asher Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Buuu wcześniej nie chciały się pokazać, a teraz nie chcą się powiększyć :( Ja mam -4,25 w każdym oku, nic nie widzę :placz: Quote
sylwiaskalska Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 dobra to ja je wgram bo cosik pan Tomeczek nie umie hi hi . Wogóle Asher twoje Boorki są rewelka :) Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 :roll: oj widać , widać 8) ale ja tak nie umiem :oops: :wink: Quote
ewelinabuck Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 super zdjecia agrafka chyba jak zazwyczaj chlopcow opetuje sobie wokol ogonka ,,, ojj biednu teki :lol: Quote
Agga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Super te zdjecia ze spacerku... Teki taki napalony na agraweczke :o Quote
asher Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Hahaha, jaki zawodnik :o :roflt: XXL, mam wrazenie, że jesteś rozpieszczany :evilbat: Quote
XXL Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 asher napisał(a):Hahaha, jaki zawodnik :o :roflt: XXL, mam wrazenie, że jesteś rozpieszczany :evilbat: hahah :evilbat: tak tak ten na foce to ja buhahah nie ok koniec konkursiku maly ma na imie seba i mial wtedy prawie dwa latka hahha hardcorowiec ;) Quote
asiunia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hej!! Łiii ile superowych fotek!! :angel: Wiecej!!!!!!!! Quote
XXL Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Łiii ile superowych fotek!! :angel: Wiecej!!!!!!!! z wieksza iloscia bendzie gorzej :/ Quote
XXL Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Ten pies coras lepej znosi pozowanie sami ocencie :D Grożna mina! trenig psa mordercy :D Skacz! (to skacze trenig HJ) Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 wow :o latająca Agrafka :wink: :lol: super Quote
LAZY Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 :o Przecieram oczy i nie wierze!! Tomek sam wstawil zdjecia...(fakt, ze zywcem ze spotkan :wink: ale liczą sie chęci...) Quote
sylwiaskalska Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Agga napisał(a):Super te zdjecia ze spacerku... Teki taki napalony na agraweczke :o Agga Teki jest zawsze napalony taki jakiś kochliwy ten chłopak ;) - ale Agrafka go ładnie podkręca hi hi Quote
XXL Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wow :o latająca Agrafka :wink: :lol: super hahah na ostanich spotkaniach ten pies nawet nam spiewal kiedy czekalismy na lazy z sylwia wienc dont wory latam biegam gadam to jej moto :P :D Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow :o latająca Agrafka :wink: :lol: super hahah na ostanich spotkaniach ten pies nawet nam spiewal kiedy czekalismy na lazy z sylwia wienc dont wory latam biegam gadam to jej moto :P :D :wink: czyli pełny serwis 8) :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 To ja wklejam jeszcze pare zdjątek ze spotkania. szczególne podziękowania dla Paulinki która jest autorem zdjęć :) Z nową koleżanką Agrafka była bardzo żywiołowa Z piłeczką I tak by cały czas Mała pchełka Quote
LAZY Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 XXL napisał(a):hahah thx sylwia :) Znowu ci sie udało :wink: Quote
Patka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 jaki ona ma uroczy :"rrójkącik" na karczku mniam :eating: a mała czekoladowa koleżanka przypadął jej do gustu ;) fotki jak zawsze świetne aż chcialoby się tam z Wami być :D Quote
LAZY Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Patka napisał(a):jaki ona ma uroczy :"rrójkącik" na karczku mniam :eating: a mała czekoladowa koleżanka przypadął jej do gustu ;) fotki jak zawsze świetne aż chcialoby się tam z Wami być :D ZAPRASZAMY!!! Quote
XXL Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 LAZY napisał(a):Patka napisał(a):jaki ona ma uroczy :"rrójkącik" na karczku mniam :eating: a mała czekoladowa koleżanka przypadął jej do gustu ;) fotki jak zawsze świetne aż chcialoby się tam z Wami być :D ZAPRASZAMY!!! tak tak moj pies morderca lubi wszystko co moze stac sie obiadem a tak na serio byla bardzo spokoina i niezwracala wiekszei uwagi na maluszka :) Quote
Patka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 moja ukochana kuzynka z córką mieszkają w Szczecinie, ale to tak daleko nie mogę sie wybrać ... buuu ... zostaje mi oglądanie :D Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Patka napisał(a):moja ukochana kuzynka z córką mieszkają w Szczecinie, ale to tak daleko nie mogę sie wybrać ... buuu ... zostaje mi oglądanie :D uuuuuuuuu strasznie daleko :lol: :lol: :lol: to niba ja mam do Torunia bliżej :roll: :wink: Agrafa jest super i towarzystwo ma extra :wink: Quote
Recommended Posts