XXL Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oj chwała Paulinie :wink: Nieśmiało spytam , czy Reksio przezył :wink: :lol: Fajne fotki psiego komando 8) , a Agrafka to się do wystawy szykuje :roll: tak byc moze w poznaniu bende z nia ... ;D :wink: Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Oj chwała Paulinie :wink: Nieśmiało spytam , czy Reksio przezył :wink: :lol: Fajne fotki psiego komando 8) , a Agrafka to się do wystawy szykuje :roll: tak byc moze w poznaniu bende z nia ... ;D :wink:to człowieki i pies będą tzrymać łapki :wink: Quote
XXL Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Oj chwała Paulinie :wink: Nieśmiało spytam , czy Reksio przezył :wink: :lol: Fajne fotki psiego komando 8) , a Agrafka to się do wystawy szykuje :roll: tak byc moze w poznaniu bende z nia ... ;D :wink:to człowieki i pies będą tzrymać łapki :wink: hahah wlasnie oglondam prosiaczka i przyjaciele ... i stwierdzam ze to bardzo delikatesowa roznica ... bardzo mozliwe ze w poznaniu bende bez pieska a dopier koleina wystawe bende z futszakiem :d i pokazemy sie czlowiekow ocza :D Quote
LAZY Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 To jest spojrzenie mówiące: "Czego chcesz? Ciebie tez mam tak urzadzic?" :evilbat: Quote
XXL Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 hahaha nom byc moze kto ja tam wie :D Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 LAZY napisał(a): To jest spojrzenie mówiące: "Czego chcesz? Ciebie tez mam tak urzadzic?" :evilbat: Spadaj to moja kolacja :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Przytulania Reksia ciąg dalszy... (czyli czas na kolcie ...) Ja mam juz dosyc... zjem cie zjem cie tylko niech mnie pusci!... Dobra! Za długo to trwa1 Trzeba małej pomóc... Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No kurcze czy ten Reksio nie może im sie odgryść 8) :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 UWAGA, UWAGA!!! Dzisiaj na spacerze dogomaniackim z Tomkiem i Sylwia zabawilismy się w ekipę ratujacą i ocalilismy takie żyjątko! Jak widac na zalączonym obrazku jest to zółw wodny. Znależlismy go na drodze rowerowej. Zabralismy wiec go ze sobą, bo żółw wodny i rower to chyba nieciekawe połaczenie. Teraz zółwik jest u Tomka, ale z tego co Tomek mi przed chwilka napisał jego siostrzeniec go wezmie. Więc zółwik juz znalazł nowy doemk! A oto farciarz - żółw czerwonolicy: A tak wyglądalismy jak szlismy parkiem, jeszcze ja z Lazy z boku, Sylwia z dwoma psami i Tomek z zółwiem. Hihi..ludzie sie na nas oglądali, bo mysleli, ze wzięlismy zółwia na spacer, nawet zartowali sobie, zeby mu smycz nalozyc :lol: Quote
XXL Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Malutka a tez potrafi! Odpoczywam... Tak mnie Sylwia ustawia... :lol: No teraz chyba juz lepiej..(chociaz mi wtedy było wygodniej) Język mam na medal! to brozowe na pyszczku to blotko slina+piasek ruwna sie brudna agrafka :D Quote
XXL Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No kurcze czy ten Reksio nie może im sie odgryść 8) :lol: :lol: :lol: nie nie on juz ma w genach role toldiego :D :lol: :wink: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No kurcze czy ten Reksio nie może im sie odgryść 8) :lol: :lol: :lol: nie nie on juz ma w genach role toldiego :D :lol: :wink: o bidulec :wink: :lol: Quote
XXL Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No kurcze czy ten Reksio nie może im sie odgryść 8) :lol: :lol: :lol: nie nie on juz ma w genach role toldiego :D :lol: :wink: o bidulec :wink: :lol: hahaahha tak tak bidulec ale jakos mi go nie zal :D Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No kurcze czy ten Reksio nie może im sie odgryść 8) :lol: :lol: :lol: nie nie on juz ma w genach role toldiego :D :lol: :wink: o bidulec :wink: :lol: hahaahha tak tak bidulec ale jakos mi go nie zal :D och jaki ty nieczuły jesteś 8) :lol: Quote
XXL Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a): piękna pani :thumbs: piekna to moze i tak ale brudna napewno :D :lol: :wink: Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Człowieki czekają 8) aż inne człowieki wstawią i pokarzą Agrafkę na fotkach :wink: :lol: Quote
XXL Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Człowieki czekają 8) aż inne człowieki wstawią i pokarzą Agrafkę na fotkach :wink: :lol: ok niech czlowieki poczekaja troszke bo ja musz sie spotkac z czlowiecza ciocia lazy :D :lol: :wink: Quote
Patka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 och ach cudo - do schrupania ta panna :eating: Quote
Agga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 XXL napisał(a):niedlugo bende nowe fotki agrafki :D juz jest to nie długo :lol: Quote
XXL Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Patka napisał(a):och ach cudo - do schrupania ta panna :eating: hahah spox drogie danie ale jak chce moge ci ja podac hahha :d :lol: :D Quote
Diana14 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ohh nie moge się napatrzeć :lol: Ale Ci ją ktoś ślicznie ustawił do zdjęcia :P Quote
Recommended Posts