XXL Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 LAZY napisał(a):Widzę, ze tą galeryjkę to cioteczka Agga prowadzi...Ile bierzesz siostra? :lol: haha zaplata jest w faworka i po rocznym podsumowaniu :D :lol: :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Witam :D Fajnie, że kolejne galeryje nam powstają :lol: :lol: Siupper Agrafka, tylko mam jedno ale ... no więc :lol: gdzie jej foty? Ja chcę foty Agrafki. To co wstawiłaś to zdecydowanie za mało :P Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Witam :D Fajnie, że kolejne galeryje nam powstają :lol: :lol: Siupper Agrafka, tylko mam jedno ale ... no więc :lol: gdzie jej foty? Ja chcę foty Agrafki. To co wstawiłaś to zdecydowanie za mało :P :roll: Agguś mus się sprężyć :wink: Quote
XXL Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Witam :D Fajnie, że kolejne galeryje nam powstają :lol: :lol: Siupper Agrafka, tylko mam jedno ale ... no więc :lol: gdzie jej foty? Ja chcę foty Agrafki. To co wstawiłaś to zdecydowanie za mało :P :roll: Agguś mus się sprężyć :wink: jak narazie potszymam was w niepewnosci hahaha :d kiedy bende miec fotki malej zolzy to wrzuce dont wory :D :wink: Quote
Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 odliczam minutki do nowych fotek .... :D Quote
XXL Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Patka napisał(a):odliczam minutki do nowych fotek .... :D oj to bendzie dlugie odliczanie :d :lol: :D Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 XXL napisał(a):Patka napisał(a):odliczam minutki do nowych fotek .... :D oj to bendzie dlugie odliczanie :d :lol: :Da odliczać mamy jak :o adin, dwa , tri, czetyrje.....czy od 10 w dół :o Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agga napisał(a): Ależ wykopała dziurkę :o Quote
XXL Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 magda** napisał(a):Agga napisał(a): Ależ wykopała dziurkę :o a tak dziurka chyba zostala wykopana przes lazy nie pamietam mowiac szczerze :D ale spox agrafka chowa sie tam cala:D Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 To spryciara z tej Agrafki - wykorzystuje cudze dziury :lol: Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 XXL napisał(a):magda** napisał(a):Agga napisał(a): Ależ wykopała dziurkę :o a tak dziurka chyba zostala wykopana przes lazy nie pamietam mowiac szczerze :D ale spox agrafka chowa sie tam cala:D hi hi Krecik :wink: Quote
LAZY Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 XXL napisał(a):magda** napisał(a):Agga napisał(a): Ależ wykopała dziurkę :o a tak dziurka chyba zostala wykopana przes lazy nie pamietam mowiac szczerze :D ale spox agrafka chowa sie tam cala:D To jest jak najbardziej dzieło mojego słonka! :lol: Quote
XXL Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Agga napisał(a):A gdzie nowe foty agrafci? nowe fotki bende jutro ;D Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 XXL napisał(a):Agga napisał(a):A gdzie nowe foty agrafci? nowe fotki bende jutro ;D :-? no to se jeszcze poczekam 8) Quote
XXL Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 bende dzis bo lazy robila :D i bendzie ich sporo ;) Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 XXL napisał(a):bende dzis bo lazy robila :D i bendzie ich sporo ;) no to niech dają te fotki , bo przyjdą człowieki oglądać a tu nic nie widać :wink: Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Spokojnie, spokojnie...:) Fotki własnie zaczynam obrabiac..ale wstawie je najpierw do siebie..a tomek niech sobie wezmie co lepsze:) Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 LAZY napisał(a):Spokojnie, spokojnie...:) Fotki własnie zaczynam obrabiac..ale wstawie je najpierw do siebie..a tomek niech sobie wezmie co lepsze:)hmm :-? jaka ty dobra jesteś dla niego :wink: nie dość ze mu je obrabiasz to jezscze dajesz co lepsze :wink: :lol: Quote
XXL Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Spokojnie, spokojnie...:) Fotki własnie zaczynam obrabiac..ale wstawie je najpierw do siebie..a tomek niech sobie wezmie co lepsze:)hmm :-? jaka ty dobra jesteś dla niego :wink: nie dość ze mu je obrabiasz to jezscze dajesz co lepsze :wink: :lol: nom jasne ze jest dobra paulina jest aniolkiem ;) A ci sie dalej tarmosza... Kobiety górą! Quote
XXL Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 lezy bo nic innego mu nie zostalo wlasnie bestia go porzera zeby nie piszczal to tym go knebluie lazy pomaga ona tez jest mordeca :D! naj lepsza fumfelka ;) biegne biegne co sie drzesz ;p! A to Dragon pędzi niczym Szpilencja :lol: agrafka ma tu wzrok jakby chcial i jego zjesc ..... Quote
XXL Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 latam gadam pelen servis! Pozowanie a jednak to latwe ;D... ale mam ryjek co nie?zjem was !niech mnie tylko pusci Koniec tego! FOCH albo jeszcze nie moze dadza pilke ?... I nie ma pilki :-? Fotki ukazaly sie dzienki lazy i jej pani chwala im zato :) :lol: :D :wink: Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Oj chwała Paulinie :wink: Nieśmiało spytam , czy Reksio przezył :wink: :lol: Fajne fotki psiego komando 8) , a Agrafka to się do wystawy szykuje :roll: Quote
Recommended Posts