XXL Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Diana14 napisał(a):Ohh nie moge się napatrzeć :lol: Ale Ci ją ktoś ślicznie ustawił do zdjęcia :P hm nom ciekawe kto ja tam ladnie ustawil bardzo ciekawe bo to nie bylem ja ale jednak stawiam ze to byla jakas osoba obchodzonca w ten dzien urodziny :D i chyba jest wlascicielka vegi diana znasz taka osobe hahahhahhahaha :D pozdrawiam :D :lol: Quote
Basenji Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Wyciągnięta jak struna - wspaniale. Ale język jest bezkonkurencyjny....... zdrówko Quote
XXL Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 hah thx tak jezyk jest niedopobicia :D ;) Quote
Agga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Muaaa :calus: A co tak mało agrafci... :roll: XXL do poprawki....jestem nieusatysfakcjonowana 8) Quote
XXL Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 ala spox bende bende :D ale musz sie z lazy zgadac :D :wink: Quote
Agga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 XXL napisał(a):ala spox bende bende :D ale musz sie z lazy zgadac :D :wink: Lazy Dianka kto jeszcze ? Ten to ma dobrze, jedne mu zrobia foty - drugie mu wstawia :lol: Quote
XXL Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 haha tak tak ja to mam dobrze :D dobrze ze insteje pulc piekna ktora zawsze mozna (wykorzystac) hahaha Quote
sylwiaskalska Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Sorki jak powtórze sie ze zdjęciami ;) Ja widac Agrafka uwielbia piłeczki :) leci ja szalona do nas :) Lekko się zmęczyłam ;) Dwa kreciki ;) No daj ciastko I znowu kreciki O piłeczka Walki psów Quote
BoJa2 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 KRECIKI są najlepsze :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ja tu widzę ciezkie uzależnienie od piłeczki :lol: super fotki popieram kreciki są urocze :D Quote
asiunia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Hej!! Krecikowa seria :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Boska Agraffcia :angel: Quote
XXL Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 haha widze ze sylwia prowadzi ta galerie zamnie fajnie :) Quote
Alicja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 XXL napisał(a):haha widze ze sylwia prowadzi ta galerie zamnie fajnie :) XXL nie za dobrze masz się z tymi dziewczynami 8) Quote
XXL Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):haha widze ze sylwia prowadzi ta galerie zamnie fajnie :) XXL nie za dobrze masz się z tymi dziewczynami 8) czy ja wiem zadobrze miec nigdy nie bende ale tka ja jest tez jest fajnie;) Quote
XXL Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 jutro dam fotki ktorymi moge zeisc z tematu ale napewno bende rownie ciekawe co fotki agrafki pozdro:D ewentualnie jeszcze dzis bo juz po 00:00:D fotki z trenigow oras pokazu w c.h GALAXY podczas akcij Podaruj dziecja slonce "bespieczny sport" buhaha na tym pokazie wybilem bark byl tak bespieczny hhahahahah :) moj brat thomasy;) jeden z kolesi poskladal sie na zyczenie :) emil dobry koles krenci bance juz na pokazie w galaxy :) to ja twisty naj trudniesza figora ktora oczywiscie wyszla tylko w polowie i ladnie bylo slyszac chrupot wybianego barku :) jak znajde reszte to wrzuce Quote
sylwiaskalska Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Tomek za te nasze wklejanie domagam sie smacznych faworków :) Kołnierzyk Agrafki Zaloty Agrfaki I jak tu sie takiej oprzeć :) A może to chodziło o patyk :) No ale ona tak kusi Jak nie Teki to Bafii A ta tylko całusów sie domaga No wiesz Agrafka nawet LAzy nie popusci :oops: :D Quote
sylwiaskalska Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 I jeszcze troche Kto chce ciasteczko ? Tyłeczek Agrafki - Boże co ten Teki robi :oops: :oops: :oops: :oops: Wode tez lubi Agrafka Agrfka wode a Teki :oops: Buteleczka tez sie nie zmarnowała Mój Panek i go bronie Oczywiscie krecika nie moze zabraknąć Krecik lekko sie ubrudził Tajny Agent Agrfka - kto ją znajdzie I jak ją nie kochać Quote
BoJa2 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Agrafka Zalotnica ale krecik i tak najlepszy,nawet brudny :lol: Quote
sylwiaskalska Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 LAZY napisał(a): To jest the besciackie zdjęcie! Nie wspomne że chyba zrobione przez Ciebie :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
XXL Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 sylwia alez oczwyscie ;) ze benda faworki bondz cos podobnego :) dont wory ;D :wink: a to fotki ktore wczesnei niechcialy sie pokac ;p a teras zagadka to byl najmlodszy uczestnik pokazu zgadnicie ile mial lat (miesiecy) ;) linki do duzego rozmiaru http://img82.imageshack.us/my.php?image=pa050179a8ww.jpg http://img88.imageshack.us/my.php?image=pa050213a2xd.jpg http://img88.imageshack.us/my.php?image=pict0011a6vj.jpg a to jest wasze zdanie ile ten male ma lat http://img88.imageshack.us/my.php?image=hpim1725a0ty.jpg Quote
Recommended Posts