Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, jaki zawodnik :o :roflt:

XXL, mam wrazenie, że jesteś rozpieszczany :evilbat:

hahah :evilbat: tak tak ten na foce to ja buhahah nie ok koniec konkursiku maly ma na imie seba i mial wtedy prawie dwa latka hahha hardcorowiec ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
wow :o latająca Agrafka :wink: :lol: super

hahah na ostanich spotkaniach ten pies nawet nam spiewal kiedy czekalismy na lazy z sylwia wienc dont wory latam biegam gadam to jej moto :P :D

Posted

XXL napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
wow :o latająca Agrafka :wink: :lol: super

hahah na ostanich spotkaniach ten pies nawet nam spiewal kiedy czekalismy na lazy z sylwia wienc dont wory latam biegam gadam to jej moto :P :D
:wink: czyli pełny serwis 8) :lol: :lol:

Posted

To ja wklejam jeszcze pare zdjątek ze spotkania. szczególne podziękowania dla Paulinki która jest autorem zdjęć :)

Z nową koleżanką

Agrafka była bardzo żywiołowa

Z piłeczką

I tak by cały czas

Mała pchełka

Posted

jaki ona ma uroczy :"rrójkącik" na karczku mniam :eating: a mała czekoladowa koleżanka przypadął jej do gustu ;) fotki jak zawsze świetne aż chcialoby się tam z Wami być :D

Posted

Patka napisał(a):
jaki ona ma uroczy :"rrójkącik" na karczku mniam :eating: a mała czekoladowa koleżanka przypadął jej do gustu ;) fotki jak zawsze świetne aż chcialoby się tam z Wami być :D

ZAPRASZAMY!!!

Posted

LAZY napisał(a):
Patka napisał(a):

ZAPRASZAMY!!!

tak tak moj pies morderca lubi wszystko co moze stac sie obiadem a tak na serio byla bardzo spokoina i niezwracala wiekszei uwagi na maluszka :)

Posted

Patka napisał(a):
moja ukochana kuzynka z córką mieszkają w Szczecinie, ale to tak daleko nie mogę sie wybrać ... buuu ... zostaje mi oglądanie :D
uuuuuuuuu strasznie daleko :lol: :lol: :lol: to niba ja mam do Torunia bliżej :roll: :wink:
Agrafa jest super i towarzystwo ma extra :wink: