiadomosc nie bendziesz musial czekac dlug ;) bo do jutra zaladwie :P :lol: Następny kłamca!!! Kto załatwi? Kto załatwi??? :evilbat: haha przeciesz nie ja tylko ciocia lazy haha :) bo ja tu tylko wpadam a ty z sylwia jestescie adminami tej galeri haha :) :roflt: :lol: :lol: :lol: :lol: nom tak cala prawda jest taka :) ja tu jestem przejazdem :) Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat: hura dzieli nas ciemna uliczka :) bende pamietac o twoich grozbach jak bende ci ciacho wreczac :P hhahahhah :P :lol: :angel: 8) Quote
sylwiaskalska Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Filmik rzeczywiście jest fajny :) Agrafka ta kobitka to umie przekonywać ;) 8) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 LAZY napisał(a):No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / Quote
XXL Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):No! Dobrze, ze sie poprawiles, bo mieszkasz niedaleko i mólgbys stac sie moja dzisiejsza ofiara! :evilbat:Lazy , nie wolno grozić :-? :lol: :lol: lazy mi nie grozi ;) bo wtedy by cicha nie dostala :) :lol:rany nie widzisz że ja cię bronię 8) / ile ciasteczek dostanę :roll: / hahahah zakare ze myslisz o ciachach tylko to nic :P Quote
Recommended Posts