agabass Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 agabass napisał(a):super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: Quote
XXL Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: hahah tak tak :) Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: hahah tak tak :)no bo co można z takiej małej Zicherki :lol: wytrzachać Quote
XXL Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: hahah tak tak :)no bo co można z takiej małej Zicherki :lol: wytrzachać to stary indianski zwyczai wytrzosania demonow :P :D Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: hahah tak tak :)no bo co można z takiej małej Zicherki :lol: wytrzachać to stary indianski zwyczai wytrzosania demonow :P :D no tak ciałko małe Demon wielki :lol: Quote
XXL Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='agabass']super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: hahah tak tak :)no bo co można z takiej małej Zicherki :lol: wytrzachać to stary indianski zwyczai wytrzosania demonow :P :D no tak ciałko małe Demon wielki :lol: widze ze jak bys tam byla... Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']super fotki a i prośba prosze nie machać tak niemiłosiernie psem mordercą :lol:on z niej wytrzącha agresję :wink: :lol: hahah tak tak :)no bo co można z takiej małej Zicherki :lol: wytrzachać to stary indianski zwyczai wytrzosania demonow :P :D no tak ciałko małe Demon wielki :lol: widze ze jak bys tam byla...mam zdolność teleportacji 8) :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 a jak tam jedenastka marzen ? widze ze ozzy trenuie agrafka trenuie tez gre w obronie itd ;p Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 XXL napisał(a):a jak tam jedenastka marzen ? widze ze ozzy trenuie agrafka trenuie tez gre w obronie itd ;pmoże meczyk jakiś w przyszłym roku latem :wink: :lol: Quote
Alka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 sylwiaskalska napisał(a): Z piłeczką I tak by cały czas no, no , Agrafka to świetny piłkarz.Widać ,że noszenie piłki w pysku opanowała do perfekcji. :wink: :D Quote
XXL Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alka napisał(a):sylwiaskalska napisał(a): Z piłeczką I tak by cały czas no, no , Agrafka to świetny piłkarz.Widać ,że noszenie piłki w pysku opanowała do perfekcji. :wink: :D ;] o tak psinka trenuie pelna para :) daje z siebie wszystko a nowe fotki bende miec jak albo spotkam sie z dziewczynami :) (lazy,sylwia) albo jak znade program do SE K508i to wtedy bende fotki do dzien :) Quote
sylwiaskalska Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Może to sie przyda http://www.orca.mila.edu.pl/~s_nagraba/theme.htm Quote
sylwiaskalska Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Znalazłam filmik z Agrafka kiedys nagrałam tylko nie wiem jak tu wstawic :( 10 minut później :) Juz wiem jak wstawiać tylko kurcze mam za długi filmik czyli za duza pojemnośc) jak uda mi sie go skrócic to wstawie :) Quote
asiunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Hej!! Sylwia, waszka ostatnio wstawiała filmik z Bolutkiem wiec moze podpowie jak to zrobic :wink: Quote
sylwiaskalska Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Filmik ma jednak za duza pojemnosc ale wstawiam jeszcze znalezione zdjecia :) Quote
asiunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Hej!! Boskie :angel: :angel: :angel: ojj Tomus Tomus chyba sie dziewczyną nie wypłacisz 8) Quote
sylwiaskalska Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Sylwia, waszka ostatnio wstawiała filmik z Bolutkiem wiec moze podpowie jak to zrobic :wink: Ja wiem juz jak sie to robi :) tylko tam filmik może może miec pojemnosć 20 MB a ja mam 28 MB i nie wchodzi mi :-? A tu jest ta stronka co mozna wgrywać filmiki. no chyba że ktoś ma inną stronkę Quote
XXL Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 asiunia :) oj napewno jakos sie odplace sylwia lubi slodkie :) Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 XXL napisał(a):asiunia :) oj napewno jakos sie odplace sylwia lubi slodkie :)masz na myśli ciężarówkę faworków :wink: :lol: Quote
Alka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 fajne foty! :D Agrafka jest śliczna! :loveu: Może jeszcze jakieś fotki się znajdą? :roll: Quote
XXL Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):asiunia :) oj napewno jakos sie odplace sylwia lubi slodkie :)masz na myśli ciężarówkę faworków :wink: :lol: hahah nie ograniczaimy sie do faworkow zawsze mozna wymslic jakies inne lakocie :D (ciasta) albo cos innego :) :lol: :wink: Quote
asiunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Alka napisał(a):fajne foty! :D Agrafka jest śliczna! :loveu: Może jeszcze jakieś fotki się znajdą? :roll: Hej!! Popieram :D Quote
Recommended Posts